Ispratio sam koliko sam stigao današnju prijateljsku utakmicu protiv
AS Cannes (četvrta francuska liga), ljudi se čak nisu ni predali i izgledali su stvarno solidno na terenu. Faraon podsjetio na stare dane, gol i asistencija, a tu je i Ferguson koji ne prestaje da zabija, jasno da ovo nisu relevantne utakmice, ali lijepo je vidjeti da ima
njuh za gol.
Wesley potpuno smušen, ali razumljivo, dok
El Aynaoui za sada ništa nije pokazao, potpuno nevidljiv lik. Hermoso je izgleda nazad u ekipi, te će se računati na njega. Cherubini je imao dobrih poteza.
Izgleda da bi mogao propasti transfer Ghilardija i to zbog 300k eura

Nadam se da će se to riješiti. Traži se to lijevo krilo, spominjao se Echeverri, ali Romano maloprije objavi da će vjerovatno u Gironu, baš opasan mali, ali jbg. Najvjerovatnije će doći Fabio Silva, ne znam vala, čovjek sa posudbe na posudbu, niko nije izrazio želju da ga zadrži iako je imao solidnu statistiku prošle sezone. Moja želja je
Zuriko Davitashvili.
Nadam se da su ove priče oko prodaje Artema čista šuplja, pogotovo ako bi kao zamjenu doveli Krstovića, svaka čast njemu, ali nema mi to baš smisla. Tržište nije veliko, teško da možemo dovesti nekog kvalitetnijeg. Ja bi ga definitivno ostavio (mada se priča da "nosi" neku hroničnu povredu koljena, pa bi ga rado sada prodali).
Nemamo bajan transfer rok, mnogo dugo traju pregovori - ali to je isto i u drugim italijanskim klubovima, sa izuzetkom Napolija, koji je gotovo kompletirao ekipu. Milan već tri sedmice pokušava dovesti Jasharija, Juventus je napravio onu suludu zamjenu i ništa, evo i Inter sa Lookmanom oteže jako dugo. Tako da iz te perspektive mi i nismo loši.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.