Ko su ovi u B timu
Adam Kend
Nikolas Dimitriadis
Gelson Carlos Mundo da Rocha
Renat Gerdelesko
Jack Senga
I pobjeda protiv Sutjeske Foca 4:1
Bit ce sve na temi B tima. Da ne spamam ovde. Neke sam vec naveo ko su, ali cu objediniti sve u jedan post, o svakom igracu B tima po malo, bit ce na prvoj stranici.
P.S. Koji broj je zaduzio Ristovski ??? Da li neko zna ???
Mislim da je 33
'naci ide br. 33 na novi bijeli dres
Hvala
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Bit ce sve na temi B tima. Da ne spamam ovde. Neke sam vec naveo ko su, ali cu objediniti sve u jedan post, o svakom igracu B tima po malo, bit ce na prvoj stranici.
P.S. Koji broj je zaduzio Ristovski ??? Da li neko zna ???
Moram iskreno pohvaliti brata @Nazoruso za ono sto radi na temi B tim...
Imacemo, zahvaljujuci njemu i @Najvecaradost pregled svih mladih i talentovanih igraca koji su prikljuceni ovoj ekipi...
Zamolicu sve vas koji imate neke podatke o radu, igracima, trenerima da ovoj dvojici maomaka proslijedite kako bi ta tema bila jos potpunija...
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Imacemo, zahvaljujuci njemu i @Najvecaradost pregled svih mladih i talentovanih igraca koji su prikljuceni ovoj ekipi...
Zamolicu sve vas koji imate neke podatke o radu, igracima, trenerima da ovoj dvojici maomaka proslijedite kako bi ta tema bila jos potpunija...
Hvala momci...
Ma bit ce info iz kluba svakako o svemu tome malo vise dok se srede neke stvari
Bez pritiska sad,uci ce brzo u federalnu.Kantonalna liga ce bit smijesna za njih jer ima i stranaca neki
Treba svakako otici i podrzati momke jer su odbili igrati za plate negdje da bi dosli ovdje bukvalno dzaba da se bore za svoje mjesto bez obzira na ligu.O karakteru ne treba vise a ima itekako dobri igraca koji bi mogli sljedece sezone i u prvi tim.
Cengic je odlican trener.Gaji atraktivnu igru i ne voli antifudbal.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hvala momci...
Ma bit ce info iz kluba svakako o svemu tome malo vise dok se srede neke stvari
Bez pritiska sad,uci ce brzo u federalnu.Kantonalna liga ce bit smijesna za njih jer ima i stranaca neki
Treba svakako otici i podrzati momke jer su odbili igrati za plate negdje da bi dosli ovdje bukvalno dzaba da se bore za svoje mjesto bez obzira na ligu.O karakteru ne treba vise a ima itekako dobri igraca koji bi mogli sljedece sezone i u prvi tim.
Hvala vama dvojici sto mi vec sad imamo uvid u B ekipu...
Ma znam brate, ali ljudima je nejasno 16k za 21 dan. A bio onaj streamer na stadiono hod’o, bogzna koliko je uzivo djece pratilo, pa doslo nekoliko igraca, između ostalog Ristevski koji sam ima vise od 60k, mislim nije nemoguca ta brojka, ali eto… ako ne mogu oni ne moze niko.
Djelimo mišljenje. Pride bili smo i na radaru u Južnoj Americi prilikom (dva) transfera Viverosa.
Treba svakako otici i podrzati momke jer su odbili igrati za plate negdje da bi dosli ovdje bukvalno dzaba da se bore za mjesto bez obzira na ligu.O karakteru ne treba vise a ima itekako dobri igraca koji bi mogli sljedece sezone i u prvi tim.
Nije istina da igraju za "džaba", pojedinci imaju primanja ista ili čak i veća nego što su imali u pojedinim klubovima 1. Lige FBiH.
Ovih 11 otprilike ocekujem. Ne bi me iznenadilo da Zekic gurne Elezija u vatru odmah, voli on onakve tipove igraca pravo. Sa klupe Renan, Krdzalic, Mlinaric, Butic. Teska artiljerija, jos kad zamislim na ovu ekipu Kovacika, Gojkovica i Saleta… perverzija teska
Ovih 11 otprilike ocekujem. Ne bi me iznenadilo da Zekic gurne Elezija u vatru odmah, voli on onakve tipove igraca pravo. Sa klupe Renan, Krdzalic, Mlinaric, Butic. Teska artiljerija, jos kad zamislim na ovu ekipu Kovacika, Gojkovica i Saleta… perverzija teska
DOLE NA TERENU SRCE OSTAVI
Sad gledam kako priča kako je Hajradinovica iz aviona stavio protiv Hajduka i da je ovaj zabio za 2:1
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
DOLE NA TERENU SRCE OSTAVI
Sad gledam kako priča kako je Hajradinovica sa aviona stavio protiv Hajduka i da je ovaj zabio za 2:1
Ko zna u kakvom je stanju, da li je prosao pripreme.
Ja mislim da ide samo Mlinaric na njegovo mjesto i gore mozda Renana stavi umjesto Kere
Bordo Sarajevo ljeti u vrevi i euforiji europskih utakmica je najšarmantniji i najegzotičniji grad, onaj argentinski stil navijanja uz trube, bordo boja, šeher, grmi 25.000 grla kao jedno, to nigdje nema...