Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Protiv urarta(kako su se vec zvali), protiv zarije. Ovako na prvu sto mi padne na pamet. Bilo je jos dosta utakmica sa malom posjetom, cak je neko izvadio podatak sa svih europskih utakmice poslije rata i objavio na forum. Sutra ako nas bude 20k+ bit ce dobra posjeta.rimljanin90 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:18Kosevo vidim cesce od 90% foruma. Svaku domacu utakmicu se potrudim da povedem bar 2 jarana sto nikako ne prate pored svog drustva cisto da pomognem brojci. A te brojke na evropi od 11-12k molim te me prosvijetli koje su to utakmice i pod kojim uslovima su bilemaroon46 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:15E cuj 25k nije bilo pitanje, sta si ti punio moj brate. Ja se sjecam tekmi u europi nije nas bilo 11-12k, a godinama je radio samo istok i sjever. Tih tvojih 25k+ na prste ruke mozes izbrojati. Nesto mi govori ili da si mlad ili da ne vidis Kosevo cesto.rimljanin90 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 14:56
Pa ne dolazi zadnjih 5 godina majstore. Ali bilo nekad.
Na evropi se punilo uvijek nije bilo pitanja hocel biti 25k+
Sto se zadovoljavas ovom brojkom, ne znam kako mozes. Kako ti je okej da Zeljo, tim sa manje uspijeha zadnjih godina ti primjer daje za posjetu. I tebi dosta 15k karata prodanih.
Ništa onda cu se novim imenom pozabavit do utakmice
Koliko dobih info, sve je dogovoreno sutra zvanicno...PeppermintSA je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:42Jel ovo neko trolanje i interna zajehancija ili stvarno dolazi Cimi??
Ja bi to ostavio za petak fokus na utakmicu sutra .Vanja8 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:46Koliko dobih info, sve je dogovoreno sutra zvanicno...PeppermintSA je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:42Jel ovo neko trolanje i interna zajehancija ili stvarno dolazi Cimi??![]()
![]()
![]()
Neka nova vremena i generacije,ima i Jata pluca i Mamas a i ovaj makedonac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.