Samo mi daj ime.perodeformero je napisao/la: ↑22 jul 2025, 21:09Možeš dovesti i puno bolje ako ih platiš10.Skoro je napisao/la: ↑22 jul 2025, 21:06Igrači Slovana puno spremniji od igrača Zrinjskog (automatski i od svih nasih klubova). Nazalost, ovo je naša realnost. Smiješno je čitati kako se ne ulažu pare u igrače. Ko god misli da je lahko orivoliti bolje igrače da ovdje dođu i igraju vara se. Pri tome mislim na igrače koji bi bili prevaga na ovakvim utakmicama. Ako neko napiše kojeg je igrača Zrinjski mogao dovesti, a da bi večeras nešto mogao ja ću priznati da sam u krivu.
BH klubovi u Evropi 25/26
Re: BH klubovi u Evropi 25/26
Mi nikada odustati necemo...
Kod njih politika ulaze i vrate svoja ulaganja s kamatom
Zato i ulazu da bi pare uzeli, a ne sto vole klubove
Da vole i da im pare nisu bitne,mogli su Petkovica dovest u napad
Vidis da godinama na isti fazon rade
Sto manje da uloze, a sto vise da naplate
Minimalna ulaganja bez rizika dovoljna da osvoje ligu i nista ih vise ne zanima
Hazarder Borac ove godine nece biti s ovom ekipom jaci od Zelje i Sarajeva, a nije ni prosle bio
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 jul 2025, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Kakvo ime pa sve i jedan fudbaler igra zbog para, ljudi u pustinju doveli Ronalda, da ovi ne mogu nekog Rumuna, ili Slovaka?! Da znaju da će sezona kod nas biti poštena doveli bi i oni i Borac, ali nema potrebe da se troši bezveze10.Skoro je napisao/la: ↑22 jul 2025, 21:15Samo mi daj ime.perodeformero je napisao/la: ↑22 jul 2025, 21:09Možeš dovesti i puno bolje ako ih platiš10.Skoro je napisao/la: ↑22 jul 2025, 21:06Igrači Slovana puno spremniji od igrača Zrinjskog (automatski i od svih nasih klubova). Nazalost, ovo je naša realnost. Smiješno je čitati kako se ne ulažu pare u igrače. Ko god misli da je lahko orivoliti bolje igrače da ovdje dođu i igraju vara se. Pri tome mislim na igrače koji bi bili prevaga na ovakvim utakmicama. Ako neko napiše kojeg je igrača Zrinjski mogao dovesti, a da bi večeras nešto mogao ja ću priznati da sam u krivu.
Nodi moj, Borac ne treba jaku ekipu. Treba solidnu a to imaju još će sad dovest 4-5 plaćenika zbog pritiska navijača usljed ispadanja od Andoraca.
Znas li koliko je prosle godine zaradio slovan od lige prvaka? Pa ljudi mogu kupiti sve nase klubove. Hajmo biti malo realni i ne praviti epske neuspjehe nakon ispadanja od ovakvih ekipa.perodeformero je napisao/la: ↑22 jul 2025, 21:18Kakvo ime pa sve i jedan fudbaler igra zbog para, ljudi u pustinju doveli Ronalda, da ovi ne mogu nekog Rumuna, ili Slovaka?! Da znaju da će sezona kod nas biti poštena doveli bi i oni i Borac, ali nema potrebe da se troši bezveze
Mi nikada odustati necemo...
-
- Kontakt:
Ako ti je cilj da učestvuješ ne moraš uložiti ništa, imaš ljude u savezu koji će da se o tome pobrinu, ako hoćeš nešto da napraviš moraš da ulažeš i to konstantno godinama pa da se nadaš da ćeš jednog dana nešto da uradiš. Ovaj Zrinjski je za borbe za Evropu u beha ligi, a borit će se za titulu10.Skoro je napisao/la: ↑22 jul 2025, 21:23Znas li koliko je prosle godine zaradio slovan od lige prvaka? Pa ljudi mogu kupiti sve nase klubove. Hajmo biti malo realni i ne praviti epske neuspjehe nakon ispadanja od ovakvih ekipa.perodeformero je napisao/la: ↑22 jul 2025, 21:18Kakvo ime pa sve i jedan fudbaler igra zbog para, ljudi u pustinju doveli Ronalda, da ovi ne mogu nekog Rumuna, ili Slovaka?! Da znaju da će sezona kod nas biti poštena doveli bi i oni i Borac, ali nema potrebe da se troši bezveze
- QUARTERBACK
- Kontakt:
znaci Breidablik opet, trece pretkolo evropa lige, prva u Mostaru
ribari su primili 5 za poluvrijeme tako da su oni i zrinja prvi siguran par u evropa ligi
ribari su primili 5 za poluvrijeme tako da su oni i zrinja prvi siguran par u evropa ligi
perodeformero je napisao/la: ↑22 jul 2025, 21:33Ako ti je cilj da učestvuješ ne moraš uložiti ništa, imaš ljude u savezu koji će da se o tome pobrinu, ako hoćeš nešto da napraviš moraš da ulažeš i to konstantno godinama pa da se nadaš da ćeš jednog dana nešto da uradiš. Ovaj Zrinjski je za borbe za Evropu u beha ligi, a borit će se za titulu10.Skoro je napisao/la: ↑22 jul 2025, 21:23Znas li koliko je prosle godine zaradio slovan od lige prvaka? Pa ljudi mogu kupiti sve nase klubove. Hajmo biti malo realni i ne praviti epske neuspjehe nakon ispadanja od ovakvih ekipa.perodeformero je napisao/la: ↑22 jul 2025, 21:18
Kakvo ime pa sve i jedan fudbaler igra zbog para, ljudi u pustinju doveli Ronalda, da ovi ne mogu nekog Rumuna, ili Slovaka?! Da znaju da će sezona kod nas biti poštena doveli bi i oni i Borac, ali nema potrebe da se troši bezveze
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Tako je brate Toliću
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Koji stručnjak u Zrinjskog hahaha.Pa vidi da svaka lopta ulazi u gol on ne mjenja ništa.Al im je trener loš strahota a Slovan je ****
Nikad gori Zrinjski
Nek budu sretni ako prodju Breidablika kako igraju.
Nek budu sretni ako prodju Breidablika kako igraju.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Buši,buši

-
- Kontakt:
Kad kriza uhvati političku scenu prvi to na svojoj koži osjete politički projekti.
Morate uvijek pratiti jel MMF odobrio sredstva je li akciza skočila, kakva je raspodjela, jel budžet usvojen, šta ćeš.
Kakav je Tolić igračina , 14 asistencija prošle godine, vrijedi svake marke.
Morate uvijek pratiti jel MMF odobrio sredstva je li akciza skočila, kakva je raspodjela, jel budžet usvojen, šta ćeš.
Kakav je Tolić igračina , 14 asistencija prošle godine, vrijedi svake marke.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Gdje nam je liga kad nas buse Slovaci, Slovenci, Andoric
Meni vise nije ni smijesno
Meni vise nije ni smijesno
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 jul 2025, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ovo samo moze rijesit mateo musa ili ono drugo kopile kako se zove sto je pokro velez. Ivankovic nije trener nego igrac, upo je u kriminalnu šemu kao u BH repku i to je to. Tako je u bh, veze moras imat a ne znanje.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- Hrammm1921
- Kontakt:
Nodi ne rise, nas nisu izbusili

Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 22 jul 2025, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Odbrana Zrinjskog suplja ko k.uva, ali za ligu se vraca Beus i VARalica, bice sve udure
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Što Škoro reče ne treba se zanositi ali opet ja lično sam se nadao nekom porazu od jednog razlike,možda i nerješeno...međutim i 3-0 je i dobro s obzirom na igru Zrinje..ralno je razlika i veća u korist Slovana Ako liga bude regularna bojim se da bi i Zrinjski i Borac mogli dobro vrisnuti...a opet sigurno suđenje neće biti kako treba jer ovo nije dovoljno ni za naše lige
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 22 jul 2025, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sreća u nesreći pa se Nurdin vraća iz Ajrana.
Protiv Breidablika opet igraju za grupnu fazu.
Trenutno korisnika/ca: denimen99, EastMadness, Giuseppe1, Jadnimi, laszlo, MikiPirs, MostarReds22, TylerBurey i 53 gosta.