Edit: moja greska, gledao iz 2023 godine utakmice

Nakon toga ga vise nije bilo ni u sastavu Borca...
Nisu vala ni ovi ostali bogzna sta. Jedina nepoznanica ovaj Amerikanac.
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Koga su to sve doveliDamirT je napisao/la: ↑23 jul 2025, 13:33Likovi doveli za Aba 2 ligu Covickovica, a momak zadnji put igrao u novembru i to 1 minutu![]()
Edit: moja greska, gledao iz 2023 godine utakmice![]()
Glogovac je u protekloj sezoni bio najbolji igrač Jedinstva iz Bijelog Polja u košarkaškom prvenstvu Crne Gore.
Objavio bhbasket. Glogovca, Bukvu, Covickovica, nekog Stulica sa univerziteta i Amerikanca (zaboravio mu imeklasik je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:57Koga su to sve doveliDamirT je napisao/la: ↑23 jul 2025, 13:33Likovi doveli za Aba 2 ligu Covickovica, a momak zadnji put igrao u novembru i to 1 minutu![]()
Edit: moja greska, gledao iz 2023 godine utakmice![]()
Ma bit ce sigurno vise ljudi nego u ligi. Jeste da je Aba 2 liga, ali su opet jaci protivnici. Bilo je i prije par godina dosta ljudi. Naravno, nece sigurno biti puna dvorana, ali bi moglo biti oko 1500-2000. To je moje neko misljenje
Sve zavisi hocel Aid pokusavat dizat hajp, vjeruj da dosta ljudi i ne zna da ce se igrat aba u mejdanu jos uvijek
Pocet ce sigurno, da narod vidi kako je on doveo Aba ligu u Tuzlu. Vec je rano jos za toga, ima jos vremena. Teska je to lopina.klasik je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:27Sve zavisi hocel Aid pokusavat dizat hajp, vjeruj da dosta ljudi i ne zna da ce se igrat aba u mejdanu jos uvijek
Vrsac je po mom misljenju najjaci od te 3 ekipe. Opet sve zavisi kakva ce jos pojacanja dovesti Sloboda. Ova trenutna pojacanja realno nista posebno. Treba dovesti makar jednog dobrog scorera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.