Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Još cigara fali u jednoj ruci
- tutankamon1905
- Kontakt:
**** majku ove fazone su i djeca u osnovnoj prestala koristit. Ono sjedilo s nekim iz Zrinje i ovaj mu jos na ramenu plako da nije dobio placu dva mjeseca. Pa jesi ga poguro barem? Da coek pregrmi nekako dok sjednu pare od europe?
Rudar dovodi 7 pojačanja tri dana do početka prvenstva. Uigraće se taman oko 8.marta kad već ispanu iz lige 
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Varijantas8
- Kontakt:
Taman kontam jbt na koga me podsjeca
Može li neko od navijača Sarajeva reći kakav je igrač ovaj mali Keranović,što je bio kod vas pa prešao u Borac prošlu sezonu?!
- Combattente87
- Kontakt:
Rećiću ti ja, potkovan tehnički jako dobro za svoje godine ali nema cohones da napravi nešto više prema naprijed, a mislim da može...treba mu dati priliku svakako ali u Borcu neće je dobiti...
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Hvala drug.Combattente87 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:18Rećiću ti ja, potkovan tehnički jako dobro za svoje godine ali nema cohones da napravi nešto više prema naprijed, a mislim da može...treba mu dati priliku svakako ali u Borcu neće je dobiti...
Pitam jer mislim da prelazi u Rudar .
- Threeplanetrees
Tamo gdje kuca srce mostarsko

2000 KM minimalno ulaznica
Neretva, Stari Most, Velež, Mostarska RAja

Neretva, Stari Most, Velež, Mostarska RAja
- Combattente87
- Kontakt:
Sretno, i u nedjelju konačno opet krajiški derbi !Zigazaga je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:19Hvala drug.Combattente87 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:18Rećiću ti ja, potkovan tehnički jako dobro za svoje godine ali nema cohones da napravi nešto više prema naprijed, a mislim da može...treba mu dati priliku svakako ali u Borcu neće je dobiti...
Pitam jer mislim da prelazi u Rudar .
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
MostarReds22
- Kontakt:
Sta imam lagat, vodi lik jednu omladinsku selekciju, prije rata bio u Velezu, sa Sulentom se cesto vidim, licno mi pricaou nekadasnjem AC Boras kako je usao u Zrinjski i sta je uslov bio, ali nebitno skroz.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 12:42![]()
![]()
![]()
![]()
**** majku ove fazone su i djeca u osnovnoj prestala koristit. Ono sjedilo s nekim iz Zrinje i ovaj mu jos na ramenu plako da nije dobio placu dva mjeseca. Pa jesi ga poguro barem? Da coek pregrmi nekako dok sjednu pare od europe?
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Nista, daj nam fazona iz srednje, imena ljudi, ko je pobjego u Sandzak i tako totutankamon1905 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 12:42![]()
![]()
![]()
![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Vidim dobar si sa svima iz Zrinje. Jesi pito Sulentu sto ne da placu trenerima? Vidim da ste usli u neke dublje temeBordo10 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 16:20Sta imam lagat, vodi lik jednu omladinsku selekciju, prije rata bio u Velezu, sa Sulentom se cesto vidim, licno mi pricaou nekadasnjem AC Boras kako je usao u Zrinjski i sta je uslov bio, ali nebitno skroz.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 12:42![]()
![]()
![]()
![]()
Znači minimum 600 000 km. Za Mlinarića smo dobili 200 000 km, čuj mene NULA km.Threeplanetrees je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:44Tamo gdje kuca srce mostarsko
Neretva, Stari Most, Velež, Mostarska RAja![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Sreca pa Zrinja odgodi vikend, trebat ce im taj odmor. 
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mitomanija o bježanju na Sandžak
Komšije su šega.
Komšije su šega.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
sa krunicom i strojnicom
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
menstrual
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.