FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jeli se igra kuci prva 7 augusta ako sarajevo prodje u drugi krug
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
12 500 prodato 3 dana pred tekmu 
Ma idu grupeeeeeeeeeee
Grbavica rasprodana bez ikakvog hajpa, pametnom dosta.
Nikakvih banova ako Slovak dodje, znaci za tebe nema ogranicenja na temi...

Rule,jesi ti normalan , cuj da mu poklonim sezonsku sto igrac nije dosao...
Ne da neces dobit sezonsku, nego razmisljam da ti je i trajni ban malo, mogao bi ti i do Zenice onako rekreativno...

HahahVanja8 je napisao/la: ↑21 jul 2025, 21:09Nikakvih banova ako Slovak dodje, znaci za tebe nema ogranicenja na temi...![]()
![]()
Ne da neces dobit sezonsku, nego razmisljam da ti je i trajni ban malo, mogao bi ti i do Zenice onako rekreativno...![]()

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Crtice sa Koševa...
Neko se dobro sjetio da pokosi oko stadiona, valjda će biti i dovoljno pametan da se i ono smeće koje je isplivalo nakon košenja pokupi.
Onu ruglo koje su zvali pozicije za novinare su počupali, valjda će ih sad negdje drugo smjestiti.
Klupe za rezervne igrače se prave nove sad su malo više kvadratne i znam da moraju biti gotove do utakmice ali bit će baš "u knap" još ni jednu nisu završili.
Prvi tim trenira na stadionu.
Neko se dobro sjetio da pokosi oko stadiona, valjda će biti i dovoljno pametan da se i ono smeće koje je isplivalo nakon košenja pokupi.
Onu ruglo koje su zvali pozicije za novinare su počupali, valjda će ih sad negdje drugo smjestiti.
Klupe za rezervne igrače se prave nove sad su malo više kvadratne i znam da moraju biti gotove do utakmice ali bit će baš "u knap" još ni jednu nisu završili.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Jel to zivis u neboderu preko puta stadiona pa dvogledom gledas sva desavanja?AVNOJ je napisao/la: ↑21 jul 2025, 21:13Crtice sa Koševa...

- JavierBosnia
- Kontakt:
Usporedba sa Aktobe:
Veče pred utakmicu prodato 17.500
Na dan utakmice 4.000
Sada:
3 dana prije utakmice prodato 12.500
Projekcija, oko 21-22k kao prosle godine
Na dan utakmice 4.000
Sada:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Jesam dobio informaciju od prodavaca kod ekonomske.BegovicRamiz je napisao/la: ↑21 jul 2025, 21:13pise 25 hiljada stampano
ti si mescini napisao blizuj 16 hiljada da je prodato neki dan
I danas mi.kaze ali nisam htio napisati oko 5000 hiljada navodno istoka prodato.
Inace mi je prenosio prosle godine protiv Spartaka I bio je tu negdje sa ciframa.
PS puno je fulio gotovo 3 k dal oni tu racunaju onlajn prodaju.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 21 jul 2025, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trajno cu ja tebe odmoriti dodje li Slovak...Rule_hz je napisao/la: ↑21 jul 2025, 21:11HahahVanja8 je napisao/la: ↑21 jul 2025, 21:09Nikakvih banova ako Slovak dodje, znaci za tebe nema ogranicenja na temi...![]()
![]()
Ne da neces dobit sezonsku, nego razmisljam da ti je i trajni ban malo, mogao bi ti i do Zenice onako rekreativno...![]()
pa zato ti kazem da sam siguran da nece doci, valjalo bi bi jednu sezonu da odmorim
![]()

- PeppermintSA
- Kontakt:
najvjerovatnije si u pravuJavierBosnia je napisao/la: ↑21 jul 2025, 21:17Usporedba sa Aktobe:
Na dan utakmice 4.000
Sada:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nema sanse ispod 25000.PeppermintSA je napisao/la: ↑21 jul 2025, 21:20najvjerovatnije si u pravuJavierBosnia je napisao/la: ↑21 jul 2025, 21:17Usporedba sa Aktobe:
Na dan utakmice 4.000
Sada:
- PeppermintSA
- Kontakt:
Iz tvoje tastature u božje ušiErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jul 2025, 21:34Nema sanse ispod 25000.PeppermintSA je napisao/la: ↑21 jul 2025, 21:20najvjerovatnije si u pravuJavierBosnia je napisao/la: ↑21 jul 2025, 21:17Usporedba sa Aktobe:
Na dan utakmice 4.000
Sada:

Ja bi volio da pobijedimo, kada ne bi prodali mi jednu više kartu.
Ima nas bruku sto jos kartu nismo uzeli, ja prvi. Dumam izmedju istoka i zapada jos uvijek a i zbog raje
Mene lik na kasi 5 minuta smara da uzmem **** bokserice, da mi je dres uvaljivao pa hajde nego gace.amypitar je napisao/la: ↑21 jul 2025, 16:32Kad se sjetim od prosle godine kako je klub radio na marketingu.Te slike iz fan shopa, one djevojke sa zastavama po starom gradu I titovoj, presjeci prodati karata itd
Sad mrtvilo dodzes u fan shop to namrgodjeno ljuto ko da oni tebi placaju.
Sta bi za godinu dana pojma nemam.
Dobro se I ovo prodalo.
Meni nije jasno 25 k stampano.
Dal se tu racuna onlajn prodaja.
Dal se tu racuna onlajn prodaja.