FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Biće kako bude.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Titula je nasa... Sarajevo ima nesto bolji raspored, ali cini mi se realnim da cemo zadrzat ovu prednost nad njima, ne vidim k'o bi tu mogao ukljuciti, mozda Siroki, ali oni su daleko, tako da nema razloga za brigu 
- Rigorozni_Džo
- Kontakt:
stipu ga i zrinjski mu je bio drazi kao klub, dok ih nije pokrao na tusnju, promijenit ce bijednik pricuVirtu4l je napisao/la:Razguli odavde sramoto jedna...slani grad je napisao/la:jos imate Borca kuci...ja bi licno volio da oni budu prvaci...nekako su mi drazi kao klub....
Cuva Bog Zelju svog!
stipu ga. sad će nam se početi javljati svi sa nebuloznim te "iskrenim i poštenim mišljenjem da bi oni rado pustili Borcu da bude prvak jer je zaslužio".Virtu4l je napisao/la:Razguli odavde sramoto jedna...slani grad je napisao/la:jos imate Borca kuci...ja bi licno volio da oni budu prvaci...nekako su mi drazi kao klub....
mi se moramo boriti dok god bude i najmanje šanse! boli nas za ostale. nadam se da će AO protiv Veleža staviti isti sastav kao i protiv Drine, jer mi se čini da su puno borbeniji igrači i daleko konkretniji.
igraj Željo hrabro bori se!
-
padobranac1978
- Kontakt:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Mi ne dolazimo da bježimo od gola, mi dolazimo po bodove.
Uglavnom, samo nek bude fer i pošteno a bolji će pobjediti.
Uglavnom, samo nek bude fer i pošteno a bolji će pobjediti.
Who dares, wins !
Edin-TM87 je napisao/la:Titula je nasa... Sarajevo ima nesto bolji raspored, ali cini mi se realnim da cemo zadrzat ovu prednost nad njima, ne vidim k'o bi tu mogao ukljuciti, mozda Siroki, ali oni su daleko, tako da nema razloga za brigu
Najgore u svemu ovome je da ako Zeljo osvoji titulu ili kup pocet ce ovi djecaci da blate Ivicu Osima bit ce Osim vam nastimo ha ja....
Ima li ista novo oko Grbavice??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
luckyh je napisao/la:Edin-TM87 je napisao/la:Titula je nasa... Sarajevo ima nesto bolji raspored, ali cini mi se realnim da cemo zadrzat ovu prednost nad njima, ne vidim k'o bi tu mogao ukljuciti, mozda Siroki, ali oni su daleko, tako da nema razloga za brigu![]()
![]()
![]()
![]()

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
da i ?volim malo pisati drag ste mi klubHawking je napisao/la:luckyh je napisao/la:Edin-TM87 je napisao/la:Titula je nasa... Sarajevo ima nesto bolji raspored, ali cini mi se realnim da cemo zadrzat ovu prednost nad njima, ne vidim k'o bi tu mogao ukljuciti, mozda Siroki, ali oni su daleko, tako da nema razloga za brigu![]()
![]()
![]()
![]()
Valjda smanjena temperature na našoj strani? 
- Capt_Billy
- Kontakt:
Pa njima je svaka Zeljina utakmica stela!!!! Njima je Amar **** trener a sve covjek osvojio sa Zeljom sto se moglo u BIH osvojiti. Evo sada slucaja, ostanes bez 7 igraca od sampionske ekipe, i opet nas covjek doveo do finala kupa i do 2 mjesta u ligi. Sta reci, za svaku pohvalu?? A njima je to sve stela!!zeljocity je napisao/la:Najgore u svemu ovome je da ako Zeljo osvoji titulu ili kup pocet ce ovi djecaci da blate Ivicu Osima bit ce Osim vam nastimo ha ja....
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
ccc,je.bo ti to sto ce borac osvojiti lesinarima je bitno da zeljo nece,KOMPLEKS JE CUDO.Volio bi da osvojim samo zbog vas papaka i debila,da vam se samo nasmijem grohotom i vama i vasoj jadnoj tribini
nego nesto mi pade napamet ,sta bi sa onim velikim klubom "torpedom" nesto ne cujem u da se u zadnjih godinu igdje spominju ni klub ni navijaci ,al dobro doce oni na svoje ipak su ono kako oni kazu" gradski,gospodski,veci" klub od "malenog" zelje koji im i dalje bjezi u titulama
ovo nije provokacija pitarima nego samo podsjetink pticicama da su oni ipak samo provincijalski klub za INSTITUCIJU kakva je zeljo,et uzmite titulu ako ste najjaci svaka vam cast,al to vam je zadnja zapamtite sta sam vam rekao
Sto se tice predstojeceg perioda,KUP KUP KUP JE NAS !!! mora biti
i derbi uzeti ,titula je tesko ostvariva jer je.bo chuck norrisa kad borac osvaja bodove bez suta na gol,al haj i to se desi 
Sto se tice predstojeceg perioda,KUP KUP KUP JE NAS !!! mora biti
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
Naprijed Željo ljubavi moja. Ako ništa bar smo još jedini, koji možemo rahat reći dupla majstore. Dokle god postoje i teoretske šanse treba se boriti i neposustajati. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
SVAKA ČAST DRUGavlami97 je napisao/la:Naprijed Željo ljubavi moja. Ako ništa bar smo još jedini, koji možemo rahat reći dupla majstore. Dokle god postoje i teoretske šanse treba se boriti i neposustajati. Željo je šampion.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Бањалучанин
- Kontakt:
& " нас ' ?... Damnirridu je napisao/la:ccc,je.bo ti to sto ce borac osvojiti lesinarima je bitno da zeljo nece,KOMPLEKS JE CUDO
Let's go, Fighter!
"!
"!
banjalucanin... kakav je osjecaj nakon 20 godina ponovo biti ispred zelje?? je napisao/la:& " нас ' ?... Damnirridu je napisao/la:ccc,je.bo ti to sto ce borac osvojiti lesinarima je bitno da zeljo nece,KOMPLEKS JE CUDO
vi ko bayer leverkusen... nikad da primirisu bayernu i sad su napokon ispred njih
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Da se ne zaboravi....Navijači Željezničara su u
jednom momentu razvili transparent "Treći put častite",
aludirajući na to da njihovi ljubimci već drugi put izbacuju
Banjalučane iz elite.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Ko nam zlo mislio...
- Kontakt:
Ko o kompleksima.... Shvati da nije bilo potrebe da NAS spominjes. A to za torpedo...irridu je napisao/la:ccc,je.bo ti to sto ce borac osvojiti lesinarima je bitno da zeljo nece,KOMPLEKS JE CUDO.Volio bi da osvojim samo zbog vas papaka i debila,da vam se samo nasmijem grohotom i vama i vasoj jadnoj tribininego nesto mi pade napamet ,sta bi sa onim velikim klubom "torpedom" nesto ne cujem u da se u zadnjih godinu igdje spominju ni klub ni navijaci ,al dobro doce oni na svoje ipak su ono kako oni kazu" gradski,gospodski,veci" klub od "malenog" zelje koji im i dalje bjezi u titulama
ovo nije provokacija pitarima nego samo podsjetink pticicama da su oni ipak samo provincijalski klub za INSTITUCIJU kakva je zeljo,et uzmite titulu ako ste najjaci svaka vam cast,al to vam je zadnja zapamtite sta sam vam rekao
![]()
Sto se tice predstojeceg perioda,KUP KUP KUP JE NAS !!! mora bitii derbi uzeti ,titula je tesko ostvariva jer je.bo chuck norrisa kad borac osvaja bodove bez suta na gol,al haj i to se desi
Jesi li ti svjestan kako se zove klub za koji ti navijas? Zato,lagano na usku prugu i cu cuuu...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 23 gosta.