Nerealan hajcErosViverosViv je napisao/la: ↑22 jul 2025, 00:37a kako ih FKS klepi sve po usima![]()
jos cekali da se napuni kapacitet krmetnjaka pa da objave ahahahha
![]()

Nerealan hajcErosViverosViv je napisao/la: ↑22 jul 2025, 00:37a kako ih FKS klepi sve po usima![]()
jos cekali da se napuni kapacitet krmetnjaka pa da objave ahahahha
![]()
Zagreb je jedan od najdosadniji veci gradova u kojem sam bio a bio sam u jako puno.7 dana ne bi mogao tamo zivjeti i to misli velika vecina sarajlija dok je BG druga prica
Nazalost bio u Zagrebu.Nisam znao sta cu od sebe.Ne moze se porediti sa Sarajevom ako cemo realno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jul 2025, 11:28Zagreb je jedan od najdosadniji veci gradova u kojem sam bio a bio sam u jako puno.7 dana ne bi mogao tamo zivjeti i to misli velika vecina sarajlija dok je BG druga prica
Ipak svoje Sarajevo ne bi ni za sta dao
Jasta, pogotovo kad dodjes na Hosin brijeg, ljepota brate.Manuel je napisao/la: ↑22 jul 2025, 11:41Nazalost bio u Zagrebu.Nisam znao sta cu od sebe.Ne moze se porediti sa Sarajevom ako cemo realno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jul 2025, 11:28Zagreb je jedan od najdosadniji veci gradova u kojem sam bio a bio sam u jako puno.7 dana ne bi mogao tamo zivjeti i to misli velika vecina sarajlija dok je BG druga prica
Šta znam, zimi puno Sa tablica iz Splita, Zadra, Makarske, Dubrovnika, Zagreba....valjda dođu radi tog Hošinog brijegaLavoviGabela je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:19Jasta, pogotovo kad dodjes na Hosin brijeg, ljepota brate.Manuel je napisao/la: ↑22 jul 2025, 11:41Nazalost bio u Zagrebu.Nisam znao sta cu od sebe.Ne moze se porediti sa Sarajevom ako cemo realno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jul 2025, 11:28
Zagreb je jedan od najdosadniji veci gradova u kojem sam bio a bio sam u jako puno.7 dana ne bi mogao tamo zivjeti i to misli velika vecina sarajlija dok je BG druga prica
Pa zima poledi, možeš samo, sankama se spustiti, jer auto ne može proći
Tradicijaaa![]()
Jedva čekam. Vrištanje pitaroida, navijača lokomotiv grbavice i dece pijace probit ce zvučni zid.Antikloc je napisao/la: ↑22 jul 2025, 05:54Par rijeci na temu Zagreba. Zagreb je dalji od mora od Sarajeva i jos dalji od planina od Sarajeva. U Sarajevu vozi gradski prijevoz na planine. Olimpijske. Duh,tradicija,historija sve je na strani Sarajeva. Naravno Zagreb je bogatiji, imaju veci standard zivljenja,puno kulturne raje,blize su Evropi. No ,po tim mjerilima je Ljubljana za njih Zapadna Evropa,nedostizna u svemu. U svakom slucaju Zagreb je dosadan ali OK. No ono sto mi smeta je ovo : Kao mali sam isao u Zagreb a davno je to bilo,po ulici su ljudi pricali kajkavski,u gradu su zivjeli Purgeri,Gospoda. A danas Hercegovci zavijaju po ulicama kao vukovi. Ne dao Bog nikome.
Da se vratimo na temu :
Pozdrav i podrska Slovanu !! Hajmo braco Slovaci,zgazite Beuščad !!!![]()
Sigurno, je.bo Monte Carlo.Shategabri je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:27Šta znam, zimi puno Sa tablica iz Splita, Zadra, Makarske, Dubrovnika, Zagreba....valjda dođu radi tog Hošinog brijegaLavoviGabela je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:19Jasta, pogotovo kad dodjes na Hosin brijeg, ljepota brate.
Tradicijaaa![]()
![]()
Ne vjeruješ?LavoviGabela je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:35Sigurno, je.bo Monte Carlo.Shategabri je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:27Šta znam, zimi puno Sa tablica iz Splita, Zadra, Makarske, Dubrovnika, Zagreba....valjda dođu radi tog Hošinog brijegaLavoviGabela je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:19
Jasta, pogotovo kad dodjes na Hosin brijeg, ljepota brate.
Tradicijaaa![]()
![]()
![]()
Eto tražite južno od Mostara do mora bilo kakvu parcelu da kupite, svi redom iz Sarajeva. Ja ne znam nijednog hercegovca da hoće išta kupit u tom smrdljivom i zagađenom gradu punom sandzaklija i fočaka.![]()
![]()
no dosta spamanja teme
Sretno Zrinjskom, jedinom istinskom predstavniku ove države u Europi![]()
LavoviGabela je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:35Sigurno, je.bo Monte Carlo.Shategabri je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:27Šta znam, zimi puno Sa tablica iz Splita, Zadra, Makarske, Dubrovnika, Zagreba....valjda dođu radi tog Hošinog brijegaLavoviGabela je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:19
Jasta, pogotovo kad dodjes na Hosin brijeg, ljepota brate.
Tradicijaaa![]()
![]()
![]()
Eto tražite južno od Mostara do mora bilo kakvu parcelu da kupite, svi redom iz Sarajeva. Ja ne znam nijednog hercegovca da hoće išta kupit u tom smrdljivom i zagađenom gradu punom sandzaklija i fočaka.![]()
![]()
no dosta spamanja teme
tradicija i istorijaTylerBurey je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:41LavoviGabela je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:35Sigurno, je.bo Monte Carlo.Shategabri je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:27
Šta znam, zimi puno Sa tablica iz Splita, Zadra, Makarske, Dubrovnika, Zagreba....valjda dođu radi tog Hošinog brijega![]()
![]()
![]()
no dosta spamanja teme
Kako neće? Pa osobno sam kupio teglu smoga s mirisom zimskog Goodyeara 165/50 R16 i plastične papuče.
Tako je, zato ste i navalili na Bunu, Blagaj, Trebižat, Stolac i NeumShategabri je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:46Ne znate vi kako je to ustati ujutro tokom jula, a ono rosa vani, svježe.
Kod vas se onaj kamen usija, 30 sabahilde![]()
Na Bunu se ide u proljeće. Tad je ekstra lijepo.LavoviGabela je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:49Tako je, zato ste i navalili na Bunu, Blagaj, Trebižat, Stolac i NeumShategabri je napisao/la: ↑22 jul 2025, 12:46Ne znate vi kako je to ustati ujutro tokom jula, a ono rosa vani, svježe.
Kod vas se onaj kamen usija, 30 sabahilde![]()
![]()
![]()
![]()
HERCEGOVINA KALIFONIJA