Vrijeme je da nas ove sedmice ogrije sunce, daj tog lijevog beka i Jasara za pocetak. Pitbull dosao ne dosao, nije da je neka sreca mada nakon Royala i bacenih skoro 20mil cak i ovaj hudnik bi bio osvjezenje, cini mi se.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Royal nek ode i odmah smo u plusu
zbog tog lika sam cak i Calabriu poceo vise postovati.
Vrijeme je da nas ove sedmice ogrije sunce, daj tog lijevog beka i Jasara za pocetak. Pitbull dosao ne dosao, nije da je neka sreca mada nakon Royala i bacenih skoro 20mil cak i ovaj hudnik bi bio osvjezenje, cini mi se.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Izgleda da je Pervis dogovoren i da je Brighton prihvatio ponudu.
Iskreno budel samo zdrav bice on top pojacanje. I sam Cafu je za njega rekao da je vrhunski bek i igrac koji sam donosi prevagu na terenu.
Eto ga to je to, hajd sad i desnog bek i tog Jasara vise
Iskreno budel samo zdrav bice on top pojacanje. I sam Cafu je za njega rekao da je vrhunski bek i igrac koji sam donosi prevagu na terenu.
Eto ga to je to, hajd sad i desnog bek i tog Jasara vise
Zadnja izmjena: ronaldo99, dana/u 21 jul 2025, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Pervan hahaha, jesu li se klubovi dogovorili ili samo menadjeri?? Ja pojacanja odakle ih kopaju....ovo ce biti kradja stoljeca...
Ajde nek su makar ovog Mbappea sa Temua uspjeli dogovoriti. Ima posla jos kamara.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Imam bas dobar osjecaj za Pervisa da ce dostojno zamijeniti Thea.
Daj sad Jasara i kakvog stopera iskopajte, pa cemo natenane napadaca i desnog beka.
Daj sad Jasara i kakvog stopera iskopajte, pa cemo natenane napadaca i desnog beka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja sam gledao par utakmica prosle sezone i svaki put je odigrao dobro. Ali... I Gimenez je igrao dobro dok nije nama dosao
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Jedan parmak sjase drugi uzjase, i kad jedan kojim slucajem ispliva ( metoda matematicke slucajnosti ) onda se pomisli mogao bi svaki tako....al kardan ne ide to tako jednostavno....sve ima svoju cijenu, tako i ova politika kluba....
Znaci Dusane tvoje je da raskines ugovor, i da pristanes na 6mil i svi sretni i zadovoljni

Furlani bi Tareu vjerujem dao 17M da pokusa dovesti Yamala 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Pitam se sta li nam je za Estupinanom, niti pomena o ljekarskim pregledima? Ne bi me začudilo da propadne i on.
Navodno danas se Jashari i agent sastaju sa Brizom.
Navodno danas se Jashari i agent sastaju sa Brizom.
Zanimljivo Atl Madridu valja Pubill , a nama ne valja.
Pubill u Atletico Madrid na kraju. Drago mi je jer takvi igraci koji u 3 dana promjene 3 kluba, nam ne trebaju. Nova ponuda za Douea 22 mil eura, dok Strazbur trazi 30 mil.
Colombo u Genovu, posudba uz opciju otkupa.
Colombo u Genovu, posudba uz opciju otkupa.
Leao izgleda oduševljeno i pun elana i entuzijazma uoči nove sezone 
Ovaj kratki klip obećava i ulijeva nadu i optimizam. 
Nemoj me memo bgt citirati, stvarno nemam vise volje citati tvoje komentare. Eto ziv mi bio