FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
La dracu' cu tine, nu te supăra, te sărut, Facko.
Zna li ko ima li Faćka kad na tekmama, zadnji put viđen na istoku s rajom...
Jel ko gleda ovog intera iz andore, kako ljudi igraju fudbal, i kakve kombinacije imaju, a ovaj Raphina reseta. Borbom i zalaganjem za sad nadigrase slovence. Ima dobrog potencijala za pogledati.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nije cijena ekipe jedini faktor niti je presudna osim ako nije drastična razlika, evo gledam upravo onaj Inter iz Andore što je nabio Veleža ubi sad Olimpiju iz Ljubljane koja je tri puta skuplja ekipa, ista stvar sa Steauom sinoć dakle naših 12 mil protiv njihovih 22 je bara baraAntikloc je napisao/la: ↑23 jul 2025, 20:14Rumuni su više nego duplo skuplji od Aktobea,pa tesko da su isti kvalitet.Seipronto je napisao/la: ↑23 jul 2025, 19:44100% čak su jako slična ekipa Aktobeu od prošle godine, to je taj kvalitet otprilike, isto kao Aktobe, visoki štoperi i brzi napadači uglavnom južnoamerikanci, šanse su nam na Koševu oko 40% da ih uzmemoHordas1990 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 19:13Gledam upravo, Zira (13 miliona) igra trenutno egal sa Hajdukom (40 miliona). Kazem za ove sto gledaju TM.
Shkendija dobila FCSB, inace prvaka Rumunije koji vrijedi 50+ miliona na TM. Shkendija vrijedi 5 i kod nas ne bi ni Europu izborila.
Toliko o tome.
Svako kolo ovih europskih utakmica se mogu naci slicni primjeri.
Nemojte molim vas da pravimo Bayern od ovih. Dobri su, da, ali ja odgovorno tvrdim da se moze igrati sa njim i da se mogu proci.
A sve se moze proci,samo treba dobro odigrati. Poznavajuci Zekica mi cemo totalnu defanzivu. A tu treba doci do izrazaja odbrana i novi golman ( a koji god bude,novi je)
- Burberry46
- Kontakt:
Odmah ljepše stadion izgleda.
Još da su bordo stolice makar na sjeveru

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Stiže ih OlimpijaSeipronto je napisao/la: ↑23 jul 2025, 21:18Nije cijena ekipe jedini faktor niti je presudna osim ako nije drastična razlika, evo gledam upravo onaj Inter iz Andore što je nabio Veleža ubi sad Olimpiju iz Ljubljane koja je tri puta skuplja ekipa, ista stvar sa Steauom sinoć dakle naših 12 mil protiv njihovih 22 je bara bara

Cijena je bitna jer odrazava kvalitet ali razlika u cijeni izmedju nas i Rumuna nije drasticna,naravno da se s njima moze igrati i pobijediti.
Cijene nije jednako kvalitet igraca pojedinacno. Npr svaki kloc u engleskoj vrijedi 100 puta vise nego sto bi taj isti kloc vrijedio u drugoj ligi.Seipronto je napisao/la: ↑23 jul 2025, 21:18Nije cijena ekipe jedini faktor niti je presudna osim ako nije drastična razlika, evo gledam upravo onaj Inter iz Andore što je nabio Veleža ubi sad Olimpiju iz Ljubljane koja je tri puta skuplja ekipa, ista stvar sa Steauom sinoć dakle naših 12 mil protiv njihovih 22 je bara bara
Kakav preokret olimpije protiv intera, a I ovaj Pinto iz olimpije eben.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Onima što psuje djecu i mrtve ?

Upravo tako, liga diže cijenu ekipe, evo da sad Jatta ode u Cluj ili Levski uduplala bi mu se vrijednost na TM iako je u pitanju isti igrač igrao on tamo ili kod nas tako da kao što rekoh tu smo mi negdje sa njima ako se gleda kvalitet igrača...Fudo je napisao/la: ↑23 jul 2025, 21:24Cijene nije jednako kvalitet igraca pojedinacno. Npr svaki kloc u engleskoj vrijedi 100 puta vise nego sto bi taj isti kloc vrijedio u drugoj ligi.Seipronto je napisao/la: ↑23 jul 2025, 21:18Nije cijena ekipe jedini faktor niti je presudna osim ako nije drastična razlika, evo gledam upravo onaj Inter iz Andore što je nabio Veleža ubi sad Olimpiju iz Ljubljane koja je tri puta skuplja ekipa, ista stvar sa Steauom sinoć dakle naših 12 mil protiv njihovih 22 je bara bara
-
- Kontakt:
Razlika je u vecim platama i budzetu za igraceSeipronto je napisao/la: ↑23 jul 2025, 21:28Upravo tako, liga diže cijenu ekipe, evo da sad Jatta ode u Cluj ili Levski uduplala bi mu se vrijednost na TM iako je u pitanju isti igrač igrao on tamo ili kod nas tako da kao što rekoh tu smo mi negdje sa njima ako se gleda kvalitet igrača...Fudo je napisao/la: ↑23 jul 2025, 21:24Cijene nije jednako kvalitet igraca pojedinacno. Npr svaki kloc u engleskoj vrijedi 100 puta vise nego sto bi taj isti kloc vrijedio u drugoj ligi.Seipronto je napisao/la: ↑23 jul 2025, 21:18
Nije cijena ekipe jedini faktor niti je presudna osim ako nije drastična razlika, evo gledam upravo onaj Inter iz Andore što je nabio Veleža ubi sad Olimpiju iz Ljubljane koja je tri puta skuplja ekipa, ista stvar sa Steauom sinoć dakle naših 12 mil protiv njihovih 22 je bara bara
-
- Kontakt:
Ima li Rumuna noć prije utakmice 

Kakav je status ovog Julardzije, nisam upratio ako je ko pisao? Covjek bi po slikama rekao presretan kod nas. Sto je najgore treba nam njegov tip igraca koji moze proturit zadnji pas ali nema ga u kombinacijama
- relativizam
- Kontakt:
Vidio sam ih hodaju u majicama kluba ali izgledaju mi kao porodice igrača, nisu upadljive majice samo grb kluba.
Ja vidio Zeku na Vojničkom hoda sa ruksakom, nez otkud dolerelativizam je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:27Vidio sam ih hodaju u majicama kluba ali izgledaju mi kao porodice igrača, nisu upadljive majice samo grb kluba.
-
- Kontakt:
Kad se otvaraju tribine ?
Obicno bude dva sata ranije,ako sta sutra ne promjene.
-
- Kontakt:
Neke grupice po starom gradu hodaju navijača ali nisam iskreno mogao skontati dal' su naši il' njihovi... Nekih 150-200 navijača.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
-
- Kontakt: