Eurobasket 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Eurobasket 2025
Selektor Vasilis Spanulis objavio je prošireni spisak od 19 igrača, na kom su se našli i trojica iz juniorske selekcije. Dan pred objavljivanje, pojavila se informacija da na Evrobasketu neće biti ni Jorgos Papajanis, koji je bio planiran za prvog centra.
U tim se vratio Kostas Slukas, pošto je poslednji nastup imao baš na Evrobasketu u Berlinu 2022. godine.
Kompletan spisak od 19 imena čine: Kostas Papanikolau (Olimpijakos), Kostas Slukas (Panatinaikos), Janulis Larencakis (Olimpijakos), Janis Adetokumbo (Milvoki), Dinos Mitoglu (Panatinaikos), Panajotis Kalaicakis (Panatinaikos), Dimitris Kacivelis (AEK), Kostas Adetokumbo (Olimpijakos), Vasilis Toliopulos (Panatinaikos), Tajler Dorsi (Olimpijakos), Nikos Hugaz (Cedevita Olimpija), Vangelis Zugris (Lujvil univerzitet), Neokles Avdalas (Virdžinija Tek univerzitet), Homer Necipoglu (Olimpijakos), Antonis Karajanidis (Olimpijakos/Promiteas), Aleksander Nikolaidis (Marusi), Aleksander Samodurov (Panatinaikos), Lefteris Liotopulos (Sent Džons univerzitet) i Nasos Bazinas (Promiteas).
Čančar otkazao dolazak na EB jer želi da se spremi za sezonu u kojoj će nastupati za ekipu Olimpia Milano.
Slovencima će izgleda i Nebo otkazati EB zbog oporavka pa će im na poziciji 5 naturalizovani biti vjerovatno Alen Omić.
Slovencima i Nebo otkazao.
Opet imaju laku grupu, trebali bi proci.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pozvan i treci brat Antetokounmpo za Grcku 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- kraljttbvb
- Kontakt:
Porodično okupljanje

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Dokaz da se ne gleda samo kod nas veza

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.