Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ma dobro coj'k se ne krece tim krugovima, nije oko njeg. I ja jarane ne bi ni znao da postoji kriminal dok ne upalim vijesti ili the first 48. Ali sam svjestan da postoji sve to, mora postojati u svakom gradu preko 50k ljudi, postoje svi slojevi drustva, od klosara, krimosa, droge, ubistava i svega. Sad sto ti mozes provesti zivot u nekom gradu da to nikad ne vidis niti da te dotakne, (najvise jer nisi u tim vodama) ne znaci da ne postoji. Tu se preso.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 24 jul 2025, 02:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nigdje veze.
Hajde dajte te biltene da vidimo. Ja sam pogledao, jedan slučaj razbojništva mjesečno u gradu od pola miliona. Neki granap momci opljačkali. Eto nek je Houston 20 puta veći (10 milion), trebalo bi da imaju jedno razbojništvo tipa opljačkanog granapa svaki drugi dan. Sumnjam da je tako.
Kod nas kad neki ludak ubije nekog na ulici, to je tragedija o kojoj se priča po 10 godina. Hvala Bogu da je tako i ne bi trebalo ni to jednom da se desi. Ali kako se to može porediti sa nekim americikim gradovima gdje se na dnevnoj bazi ubijaju.
- JayCatwright
- Kontakt:
Vjerovatno je istina.
I tu se i vidi koliko je Sarajevo siguran grad.
Skrolao sam zadnja dva mjeseca, dva razbojnistva. Za jedno ne piše šta je, drugo dva momka opljačkali granap na Ilidži (naravno, bez povrijedjenjih). U poredjenju sa drugim glavnim gradovima po svijetu - smiješno.
Skrolao sam zadnja dva mjeseca, dva razbojnistva. Za jedno ne piše šta je, drugo dva momka opljačkali granap na Ilidži (naravno, bez povrijedjenjih). U poredjenju sa drugim glavnim gradovima po svijetu - smiješno.
- feniksptica
- Kontakt:
Ne treba zaostajat za Svijetom. Treba to pojacat.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ima li neko problema sa zujanjem u ušima tj. tinitusom? Vidim na internetu da je jako česta pojava, pa reko da vidim i na forumu s kim dijelim muku...
-
- Kontakt:
Moj stari to ima.
Slali ga na vise pregleda, slikao glavu, color doppler radio, ali svi mu nalazi uredni.
Uglavnom, za to lijek ne postoji, mozes se samo nadati da ce s vremenom nestati.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa ja sam relativno skoro postao svjestan tog stanja, prije 5-6 mjeseci, još sam u fazi poricanja pa reko jel moguće da od svih ljudi meni zuji uho i da neće prestati nikad...s tim da mi to ne smeta kad sam vani, kad šetam gradom, kad se bavim sportom, kad sam s ljudima, najviše me muči kad sam sām u zatvorenoj prostoriji.19vendetta87 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 10:59Moj stari to ima.
Slali ga na vise pregleda, slikao glavu, color doppler radio, ali svi mu nalazi uredni.
Uglavnom, za to lijek ne postoji, mozes se samo nadati da ce s vremenom nestati.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Meni lijevo uho ima problem, kad sam bio u vodi (Una i more) nalilo se vode i onda se "zacepi" uho i zuji. Svake godine isto. Ove godine ima 20 dana kako jos nije proslo...ne ciste mi se usi jer znam da sam onda nahebo ako dirnu dje ne treba. Cekacu da samo "procepi".
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Imas ebv virus u uhu. Jod, zink,selen, magnezij i vitamin c suplementacija i nestat ce nakon pola godine lli prije. Puno voca trebas jest ili sebi svaki dan prešat sokove u sokovniku,hladno prešanje. Narandza, jabuka, mrkva,kruska, celer, itd...
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Pusti sebi na mobitelu kišu prije spavanja i neces cuti vise nista 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nisi u pravu, zato sto je relativno :admin je napisao/la: ↑24 jul 2025, 08:09Vjerovatno je istina.
Jeste druze, s tim da je kod nas tako opasno na lupam alipasinom i Ilidži a nije u centru. Ali ni na alipasinom i Ilidži ljudi ne žive sa rešetkama na prozorima jer se boje da će im neko uci da ih siluje dok spavaju, nema bodljikave žice, ljudi koji rade u granapima ne drže pušku ispod kase isl. Ja ne idem često na Ilidžu ili Alipasino, ali idem ponekad. Svejedno mi je jel mrak, potpuno mi je svejedno kojom ulicicom ću proći, osjećam se 100% sigurno. Iako I to jedno razbojništvo mjesečno koje se desi u Kantonu Sarajevo, desi se možda tamo.
A kod vas u tom opasnom dijelu imaš svaki dan deset razbojništava. Ti tu realno ne ideš jer ne smiješ nosa promoliti obzirom da su velike šanse da ces najebat.
Nije to uopste uporedivo.
A kod vas u tom opasnom dijelu imaš svaki dan deset razbojništava. Ti tu realno ne ideš jer ne smiješ nosa promoliti obzirom da su velike šanse da ces najebat.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Americki gradovi su skroz drugaciji neg europski.admin je napisao/la: ↑24 jul 2025, 13:56Jeste druze, s tim da je kod nas tako opasno na lupam alipasinom i Ilidži a nije u centru. Ali ni na alipasinom i Ilidži ljudi ne žive sa rešetkama na prozorima jer se boje da će im neko uci da ih siluje dok spavaju, nema bodljikave žice, ljudi koji rade u granapima ne drže pušku ispod kase isl. Ja ne idem često na Ilidžu ili Alipasino, ali idem ponekad. Svejedno mi je jel mrak, potpuno mi je svejedno kojom ulicicom ću proći, osjećam se 100% sigurno. Iako I to jedno razbojništvo mjesečno koje se desi u Kantonu Sarajevo, desi se možda tamo.
Za ta mjesta sto Alem govori, nemas uopste potrebe da ides. Nisu ovdje gradovi napravljeni da setas, vecinom auto.
Meni npr najblizi super market je 2km.
Nije ti to tako kao sto ti zamisljas, nisam se jednom zadesio u nekom losem dijelu grada poslovno ili na benzinskoj. Nisam hodao pjeske, sto cu hodati pjeske, in & out, nemam potrebe belijiti tamo. Proci ces ti i u Americi s autom gdje hocesadmin je napisao/la: ↑24 jul 2025, 13:56Jeste druze, s tim da je kod nas tako opasno na lupam alipasinom i Ilidži a nije u centru. Ali ni na alipasinom i Ilidži ljudi ne žive sa rešetkama na prozorima jer se boje da će im neko uci da ih siluje dok spavaju, nema bodljikave žice, ljudi koji rade u granapima ne drže pušku ispod kase isl. Ja ne idem često na Ilidžu ili Alipasino, ali idem ponekad. Svejedno mi je jel mrak, potpuno mi je svejedno kojom ulicicom ću proći, osjećam se 100% sigurno. Iako I to jedno razbojništvo mjesečno koje se desi u Kantonu Sarajevo, desi se možda tamo.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: ASD, feniksptica i 14 gostiju.