Mamas/JattaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 jul 2025, 17:23Malo me brine veza odlaskom Bubanje,no dobro.Valjda znaju šta rade![]()
Elezi/Djordjevic/Krdzalic
Nema te sta brinuti.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mamas/JattaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 jul 2025, 17:23Malo me brine veza odlaskom Bubanje,no dobro.Valjda znaju šta rade![]()
Dosta stvari si dobro napisao sem ove formacije i moguceg sastava.MSOZ101 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 12:28Da si gledao utakmice Craiove protiv UTA Arada i Argasa bilo bi ti jasno zašto se ovo uigravalo protiv Varaždina i Zorye. Napisao sam u postu. Slabo išta kreiraju kroz sredinu dosta im se igra svodi na pokušaj izolacija na stranama. Ne igraju zanimljiv fudbal, ne reže kombinacijama. Dobri su na prekidu. Turda će kroz iskakanja pomagadi Jatti, a Kyeremeh i Mlinarić Beganoviću i Kuprešaku. Nisam ni ja za ovu postavu, ali jasno mi je šta će Zekić pokušati barem u prvoj utakmici. I izbor kod nas na poziciji DMF nije širok jer Mamas već dvije ne igra nikako.Vrhbosnian je napisao/la: ↑20 jul 2025, 12:14Nije problem koji igrač konkretno će igrati, ali izvede li postavu sa Jattom samim u sredini, ispred kojeg su dva ofanzivna vezna i dva napadača, dečko će napraviti dva žuta kartona do 25. min. Uostalom gledali smo to na pripremama i protiv puno slabije ekipe.bordobijeli je napisao/la: ↑20 jul 2025, 11:59
Od ovih 11 sigurno ce bar 9 igrati . Ne znam koga ti ocekujes da igra ??
U ovako ozbiljnoj utakmici u vezu moraju 3 grača, i to sva tri sa ozbiljnim zadacima prema nazad, dakle ni Mlinarić, a posebno Kyeremeh tu ne mogu igrati.
Ma najbitnije da Mirvic odnosno ljudi u klubu ne talasaju i ako ispadnemo . Ekipa se fino sklapa i vjerujem u borbu za titulu ,jest da Borac slavi 100 god i otimat ce i ruksma i nogama al mozemo se fajtat bit ce ovo dobra ekipa. Eh sad kako ce to biti u četvrtak to niko ne zna i prva je utakmica ne mogu se veliki zaključci donositi . Svi na kosevo pa sta bude .amypitar je napisao/la: ↑20 jul 2025, 17:35Ma brine me sve.
Posebno nasi navijaci ne daj boze ispadanja krece lavina psovanja od Zekica ,Mirvica I pojacanja.
Slijedi do prvenstva totalna negativa , frustracije I ostalo znam sve napamet.
Opet u slucaju prolaza opsta euforija prvaci svijeta , sanjanje grupni faza I duple titule.
Mozda nismo ni svjesni znacaja utakmice u cetvrtak od slave do ponora
Boze pomozi nam.
Apsolutno nema zamjeranja, osim ako ne odigramo ko pichke. Ne očekujem ništa prelijepo ni wow, al očekujem da se trude, bacaju na glavu i da istrče svi svoj maksimum kilometara.NoProfit je napisao/la: ↑20 jul 2025, 18:09Ma ko god zamjeri ovoj ekipi ispadanje od ekipe koja je jača od nas, treba da se dobro preispita. Nije u redu ni da se obrukamo i zijanimo s nekom velikom razlikom, ali je sasvim razumljivo ako ispadnemo od ekipe koja je, ponavljam, jača od nas nekim razumnim rezultatom i naravno borbom do samog kraja.
Pa hoce. Sigurno jedan a pregovara se i za drugog da ode. Čak se Guli će ići izvjesno, Beganovic možda a pregovara se za Turkesa da ide isto.pjankesarajevo je napisao/la: ↑20 jul 2025, 17:35Otici ce nam jos neko![]()
Znaci Guli do kraja karijere ugovor, Turkes dostize nivo Ahmetovicajurisicduska je napisao/la: ↑20 jul 2025, 18:49Pa hoce. Sigurno jedan a pregovara se i za drugog da ode. Čak se Guli će ići izvjesno, Beganovic možda a pregovara se za Turkesa da ide isto.
To znaci da ce vjv doci jos jedan napadac/krilo koji **** majke,jurisicduska je napisao/la: ↑20 jul 2025, 18:49Pa hoce. Sigurno jedan a pregovara se i za drugog da ode. Čak se Guli će ići izvjesno, Beganovic možda a pregovara se za Turkesa da ide isto.