Jaganjac X2, Sosic X2
Krpic, Karamarko, Boljevic, Foco i Rakic po jedan
Radovac i Krpic ostaju, mozda i najbolja odluka
Ne valja ni cijeli tim promijeniti, a realno i zasluzili su ako nista da budu na klupi
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Jaganjac X2, Sosic X2
Čekamo ga da se vrati u formu, cijelo proljeće ga njje bilo...
Mozes vidjeti da su igraliperodeformero je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:01Nikada mi nije bilo šta je konkretno cilj ovih utakmica, što možeš vidjeti i naučiti u utakmici protiv Romanije?!
Isto tako ne možeš isprobavati nove taktičke zamisl, razvijati automatizme, podizati formu napadača i generalno šutersku formu itd, itd a sve to uz minimalan rizik od povreda protiv ekipa poput Zrinjskog i Borca. Protiv njih usavršavaš ali ne isprobavaš.perodeformero je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:28Pa ne mozes vidjeti koji im je level tako sto ces mu dovesti Romaniju. Ovdje samo možeš dobiti lažnu sliku kao npr. da je Radovac bolji od Pirla, to važi i za ovu djecu od 22 i 23 godine

utakmica vrijedi 10 puta vise nego trening, makar je i protiv juniora odigrao.perodeformero je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:01Nikada mi nije bilo šta je konkretno cilj ovih utakmica, što možeš vidjeti i naučiti u utakmici protiv Romanije?!
Ne slažem se apsolutno, ali eto ne želim da ulazim u raspravu svako ima svoje mišljenje, gledao si vjerovatno sinoć Zrinjski i vidio si da je danas trka i brzina bukvalno sve u fudbalu, a evo ova utakmica protiv Romanije je oživjela Radovca i svi ga nešto prizivaju, pa kako misliš da nekada u budućnosti dobiješ npr. neki Koper iz neke Slovenije?!svemalim1 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 23:38utakmica vrijedi 10 puta vise nego trening, makar je i protiv juniora odigrao.perodeformero je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:01Nikada mi nije bilo šta je konkretno cilj ovih utakmica, što možeš vidjeti i naučiti u utakmici protiv Romanije?!
2ga holandska liga je premiership za BH ligu. Nijedan klub iz nase lige tamo ne bi Bio medzu prva 3 . Max 10 15 igraca u cijeloj ligi tamo bi bili standardni. Svaki osrednji igrac holandske cvajte bi Bio zacimentiran u prvoj postavi zeljeLokomotifa je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:38Ali najjači su mi ovi profili sumnjivih namjera koji problematiziraju što klub dovodi Holanđane, isto kao da smo mi PSG, a ne ekipa koja je do prije dvije godine dovodila Ovčine, Bibere i Turanjanine.
Možda se Seedorf, Troupee i Koenings ne snađu, ko zna, vidjet ćemo, ali ko god imalo prati fudbal zna da je 2. Nizozemska liga ozbiljna liga sa velikim budžetima klubova i vrlo dobrim igračima.
Dobro je da smo Romaniju zveknuli 9-0, prijateljske utakmice su bitne, podigne se samopouzdanje igrača koji zabiju koji pogodak, i ulazi se sa boljom atmosferom u službene utakmice. Dobro će ovo biti, samo polako.
Dovoljno je pogledat njihovu infrastrukturu i vrijednost igraca al ljudi lupaju gluposti bez da uzmu procitat nesto.Diadora je napisao/la: ↑24 jul 2025, 01:462ga holandska liga je premiership za BH ligu. Nijedan klub iz nase lige tamo ne bi Bio medzu prva 3 . Max 10 15 igraca u cijeloj ligi tamo bi bili standardni. Svaki osrednji igrac holandske cvajte bi Bio zacimentiran u prvoj postavi zeljeLokomotifa je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:38Ali najjači su mi ovi profili sumnjivih namjera koji problematiziraju što klub dovodi Holanđane, isto kao da smo mi PSG, a ne ekipa koja je do prije dvije godine dovodila Ovčine, Bibere i Turanjanine.
Možda se Seedorf, Troupee i Koenings ne snađu, ko zna, vidjet ćemo, ali ko god imalo prati fudbal zna da je 2. Nizozemska liga ozbiljna liga sa velikim budžetima klubova i vrlo dobrim igračima.
Dobro je da smo Romaniju zveknuli 9-0, prijateljske utakmice su bitne, podigne se samopouzdanje igrača koji zabiju koji pogodak, i ulazi se sa boljom atmosferom u službene utakmice. Dobro će ovo biti, samo polako.
Care, prijateljska pripremna.perodeformero je napisao/la: ↑24 jul 2025, 00:14Ne slažem se apsolutno, ali eto ne želim da ulazim u raspravu svako ima svoje mišljenje, gledao si vjerovatno sinoć Zrinjski i vidio si da je danas trka i brzina bukvalno sve u fudbalu, a evo ova utakmica protiv Romanije je oživjela Radovca i svi ga nešto prizivaju, pa kako misliš da nekada u budućnosti dobiješ npr. neki Koper iz neke Slovenije?!svemalim1 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 23:38utakmica vrijedi 10 puta vise nego trening, makar je i protiv juniora odigrao.perodeformero je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:01Nikada mi nije bilo šta je konkretno cilj ovih utakmica, što možeš vidjeti i naučiti u utakmici protiv Romanije?!
Da si ti živ i zdrav, možda ne pamtiš, nikada Željo nije imao poslije rata bezuslovnu podršku, bez obzira na sve.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 01:50Ljudi, mislim da je krajnje vrijeme da se ozbiljno razmisli o gašenju komentara ispod objava na zvaničnoj Facebook stranici. Trenutna situacija je katastrofalna – svaka objava, bez obzira na sadržaj, pretvara se u leglo nepismenih i polupismenih komentara, gdje se glumi stručnost bez ikakvog znanja ili obrazovanja.
Nije problem u kritici – svi imamo pravo na mišljenje, ali kada prvih 5 komentara ispod objave ostavlja dojam da klub vode i prate isključivo “stručnjaci iz kafane”, onda to direktno šteti ugledu kluba. Zamislite nekog neutralnog navijača ili sponzora koji prvi put uđe da vidi šta se dešava – ispadamo bukvalno seljačine.
Nije prije bilo ovako – klub se podržavao bez obzira na sve. Danas, poslije obične trening utakmice, ljudi psuju Adžema i pišu nebuloze. Čemu to? Kakvu poruku šaljemo ekipi i stručnom štabu? Umjesto podrške – haos i vrijeđanje.
Ako se komentari već ne gase, onda barem da administracija aktivno briše neprimjerene i sramotne komentare, jer ovako stvarno rušimo ono što je ostalo od dostojanstva i slike kluba.