Ma kakav on. Dobar igrac jeste, ali je u glavi teski propuh. Bilo bi pitanje vremena kad bi i nas samovoljno napustio.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Krpic bi bio pun pogodak za nas u ovom trenutku.
Boljeg od Krpica ne bi nasli sigurno u ovom trenutku.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Bio je i Azmir poguban za Slobodu pa nam je dobrodosao.
Krpica gotivi carsija, on gotivi Tuzlu i Slobodu i to je najbitnije u ovom momentu. Mada i dalje nesto ne vjerujem da ce doci.
Krpica gotivi carsija, on gotivi Tuzlu i Slobodu i to je najbitnije u ovom momentu. Mada i dalje nesto ne vjerujem da ce doci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ma ne moze se nikako reci za Mehanovica ili Krpica da nisu dobrodosli posebno u ovoj ligi.Za Krpica se prica vec par dana pa cemo vidjeti dokle ce se na kraju to izgurati.Mislim da je on zavrsio epizodu u Zelji samo je sad pitanje da li ce se vratiti u Slobodu ili ce ostati u Pl, sigurno da ce imati ponuda.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
-
- Kontakt:
Krpa bi nam dobro došao na terenu, ali kakva bi situacija bila u svlačionici pitanje je, jer trener nam je mlad a krpa je malo egoista, kako bi to išlo...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Citam na portakima da nam je vazeca kazna uefe o zabrani registrovanja igraca u 3 registracijska prozora, znal neko nesto vise o tome, i kao pitanje je mogu li se ovi novi igraci registrovat.
Mislim pomalo mi amaterski da se ljudi potpisuju a da ne bude moguce ih registrovat. Madaa kod nas je sve moguce
Mislim pomalo mi amaterski da se ljudi potpisuju a da ne bude moguce ih registrovat. Madaa kod nas je sve moguce
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
TC je imao istu zabranu i cim je izmirio obaveze prema fudbalerima mogao je registrovati nove igrace.Kod nas je u pitanju Ignjatovic i mislim jos jedan igrac.
- Beduin
- Kontakt:
Bitno da se Đidic odmah oglasi kad je u pitanju Sloboda.
Bog mu dao u najgorim mukama da bude, a umret ne moze. Smrad Zenicki iskompleksirani.
Bog mu dao u najgorim mukama da bude, a umret ne moze. Smrad Zenicki iskompleksirani.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 22 jul 2025, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Dzidicu smradu, sjasi vise s qrca Slobodi. Hebo ti Sloboda uzi i siri zensko dio porodice.
Svake godine naklati se i samo jede ****, sestru sebi napravio
Svake godine naklati se i samo jede ****, sestru sebi napravio
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ovo je vise jadno nego smijesno, a ne znam dali bi žalio ove iz sindikata zbog manjke inteligencije i obraza ili ih ipak ismijavao. Samo hoce da naprave pometnju u svlačionici i da nam otežaju pregovore izgleda prepali im se prijatelji kako ce na Tušnju tricu dobiti...
Neka pričaju kako ne možemo, a mi cemo odgovorit tako sto cemo registrovati. Izgleda ne znaju ni zasto ni kako smo uslovno receno suspendovani na ta 3 prijelazna roka. Ali neka čekaju i gledaju kako se setamo do premijer lige sa sve "neregistrovanim" igračima
Neka pričaju kako ne možemo, a mi cemo odgovorit tako sto cemo registrovati. Izgleda ne znaju ni zasto ni kako smo uslovno receno suspendovani na ta 3 prijelazna roka. Ali neka čekaju i gledaju kako se setamo do premijer lige sa sve "neregistrovanim" igračima
Bas bi doveli ovolike igrace da ih ne mogu registrovati. De malo realnosti 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma to se smece od covjeka pred svaki pocetak sezone oglasi......smrad jedan, igrao u Slobodi.......yebo mater svoju ako ko ikada dovede igraca iz Zenice......nema vece bagre od zenicana, jos u bivsoj drzavi ih niko nije volio, garantovano znam da je svakom klubu iz bivse YU muka bilo ici u Zenicu da igraju utakmicu.....zato si najvise i ispadali iz tadasnje lige......100 % tacno.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 jul 2025, 16:33Ovo je vise jadno nego smijesno, a ne znam dali bi žalio ove iz sindikata zbog manjke inteligencije i obraza ili ih ipak ismijavao. Samo hoce da naprave pometnju u svlačionici i da nam otežaju pregovore izgleda prepali im se prijatelji kako ce na Tušnju tricu dobiti...
Neka pričaju kako ne možemo, a mi cemo odgovorit tako sto cemo registrovati. Izgleda ne znaju ni zasto ni kako smo uslovno receno suspendovani na ta 3 prijelazna roka. Ali neka čekaju i gledaju kako se setamo do premijer lige sa sve "neregistrovanim" igračima![]()
🔴⚫️
Mraka i stoka naročita.Skver je napisao/la: ↑22 jul 2025, 18:06Ma to se smece od covjeka pred svaki pocetak sezone oglasi......smrad jedan, igrao u Slobodi.......yebo mater svoju ako ko ikada dovede igraca iz Zenice......nema vece bagre od zenicana, jos u bivsoj drzavi ih niko nije volio, garantovano znam da je svakom klubu iz bivse YU muka bilo ici u Zenicu da igraju utakmicu.....zato si najvise i ispadali iz tadasnje lige......100 % tacno.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 jul 2025, 16:33Ovo je vise jadno nego smijesno, a ne znam dali bi žalio ove iz sindikata zbog manjke inteligencije i obraza ili ih ipak ismijavao. Samo hoce da naprave pometnju u svlačionici i da nam otežaju pregovore izgleda prepali im se prijatelji kako ce na Tušnju tricu dobiti...
Neka pričaju kako ne možemo, a mi cemo odgovorit tako sto cemo registrovati. Izgleda ne znaju ni zasto ni kako smo uslovno receno suspendovani na ta 3 prijelazna roka. Ali neka čekaju i gledaju kako se setamo do premijer lige sa sve "neregistrovanim" igračima![]()
Jalijaši i krezubaši, najnepismenija "gradska" sredina u državi.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.