Ukljuci klikere, ukljuci mozak, sjeti se...ja znam da ti to mozes....Haajdee, Haajdee...Faraon iz Visokog je napisao/la:gledo sam ga al ebajiga nezz kako se zove,oni se poubijaju na krajuadis.p je napisao/la:Samo da priupitam, znal neko kako se zove film, nisam ga gledo, al su mi pricali i cini mi se dobar....radnja pocinje s nekom djecom, sad nez jel jedan il su dva djecaka i oni probaju neke droge i kako odrastaju pocinju da se bave s tim i tako cini mi se postaju dileri.....nez tacno...al ovako nekako ide, film ne nedavno bio na Hayatu....
Hvala unaprijed...![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
[youtube][/youtube]
Vanzemaljci u Sibiru?
Vanzemaljci u Sibiru?
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Dobro je, dobro jeEmir_ZENICA je napisao/la: Znam da kod tebe grije,i kod mene je grijalo,al maloDanas je grijalo sve do 15 h ,a onda ufati neka zima,valjda ona "ruska" zima i odma mi ogadi dan
Ima jos nade da se taj dan uljepsa,vidjet cemo kakva ce noc biti.
![]()
sta kazu za sutra ? vremenska ? lana ?![]()
Sutra? Uh uh
Je li naso iko?sikirica je napisao/la:Moze li iko na ovom internetu naci tekst lektire ''ljubav je sihirbaz babo''
n b hubijar ? Unaprijed hvala!
Ja trazim vec dva sata,ali nista.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
@kdn
Žao mi je zbog tvog i ženinog ti gubitka, stvarno jest. Budite hrabri.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:@kdn
hvala,hvala svima
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja i dalje ne vjerujem u te pacenike da postoje, napravit cu i ja sutra neku lutkicu i snimiti je, kad je sniman video u ruzvelu, vanzemaljac velicine covjeka, ove kao da ima jedva pola metrapolga je napisao/la:[youtube][/youtube]
Vanzemaljci u Sibiru?
a ono za ufo, mislim da postoji, ono amerikanci prave, samo sto se prave budale, samo zele da povjerujemo u to
@kakavdanakneiskustvu
zao mi je stvarno, izdrzi, znam da si ti i zena psihicki nikakvi nakon toga, bit ce bolje aBd
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da nije "Ciudad de deus" ili u prevodu "Boziji Grad" ?adis.p je napisao/la:Samo da priupitam, znal neko kako se zove film, nisam ga gledo, al su mi pricali i cini mi se dobar....radnja pocinje s nekom djecom, sad nez jel jedan il su dva djecaka i oni probaju neke droge i kako odrastaju pocinju da se bave s tim i tako cini mi se postaju dileri.....nez tacno...al ovako nekako ide, film je nedavno bio na Hayatu....
Hvala unaprijed...![]()
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
hvala @QUARESMA 18<<<,hvala svima na podršci
I ja sam maloprije gledo, moguce da je....al nezz opet....raspitat cu se ja jos...OTNYS_YNWA je napisao/la:Da nije "Ciudad de deus" ili u prevodu "Boziji Grad" ?adis.p je napisao/la:Samo da priupitam, znal neko kako se zove film, nisam ga gledo, al su mi pricali i cini mi se dobar....radnja pocinje s nekom djecom, sad nez jel jedan il su dva djecaka i oni probaju neke droge i kako odrastaju pocinju da se bave s tim i tako cini mi se postaju dileri.....nez tacno...al ovako nekako ide, film je nedavno bio na Hayatu....
Hvala unaprijed...![]()
@kakavdanakneiskustvu...
I meni je stvarno zao, budite hrabri i sto manje razmisljajte o tome sto se desilo....manje cete se sekirat.....
Zadnja izmjena: adis.p, dana/u 18 apr 2011, 22:02, ukupno mijenjano 2 puta.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Gledao sam taj film otprilike prije godinu, dvije. Odlican je.
Sinoć je bila dobra emisija sa Morganom Freemanom u vezi vanzemaljaca na Discoveryu. Uglavnom vrlo vjerovatno je da nismo sami i da postoji i druga civilizacija, ali svemir je toliko ogroman da se vjerovatno nikada nećemo ni sresti.
Ja dok ih ne vidim svojim očima ne vjerujem.
Tako je !Bosco je napisao/la:Sinoć je bila dobra emisija sa Morganom Freemanom u vezi vanzemaljaca na Discoveryu. Uglavnom vrlo vjerovatno je da nismo sami i da postoji i druga civilizacija, ali svemir je toliko ogroman da se vjerovatno nikada nećemo ni sresti.Ja dok ih ne vidim svojim očima ne vjerujem.
Dok ih ja ne vidim ništa od toga.Baš bih volio da ih sretnem(ukoliko uopšte postoje).
Pitao bih ih:
Da li imaju duge kose ?
Da li traperice nose ?
Da li vjeruju u boga ?
Da li uzimaju droga ?
Da li ima smoga i kod njih na planetu ?
Dive li se nama il nam zele nanjet stetu ?
Odakle dolaze ove nase mljecne staze ?
Je li dolaze u miru ili zele da nas zgaze ?
Zasto paze tolko na svoju diskreciju ?
Da li mozda zele na nama da naprave korekciju ?
Da li rade grafite ?
Il' su im ulice totalno ono totalno je*ene ciste ?
Tako ciste da se ono sve pravo sjaji
Da li udobno zive ili umiru od gladi
Da li se trava sadi kod njih ko kod nas zito ?
Da vidim svemirca to bih ga ja upito
Da li imaju policiju ?
Da li i njih maltretira ?
Da li vole opoziciju i kako vlast se kod njih bira ?
Znaju li sta je piva ?
Da li rocka kod njih ima ?
Da li ima kod njih boli ?
Da li zena voli ?
Duvaju li na flasu ili koriste roli ?
Je li ljepo tijelo kod njihovih zena ?
Da li se i oni tuku zbog boje svoga tena ?
Kad dodju izbori jel se i kod njih laze ?
Da li im zene vole petting vole'l tetovaze ?
Koja je valuta ?
I da li devalvira ?
Da li i kod njih na ratu gore neko profitira ?
Kojim danom po gebiru idu ?
I zasto nikad bas nikad nas ne zovu na gidu ?
Je li imaju u vidu davat vize za strance ?
Hoce li primat ko' izbjeglice nas bosance ?
FK Pjetlovi
-
bavarian_bk
- Kontakt:
KDN care nedaj se . Stvarno mi je žao , ali samo sabura i sve će doći na svoje 
- neutralan__
- Kontakt:
bavarian_bk je napisao/la:KDN care nedaj se . Stvarno mi je žao , ali samo sabura i sve će doći na svoje
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
bavarian_bk je napisao/la:KDN care nedaj se . Stvarno mi je žao , ali samo sabura i sve će doći na svoje
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Nail for Real
- Kontakt:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:supruga imala saobraćajnu nezgodu,imala spontani pobačaj,izgubila trudnoću,izgubila dijete
Sabur.Znam da nije nikakva utjeha ali i ja sam izgubio prvo djete.Zena bila u trecem mjesecu trudnoce.Podigla nesto malo teze i ......
Naravno i danas se ponekad upitam kako bi izgledalo to dijete ali brzo me prodje kada vidim dvoje predivne djece pored sebe.
Izdrzi jarane.Cudne su kusnje Bozije.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.