Pa to mi je i logicno nekako ,u drugom ocekujem Elezija i Krdžalića u napadu isto ima opcija za rotacije tako da nema druge nego jurissss pa sta bude .Dave je napisao/la: ↑22 jul 2025, 11:19Elezi bez pripremne utakmice neće sigurno u prvih 11, a ući će sigurno jer ćemo imati do 60min. oba zadnja vezna kartoniranajurisicduska je napisao/la: ↑22 jul 2025, 10:47Odlično je ovako a može i Elezi umjesto Mlinaca a Mlinaric umjesto Kyeremeha.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako ukupna posjeta bude oko 21-22k, što je po meni najrealnije, očekujem sličnu ili malo manju brojku nego protiv Aktobea. Iskreno ne vjerujem da će ona saopštenja o namještenom kupu nešto uticati na brojku.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
-
- Kontakt:
4899 sjever kapacitet, očekujem 3.5 do 4 hiljade
6172 istok kapacitet, očekujem da će biti rasprodano sve
15589 zapad kapacitet, očekujem 12 do 12.5 hiljada
I eto njihovih 200-300
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nije SPREMAN momak. Na početku priprema radio individualno, kasnije se priključio.bordobijeli je napisao/la: ↑22 jul 2025, 11:08Ma da je u stanju igrati bio bi na spisku prije Nurkovica i Hamzica . Zekic sam je prosle sezone cesto spominjao da jedva čeka povratak Djordjevica , izgleda da je bas nesto nezgodno i hronično.GalileoGalilei je napisao/la: ↑22 jul 2025, 10:57Meni ljudi nisu jasni, Đorđević se tek vratio i ovo je još brzo kako se očekivalo i sad se nešto čude što nije prijavljen. Naravno da će trebati vremena, da ima straha zbog povrede. Bitno je da trenira, pa da bude spreman do početka lige.
@junior
![]()
Ova utakmica ce dati odgovor,nama,Zekicu a prvenstveno Jatti samom da li u njemu ima materijala za dobrog igraca. Da bi igrac bio dobar,mora biti sposoban nositi pritisak. A na ovoj tekmi ce imati pritisak,kako rezultatski,tako i od strane tribina. Pune tribine dizu dobre igrace a unistavaju lose,koji nisu u stanju nositi pritisak. Savladati tremu. Trema je kao bolest. Tresu se ruke,odsijeku noge,u stomaku grcevi i nagon za povracanje ,u glavi vrtoglavica.72220 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 07:55Al Jatta pumpa na ovom videu, jos malo teretane ima da bude beton. Jedna crtica za njega, kad ga je Zekić uveo protiv Zrinjskog, i skandiranje koje je dobio od istoka za onih dvadesetak minuta sto je odigrao vidjelo se koliko mu je znacilo, najvjerovatnije prvo skandiranje u zivotu, tako bih volio i zbog njega i zbog nas da ima brutalnu sezonu i da ide dalje, ovo sto on trenutno zivi ovdje je vise od posla i vise od ugovora.
A ako se misli ostvariti dobar rezultat,proci Rumune,par igraca mora odigrati za pamcenje. Iznad svoga nivoa. Jatta bi mogao biti jedan od njih,jer realno on je klasa vise od ostalih u nasem timu. Veliki potencijal.
Nikakva negativa, naravno da bih bio najsretniji da prođemo, ali treba biti realan. Oni su favoriti i naš prolaz dalje bi bio stvarno velika stvar, pogotovo jer nas, po meni, čeka lakši protivnik u sljedećoj rundi.
Što se mene lično tiče, samo hoću da vidim borbu, trku i maksimalno zalaganje i biću sretan taman i da ispadnemo.
Jeli ovo najbolji prelazni rok u historiji kluba?
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Jel ovaj Djuric moze igrati protiv nas sto ne sad na posudbi u Radniku ?
Mislim jel to stvar dogovora klubova ili ?
Mislim jel to stvar dogovora klubova ili ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
A jestel vi otjerali te pojedine clanove ili se idalje pravite kao da je sve dobro?
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Šta ba da se halali? Najveća sramota godinama unazad?

Teško, preteško.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pricao je Zekic za Hajradinovica u Osijeku da je igrao prvu postavu poslije tri treninga, ako je imalo Elezi spreman ne bi bilo iznenadjenje.Dave je napisao/la: ↑22 jul 2025, 11:19Elezi bez pripremne utakmice neće sigurno u prvih 11, a ući će sigurno jer ćemo imati do 60min. oba zadnja vezna kartoniranajurisicduska je napisao/la: ↑22 jul 2025, 10:47Odlično je ovako a može i Elezi umjesto Mlinaca a Mlinaric umjesto Kyeremeha.
Nisi bio optimistican kad je dolazio.jurisicduska je napisao/la: ↑22 jul 2025, 11:04Ma Mamas je ljudi igracina. Ne znam sto imate otklon prema njemu , bas klasa. Prije će ti on igrat nego Jata kad je spreman.rimljanin90 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 10:54Mozda bi prije elezia umjesto mamasajurisicduska je napisao/la: ↑22 jul 2025, 10:47
Odlično je ovako a može i Elezi umjesto Mlinaca a Mlinaric umjesto Kyeremeha.
No hejt.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Mislim da nije spreman za čitavu utakmicu, možda da je individualno trenirao dok nije došao.Pena je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:53Pricao je Zekic za Hajradinovica u Osijeku da je igrao prvu postavu poslije tri treninga, ako je imalo Elezi spreman ne bi bilo iznenadjenje.Dave je napisao/la: ↑22 jul 2025, 11:19Elezi bez pripremne utakmice neće sigurno u prvih 11, a ući će sigurno jer ćemo imati do 60min. oba zadnja vezna kartoniranajurisicduska je napisao/la: ↑22 jul 2025, 10:47
Odlično je ovako a može i Elezi umjesto Mlinaca a Mlinaric umjesto Kyeremeha.
Ima i Krdžalić, zaboravljamo ga svi.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: amypitar, EastMadness, edgarallanpoe04, Fouzi1, HordasFks, johntravolta123, Napapijri, NeSamSafetee, Noke995, riki46, rimljanin90, senad82, Varijantas8, ŠTA_JE i 124 gosta.