Odmori malo koji dan, cekaj ako ispadnemo pa seri, ovo sve sto pises je dokaz popisanosti i nemoci.KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jul 2025, 22:19E zamisli moras kupiti **** pratioce na Instagramu da bi prestigao rivala jer nikako drugacije ne mogu. Strasno.
70>30![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Napišeš post kao odgovor na priču o Sarajevu, momak prilozi dokaze, dakle oni pričaju o Sarajevu ti im odgovoriš na laž, dokažeš im da su lagali, normalan insan bi se postidio.
A vidi njih.
A vidi njih.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Fakat je Velkovski jako ime, mislim da se i kod nas spominjao prije par sezona. Ako je sjena onog igrača iz Rijeke, itekakav upgrade na svakog stopera.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Samo cinjenice i dokaz vaseg kompleksa, a tvoje bajke i zelje su nesto drugoguadalupe je napisao/la: ↑21 jul 2025, 22:23Odmori malo koji dan, cekaj ako ispadnemo pa seri, ovo sve sto pises je dokaz popisanosti i nemoci.KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jul 2025, 22:19E zamisli moras kupiti **** pratioce na Instagramu da bi prestigao rivala jer nikako drugacije ne mogu. Strasno.
70>30![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- ErosViverosViv
- Kontakt:
I mene bi boljelo. Ludilo 

Pa stavio ti je frajer da ste kupili 20% pratioca, ti o Sarajevu trubisKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jul 2025, 22:27Samo cinjenice i dokaz vaseg kompleksa, a tvoje bajke i zelje su nesto drugoguadalupe je napisao/la: ↑21 jul 2025, 22:23Odmori malo koji dan, cekaj ako ispadnemo pa seri, ovo sve sto pises je dokaz popisanosti i nemoci.KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jul 2025, 22:19E zamisli moras kupiti **** pratioce na Instagramu da bi prestigao rivala jer nikako drugacije ne mogu. Strasno.
70>30![]()
![]()

On je jedini s one strane koji priznaje da je omjer 70:30 stvaran i realan. Čak to stalno i ponavlja. Mi to znamo, ali drugačije je kad makar i jedan od njih to potvrdi i prizna. Za razliku od ostalih, bar je objektivan.guadalupe je napisao/la: ↑21 jul 2025, 22:30Pa stavio ti je frajer da ste kupili 20% pratioca, ti o Sarajevu trubisKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jul 2025, 22:27Samo cinjenice i dokaz vaseg kompleksa, a tvoje bajke i zelje su nesto drugo![]()
mucnina sto ce biti 25k na Kosevu.
-
- Kontakt:
Lik misli ako ponovi 100 puta neku glupost da ce postat istina i da ljudi koji navijaju za druge klubove vjeruju u njihove mitomanije koje od osnivanja foruma ovdje lijepe
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
guadalupe je napisao/la: ↑21 jul 2025, 22:30Pa stavio ti je frajer da ste kupili 20% pratioca, ti o Sarajevu trubisKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jul 2025, 22:27Samo cinjenice i dokaz vaseg kompleksa, a tvoje bajke i zelje su nesto drugo![]()
Nemam kompleks od toga kao sto vecina vas ima, prvi bih cestitao na odlicnoj posjeti kao sto sam uvijek i cestitao, rijetkost al znali ste izvuci.
Lijepo je gledati kako dolazite u coporu i dalje lazete sami sebe. Uvijek isti nesretnici i nikad da nauce

-
- Kontakt:
Utakmica portiv Slobode 22.04.2025. Gledatelja: 2700 (
)
Utakmica protiv Željezničara pet dana kasnije, 27.04.2025. Gledatelja: 14000
Fantastične pričalice

Utakmica protiv Željezničara pet dana kasnije, 27.04.2025. Gledatelja: 14000
Fantastične pričalice
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Da imas obraza sam bi se banovo hinjoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jul 2025, 22:36Lik misli ako ponovi 100 puta neku glupost da ce postat istina i da ljudi koji navijaju za druge klubove vjeruju u njihove mitomanije koje od osnivanja foruma ovdje lijepe

NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jul 2025, 22:53Sva nemoc i realnost FK Borac ogleda se u ovome i u cinjenici da nisu jedan trofej mogli uzeti a bili gurani na sva 3 fronta
Ovo treba zalijepiti na svakoj stranici svakog pdf pa nek ih guraju koliko hoce
-
Nevjerovatno je oko cega se mozete svadjati, prepirati, dokazivati, palamuditi na nekoliko stranica foruma. Predlazem slijedecu raspravu - gdje je trava zelenija, pa udrite jedno 200 postova, a nakon toga - ciji igraci imaju vise tetovaza. To ce tek biti zanimljivo i potkrijepljeno adekvatnim dokazima.
-
- Kontakt:
Ti da imas mozga razumio bi neke postove i ne bi pisao gluposti svakodnevnoKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jul 2025, 22:49Da imas obraza sam bi se banovo hinjoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jul 2025, 22:36Lik misli ako ponovi 100 puta neku glupost da ce postat istina i da ljudi koji navijaju za druge klubove vjeruju u njihove mitomanije koje od osnivanja foruma ovdje lijepe![]()
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jul 2025, 22:53Sva nemoc i realnost FK Borac ogleda se u ovome i u cinjenici da nisu jedan trofej mogli uzeti a bili gurani na sva 3 fronta
Ovo treba zalijepiti na svakoj stranici svakog pdf pa nek ih guraju koliko hoce
Smaraš ljude bezveze Bgm eto,niko te ne shvata ozbiljno.Ako ti je cilj trolati onda stvarno nemas boljeg posla ali ne trolas nego si vjerovatno bio jedini zeljovac u razredu i trpio podyebavanja godinama pa sad to istresas ovdje preko laznog imena a narocito imas kompleks oko brojke i nazor hoces nesto da dokazes sto veze sa vezom nema.Ni tvoji te ne podrzavaju u tome.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 jul 2025, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Brate ne kontam uopste sto ulazis u raspravu kad znas da sta god napises reci ce da imas kompleks i da si ljubomoran. Preko noci ljudi dobili 20k pratilaca i jos prave debila od tebe kad ukazes na to. Evo citam komentare po drustvenim mrezama ne izlazi im Zeljo i Grbavica iz usta i kako su "prodali Grbavicu" 3 dana prije tekme, ko da nekog boli k realno, mi smo prodali koliko je bilo dostupno. Zna se da ce se sad skupit kolo-dva pa nazad na 3 - 4 hiljade u prosjeku. Moj najbolji jaran je pitar i nikad nije imao problem priznat da su pitari generalno Evropa navijaci, pocevsi od njega samog koji samo i ide na Evropu, cak ni na derbi ne ode. Nemas poente razgovarat kad oni furaju svoju istinu i jedini im je cilj da ih ima vise u Evropi i da imaju vise pratilaca na Instagramu, a samim tim sto Zeljine objave imaju veci "reach" i vise aktivnosti ti sve govori. Sta god urade i "postignu" odma se porede s nama i pokusavaju dokazat kako su bolji i veci od nas. Samim tim sto imaju potrebu da to stalno ponavljaju ti govori sve sto trebas da znas. Besmisleno je ulazit u ikakve razgovore.KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jul 2025, 22:43guadalupe je napisao/la: ↑21 jul 2025, 22:30Pa stavio ti je frajer da ste kupili 20% pratioca, ti o Sarajevu trubisKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jul 2025, 22:27
Samo cinjenice i dokaz vaseg kompleksa, a tvoje bajke i zelje su nesto drugo![]()
Nemam kompleks od toga kao sto vecina vas ima, prvi bih cestitao na odlicnoj posjeti kao sto sam uvijek i cestitao, rijetkost al znali ste izvuci.
Lijepo je gledati kako dolazite u coporu i dalje lazete sami sebe. Uvijek isti nesretnici i nikad da nauce![]()
Snime red od 150metara kako se ceka za kartu, napravi se fejk prica o nekoj ljubavi.
Mi prodamo njihov stadion 4 dana prije utakmice, povrsno obavjeste stranice o tome.
Ovi prvi se digli da su bitni, a ubiti čuna.
Mi prodamo njihov stadion 4 dana prije utakmice, povrsno obavjeste stranice o tome.
Ovi prvi se digli da su bitni, a ubiti čuna.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ime na dresu ne znaci bukvalno nista , i vi imate zvucna pojacanja, al nista dok se ne pokaze na terenu, tako da ne rise
Odigralo se par utakmica, za mene je samo Sedorf pojacanje , Alic donekle, ovo ostalo nista, a dovelo se bruku igraca
- HordasOdMalena
- Kontakt:
“Mi smo prodali koliko je bilo dostupno.”
Kako da ne. Najnaivniji navijači kojima botovi predvođeni Dokoljenkom sa 16 profila zavode red po forumu. Na prste jedne ruke se mogu oni normalni nabrojati.
Obožujemo nogomet.

Kako da ne. Najnaivniji navijači kojima botovi predvođeni Dokoljenkom sa 16 profila zavode red po forumu. Na prste jedne ruke se mogu oni normalni nabrojati.
Obožujemo nogomet.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Opcenito, naravno da je nebitno. S druge strane odgovaram cinjenicama a oni trebaju da shvate da vise nije 2015ta, koliko god ih dodje u isto vrijeme da ponavljaju ko papagaji. Pogotovo sto je opste poznato danas da glume nase navijace

- Hrammm1921
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑21 jul 2025, 23:16“Mi smo prodali koliko je bilo dostupno.”![]()
Obožujemo nogomet.![]()
Ajde balavac ne rise, poklanjajte ulaznice i dalje, doce vam i Hamush i Hakala
Kad bude 3:0 , pa od ovih 12.000 , pola ih ne dodje

Bice mjenjam kartu sjever za Jalu i Bubu pun olx
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Fudbalmozak2, invincible1921, jurisicduska, MokraKifla i 23 gosta.