Film i kinematografija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Film i kinematografija
Svi su hejtali sto je Robert Pattinson postao novi Batman a na kraju se ispostavilo da je Pattinson najbolji Batman do sad.
Bale je prakticno bio James Bond u Batman kostimu.
Bale je prakticno bio James Bond u Batman kostimu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Istina, može igrati ozbiljnog cijenjenog automehaničara, sa tajnom karijerom ubice i mašine za ubijanje. Može igrati privatnog zubara sa normalnim cijenama, sa tajnom karijerom ubice i mašine za ubijanje. Može igrati lika koji puni aparate, sa tajnom karijerom ubice i mašine za ubijanje. Bukvalno nema uloge koju ne može igrati, sa tajnom karijerom ubice i mašine za ubijanje.
Ne bih se iznenadio da bude uvjerljiv i tipa u ulozi digitalnog contet creatora, sa tajnom karijerom ubice i mašine za ubijanje.
ja sam bondove filmove prestao gledati odavno mislim da sam zadnji pogledao onaj gde igraju poker u crnoj gori kako se zove kazino rojal valjda.
+filmovi Guya Ritchija, tu je zapravo imao drugacije uloge.Donnie Darko je napisao/la: ↑22 jul 2025, 22:46Istina, može igrati ozbiljnog cijenjenog automehaničara, sa tajnom karijerom ubice i mašine za ubijanje. Može igrati privatnog zubara sa normalnim cijenama, sa tajnom karijerom ubice i mašine za ubijanje. Može igrati lika koji puni aparate, sa tajnom karijerom ubice i mašine za ubijanje. Bukvalno nema uloge koju ne može igrati, sa tajnom karijerom ubice i mašine za ubijanje.
Ne bih se iznenadio da bude uvjerljiv i tipa u ulozi digitalnog contet creatora, sa tajnom karijerom ubice i mašine za ubijanje.
Malo.
Fasbender je idealan Bond.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisu ni uloge bile puno drugačije, koliko je samo imao drugačiji scenarij. A i u Guy Ritchievim novijim filmovima je svakako postao isti kao u svim ostalim.
Mislim gotivan je lik, bio bi čak i ok kao Bond u univerzumu gdje nema 20-30 drugih filmova gdje glumi istu ulogu koju bi glumio u Bondu.
Donnie Darko je napisao/la: ↑22 jul 2025, 22:46Istina, može igrati ozbiljnog cijenjenog automehaničara, sa tajnom karijerom ubice i mašine za ubijanje. Može igrati privatnog zubara sa normalnim cijenama, sa tajnom karijerom ubice i mašine za ubijanje. Može igrati lika koji puni aparate, sa tajnom karijerom ubice i mašine za ubijanje. Bukvalno nema uloge koju ne može igrati, sa tajnom karijerom ubice i mašine za ubijanje.

nemoguću misiju nikad nisam ni gledao. samo malo u isečcima nikada ceo film.
Ne znam o kakvom zubaru ti pričaš, ali čovjek je kroz karijeru imao najširi dijapazon svih mogućih uloga. Od Gay Ričija gdje je bio nemoćan lik, dakle čista suprotnost od mašine za ubijanje.
Glumio je zatvorenika gdje se igra fudbal. Dakle u jednom filmu zatvorenik i fudbaler. Dalje igrao je u Transporteru gdje jeste mašina kako god okrenuo. Pa je bio u Londonu i igrao čak romantiku i imao kosu čak tu. Pa je bio u kranku ali ne u kvaru, bio je u srednjem vijeku čak, bio je automehaničar sa pozadinom pljačkanja banke tu si upravu, ali isto tako je bio tajni agent u Špijunima i pokazao da bi Bonda odigrao bolje od bilo koga...
Bio je i pčelar 

- Centre forward
- Kontakt:
Obična sirovina u rangu Bate Živojinovića.
Ovdje se piše o njemu k'o da je u najmanju ruku Jack Nicholson.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Meni se cini da ljudi pisu sarkasticno i ima mi smisla sve ondaCentre forward je napisao/la: ↑23 jul 2025, 13:17Obična sirovina u rangu Bate Živojinovića.

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- Beduin
- Kontakt:
Ma gotivan je Statham, ima i dobrih uloga al realno u velikoj vecini slucajeva glumi istog lika.
On sam kaze za sebe:
"I'm not really some thespian that can adopt and chameleon himself into different roles.
I just got into by you know being at the right place at the right time.
I was, you know, working in the street selling jewelry and i got plucked from obscurity into the movie industry. So its not like I spent years honing at the different accents or pretending at, you know, working on my craft, that doesn't apply to me."
Tako da respect, fakat nema mjesta hejtu.
Ja volim njegove filmove, volim opcenito taj revenge zanr.
Upalis i gledas s pola mozga, opusteno.
On sam kaze za sebe:
"I'm not really some thespian that can adopt and chameleon himself into different roles.
I just got into by you know being at the right place at the right time.
I was, you know, working in the street selling jewelry and i got plucked from obscurity into the movie industry. So its not like I spent years honing at the different accents or pretending at, you know, working on my craft, that doesn't apply to me."
Tako da respect, fakat nema mjesta hejtu.
Ja volim njegove filmove, volim opcenito taj revenge zanr.
Upalis i gledas s pola mozga, opusteno.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: ASD, Bing [Bot], Chip, Goalgetter i 8 gostiju.