FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne znam kako vi to vidite, ali meni ovaj Joey zaista djeluje kao vrlo dobar napadač. Vidi se da ima izražen osjećaj za gol – zna se postaviti, često se nalazi na pravom mjestu u pravo vrijeme. Posebno mi se sviđa što je već zabio dosta golova glavom iako je visok 1.78m, što govori o njegovom instinktu i pozicioniranju unutar peterca. Prati odbijene lopte, reaguje brzo i realizuje šanse koje mnogima promaknu – upravo ono što nama trenutno nedostaje.
Takođe, prilično je brz i igra lijevom nogom, što može unijeti dodatnu dimenziju u naš napad. Sve u svemu, djeluje kao solidno pojačanje.
Jedina stvar koja me malo brine jeste njegova dosadašnja minutaža i statistika.
Takođe, prilično je brz i igra lijevom nogom, što može unijeti dodatnu dimenziju u naš napad. Sve u svemu, djeluje kao solidno pojačanje.
Jedina stvar koja me malo brine jeste njegova dosadašnja minutaža i statistika.
sto odmah mora bit neki tal? doveo je i borac karolinu i meijersa iz holandije, pa su bili najbolji stoperski par lige. sedorf i troupee su se dobro pokazali do sad, pogotovo ovaj prvi. svakako upgrade u odnosu na galica i sukilovica. sto se tice ovog joeya, vidjecemo.Napaceni87 je napisao/la: ↑21 jul 2025, 15:10Da li ja samo mislim da je ovo za holandeze neki tal na relaciji agencija/klub sve mi tako djeluje da se ovde ugrade svi po malo, ne mogu dusu grijesit mislim da nam ova 3 momka mogu dosta pomoci al eto
-
- Kontakt:
Kod nas odmah sve je teorija zavjere
nek mu sretno i da nas obraduje

-
- Kontakt:
Nije isto špic i bek to nikad nije bilo isto, holanđani u najboljim godinama koji zabijaju golove ne dolaze u ovu ligu bar se to nikad do sad nije dešavalo, zato je i meni sve ovo čudno. Ovaj ako ne bude zabijao golove čitava ekipa je u problemu zajedno sa svima okolo, a on ti nije garancija da će to raditi jer to ne radi evo vidimo duži vremenski periodsvemalim1 je napisao/la: ↑21 jul 2025, 15:55sto odmah mora bit neki tal? doveo je i borac karolinu i meijersa iz holandije, pa su bili najbolji stoperski par lige. sedorf i troupee su se dobro pokazali do sad, pogotovo ovaj prvi. svakako upgrade u odnosu na galica i sukilovica. sto se tice ovog joeya, vidjecemo.Napaceni87 je napisao/la: ↑21 jul 2025, 15:10Da li ja samo mislim da je ovo za holandeze neki tal na relaciji agencija/klub sve mi tako djeluje da se ovde ugrade svi po malo, ne mogu dusu grijesit mislim da nam ova 3 momka mogu dosta pomoci al eto
Erick, Troupee, Sedorf, Koenings - jesmo li imali ikada više stranaca u prvih 11 a da nisu sa ex yu prostora?
Treba polako pripremati
zastavu za Grbavicu
Treba polako pripremati
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- Hrammm1921
- Kontakt:
sta mi znaci da je i 50 golova zabio , isti mi qrac
Fali mi jednostavno evropskih utakmica , ne mogu jos da vjerujem da nismo iskorak napravili neki do sad .
Pogledaj Slovenije samo, ljudi su ludi za Zeljom, kolko samo malo treba , 2000 navijaca.. Sta bi bilo da imamo rezultate..
Fali mi jednostavno evropskih utakmica , ne mogu jos da vjerujem da nismo iskorak napravili neki do sad .
Pogledaj Slovenije samo, ljudi su ludi za Zeljom, kolko samo malo treba , 2000 navijaca.. Sta bi bilo da imamo rezultate..
Babaluk i Zenicanin na dvojnoj registraciji u Slaviji.
mislim da bi se ovaj mogao dobro uklopiti u ono sto adzem zeli da igramo, bar po karakteristikama. statistika i mene brine iskreno, ali samo ce nam se sve kazati uskoro.perodeformero je napisao/la: ↑21 jul 2025, 16:03Nije isto špic i bek to nikad nije bilo isto, holanđani u najboljim godinama koji zabijaju golove ne dolaze u ovu ligu bar se to nikad do sad nije dešavalo, zato je i meni sve ovo čudno. Ovaj ako ne bude zabijao golove čitava ekipa je u problemu zajedno sa svima okolo, a on ti nije garancija da će to raditi jer to ne radi evo vidimo duži vremenski periodsvemalim1 je napisao/la: ↑21 jul 2025, 15:55sto odmah mora bit neki tal? doveo je i borac karolinu i meijersa iz holandije, pa su bili najbolji stoperski par lige. sedorf i troupee su se dobro pokazali do sad, pogotovo ovaj prvi. svakako upgrade u odnosu na galica i sukilovica. sto se tice ovog joeya, vidjecemo.Napaceni87 je napisao/la: ↑21 jul 2025, 15:10Da li ja samo mislim da je ovo za holandeze neki tal na relaciji agencija/klub sve mi tako djeluje da se ovde ugrade svi po malo, ne mogu dusu grijesit mislim da nam ova 3 momka mogu dosta pomoci al eto
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Vidjet ćemo, nadam se da nam je Seedorf zavrsio dobrog igraca.
Ne mora biti ubica od 20.golova, dovoljno je da konstantno ucestvuje u igri i da se brzo oslobadja lopte.
Ne mora biti ubica od 20.golova, dovoljno je da konstantno ucestvuje u igri i da se brzo oslobadja lopte.
-
- Kontakt:
Ovaj po onim klipu iz 2024 je strasan igrac
-
- Kontakt:
“Saznajemo
Azmir Husić ima veliku želju ovog ljeta. U Slobodu želi vratiti Sulejmana Krpića
Iskusni napadač ima ugovor sa Željom, ali Husić je spreman na sjajnu ponudu i dugogodišnji ugovor. Krpić je ovog ljeta ostao bez kapitenske trake na Grbavici, a Željezničar je u međuvremenu doveo tri napadača”
Ode nam Krpa?
Azmir Husić ima veliku želju ovog ljeta. U Slobodu želi vratiti Sulejmana Krpića
Iskusni napadač ima ugovor sa Željom, ali Husić je spreman na sjajnu ponudu i dugogodišnji ugovor. Krpić je ovog ljeta ostao bez kapitenske trake na Grbavici, a Željezničar je u međuvremenu doveo tri napadača”
Ode nam Krpa?
Win-Win Situacija, sigurno da može valjati Slobodi.tiagofaria25 je napisao/la: ↑21 jul 2025, 16:56“Saznajemo
Ode nam Krpa?
Dobar potez. Svaka čast.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
- Kontakt:
Neko garantuje da su ovi bolji od Krpica?
-
- Kontakt:
Jaganjac i Rakic sigurno nisu.

Krpic je igrac sa mozda najboljom skok igrom u ligi, i sigurno ce imati 10 golova na kontu ako ekipa bude imala neku igru.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Napadac koji moze sutnuti loptu izvan 16 a da ne padne na pod prije gol linije je vec napredak
Rakić 10+ na kraju sezone. Sva takmičenja. Od mene tura ne bude li.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jul 2025, 18:08Jaganjac i Rakic sigurno nisu.![]()
Krpic je igrac sa mozda najboljom skok igrom u ligi, i sigurno ce imati 10 golova na kontu ako ekipa bude imala neku igru.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Podebljaj na 15+Levin je napisao/la: ↑21 jul 2025, 18:14Rakić 10+ na kraju sezone. Sva takmičenja. Od mene tura ne bude li.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jul 2025, 18:08Jaganjac i Rakic sigurno nisu.![]()

Meni je drago sto su ga otpisali odmah. Uz minutazu i ja mislim da ce biti dobar.Levin je napisao/la: ↑21 jul 2025, 18:14Rakić 10+ na kraju sezone. Sva takmičenja. Od mene tura ne bude li.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jul 2025, 18:08Jaganjac i Rakic sigurno nisu.![]()
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.