FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Objektivac1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da li je konačni rok za prijavu igrača bio sinoć do ponoć? Gledam ovu UEFA Squad List i spisak je ostao isti, osim ako ga nisu ažurirali.
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- Varijantas8
- Kontakt:
Karta za sjever treba biti poprilicno jeftina da bi se napunila malo bolje, ici na nekih 4-5 KM, bar za ligu, treba biti dobar i zdrav odnos na relaciji sjever-uprava. Mada to nigdje nema da je savrsen odnos izmedju navijacke tribine i uprave, pogotovo sad kad je "privatizovano". Klubu treba biti prioritet da sjever bude sto puniji jer je on reprezent navijačkog tijela i samog kluba, da svaku utakmicu pozivaju ljude da idu na sjever.
Znam da ce biti price da hz naprave finansijske stete klubu radi pirotehnike, ali i to de moze rijesiti podrzavanjem i finansiranjem od strane kluba prema hz raznim drugim dekorima, neka pirotehnika bude iza sjevera, vatrometi, velike prskalice i sl., ali da se prestane sa bakljama na svakoj tekmi. Ali valjda vladaju razni interesi sa obe strane pa da je to mozda nemoguce u ovom trenutku.
Znam da ce biti price da hz naprave finansijske stete klubu radi pirotehnike, ali i to de moze rijesiti podrzavanjem i finansiranjem od strane kluba prema hz raznim drugim dekorima, neka pirotehnika bude iza sjevera, vatrometi, velike prskalice i sl., ali da se prestane sa bakljama na svakoj tekmi. Ali valjda vladaju razni interesi sa obe strane pa da je to mozda nemoguce u ovom trenutku.
-
- Kontakt:
Znal neko kad je pressica danas? Valjda bi trebala bit
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Ako bi se proslo u play of a kojim slucajem budemo igrali na kosevu treba napraviti koreografiju sa dronovima kao sto je bilo u hrvatskoj na koncertu thompsona,to bi obislo svijet slike al sigurno nije jeftino
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Ma nije to baš tako. Pa promijenit će se ljudi na sjeveru i na ostalim tribinama, doći će drugi, možda sa boljim idejama kako, šta da se tribina što više napuni. Jesu te neke gluposti unazadile tribinu, ali sve to prođe. Recimo za 5-6 godina možda se dođe na veći nivo po brojnosti i svemu ostalom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jul 2025, 09:59Bio je 2021 besplatan za derbi,loziona na max bila i opet mozda 70% popunjen.
Nikad oni vise ne mogu da ga napune pogotovo poslije ovog sranja sto su napravili sa saopstenjima i silnim bojkotima.
Jedino da dodje ekipa rang Real,Barsa,Liverpul,Juve itd.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Kakvi smo mi marketing mozgovi, FKS Official Drone za 100 maraka, uz kupovinu drona gratis ulaznica

Koliko mangupsku ekipu imamo ?
-
- Kontakt:
Ma druge su sad generacije, nece vise niko da se znoji, skace i navija. Svima je lakse sjediti i tipkati mobitel 90 minuta i grickati cips...Morpheus je napisao/la: ↑23 jul 2025, 12:01Ma nije to baš tako. Pa promijenit će se ljudi na sjeveru i na ostalim tribinama, doći će drugi, možda sa boljim idejama kako, šta da se tribina što više napuni. Jesu te neke gluposti unazadile tribinu, ali sve to prođe. Recimo za 5-6 godina možda se dođe na veći nivo po brojnosti i svemu ostalom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jul 2025, 09:59Bio je 2021 besplatan za derbi,loziona na max bila i opet mozda 70% popunjen.
Nikad oni vise ne mogu da ga napune pogotovo poslije ovog sranja sto su napravili sa saopstenjima i silnim bojkotima.
Nema to veze sa saopstenjem sto neki pisu. Odavno je to tako...
Jednostavno dosla druga vremena i druge furke.
Manji postotak i dalje voli to navijanje i dobru atmosferu ali vecinu to prodje vec sa 22-23 godine i osjecaju se vec tad da su to prerasli i prelaze na istok i zapad
Kaze mi drug bio na aerodromu uzeo istok.
Pitao za karte prodato vise od 16 k tako mu receno.
Samo prenosim
Kome vise vjerovati.
Pitao za karte prodato vise od 16 k tako mu receno.
Samo prenosim
Kome vise vjerovati.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 jul 2025, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Tesko iz vise razlogaMorpheus je napisao/la: ↑23 jul 2025, 12:01Ma nije to baš tako. Pa promijenit će se ljudi na sjeveru i na ostalim tribinama, doći će drugi, možda sa boljim idejama kako, šta da se tribina što više napuni. Jesu te neke gluposti unazadile tribinu, ali sve to prođe. Recimo za 5-6 godina možda se dođe na veći nivo po brojnosti i svemu ostalom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jul 2025, 09:59Bio je 2021 besplatan za derbi,loziona na max bila i opet mozda 70% popunjen.
Razlog 1-puno ljudi je otislo.Mi kao drzava smo za 20 godina izgubili 25% svog stanovnistva odnosno oko milion ljudi.
Drugi razlog su nove generacije koje ne pokazuju toliki interes prema domacem fudbalu vec prema nekim drugim glupostima.Svi smo mi ko djeca izlazili i navijali za neke strane klubove ali znalo se,kad je vikend svako na svoju tribinu(jug ili sjever).Imamo manjak lokal patriotizma.
Treci razlog su svakako ovi "moderni ultras standardi"
Jednostavno ne mozes poslati dijete negdje gdje nije sigurno gdje se svakodnevno potežu noževi,utoke.Gdje u svakom momentu moze izbiti belaj sa murijom,medjusobno neko itd.
Djeca se od malena uce da vole.Nemas ti sta nekome pokazivati u 25. godini sta je FKS.Do 16-17 sto naucis od oca,amidze,komsije,raje to ti je to.Ili volis ili ne volis.
Imas tu jos milion faktora tipa da gostujuci navijaci u BiH gledaju u prosjeku 55-60 minuta utakmice.Nece momak 20-21 godina proputovati pola Bosne da gleda nesto vise od pola utakmice u nekakvoj selendri,izlozit se velikom trosku.Ja kad sam isao sa rajom utalimo se za gorivo,rucak neki,idemo necijim autom udjemo na tribinu kad hocemo pogledamo citavu utakmicu poderemo grlo i odemo.Debilna policija koja nece da radi svoj posao danas.
Tek onda ti dolaze neke druge stvari kao rad grupe,rad kluba,atmosfera unutar oboje,neke kampanje itd itd.
Nekim bojkotima svako malo i pljuvanjem javno po klubu vrlo tesko mozes privuci nekoga.
Misljenja sam da u skorije vrijeme nece biti pun.Prije ce se uvijek zapad od 18k napunit nego sjever od 5k.Jedino neki evropski iskorak bi pomogao,ovako bas bas tesko.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 23 jul 2025, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Upravo smo presli 19000 prodatih ulaznica, i imam info da je firma sto printa karte u pripravnosti danas da printaju jos ukoliko se proda jos 2 milje do kraja dana
sve sluti na preko 25 milja

2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- MokraKifla
- Kontakt:
Zar nisu pressice samo za gostujuce utakmice?ventilateur je napisao/la: ↑23 jul 2025, 11:48Znal neko kad je pressica danas? Valjda bi trebala bit
-
- Kontakt:
- Objektivac1946
- Kontakt:
Raja koja će na stadionu kupiti karte, nemojte zaboraviti da je prodaja ispred stadiona do 19:00
- JavierBosnia
- Kontakt:
Da si ti ziv i zdrav 6 godina Sarajevo vec sebi printa karte jer su kupili taj aparat
A obican radnik u trgovini nema uvid u tacan broj prodatih karata
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
netacno, za evropske tekme imamo firmu sto nam pomaze printanje, i nije obican radnik sto ti kazes, kontakt mi je koordinator izmedju njih i kluba, da ga ne ofiram sad ovdjeJavierBosnia je napisao/la: ↑23 jul 2025, 12:25Da si ti ziv i zdrav 6 godina Sarajevo vec sebi printa karte jer su kupili taj aparat
A obican radnik u trgovini nema uvid u tacan broj prodatih karata
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- Objektivac1946
- Kontakt:
"Dosta igrača su dovodeni i moraju su dokazati. Djordjević još nije u ritmu, ali je u punom trenažnom procesu. Bralić i Pejović nisu prošli sa nama upotpunosti pripreme i zato nisu prijavljeni, Ristovski je tu kratko - nije optimalan, ali za njega smo procijenili da može pomoći. Nije to još onaj pravi ritam, to se izvlači na energiju pozitivu."
"Nekada ide bolje, nekada lošije, sutra utakmica kada krene, digne to tebe, jako je bitna komunikacija. Nadam se da će moj Amar poneku loptu i centrirati."
"Imali smo ovakvu temu prošlu godinu, strategiju kluba ne odredjujem ja, ja razgovaram samo o profilima sa upravom. Cilj je imati što mladju i kvalitetniju ekipu. Proteže se ta tema stalno, ima ko o tome priča a to nisam ja. Ja kad odem odavde mora se znati gdje smo," zaključio je trener.
Dosta sa dezinformacijama, nije prodato još ni 15k, bio u Titovoj maloprije iza one cure bunt istoka
Kako otvorim forum tako procitam drugu cifru prodatih ulaznica, ono sto sam ja cuo je da je valjda prodato 24 hiljade. Pitao covjeka za izvor kaze bio u shopu Sarajeva tako da ako oni lazu, laze i on. Kakva god realna cifra bila, ona ce jos rasti ima citav danasnji dan a sutra da ne spominjem. Bit ce raje sto dolazi van Sarajeva pa ce na stadionu uzet.
normala nek si ti na osnovu bunta sa 3 metra daljine skontao koliko je prodano

2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH