FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad ce bit zafrkano totalno....
Na kraju će onaj "džentlmenski dogovor" s Bubanjom koštat više nego da se neki seljački dogovor napravio. Ide do kraja prelaznog još jedan zadnji vezni k'o što gledam dok se skonta kakva nas egzotična povreda ove sezone jeb'e. S druge strane, Jatta ima prvu meč loptu da sebi napravi karijeru. Teže od očekivanog, al' ide večeras 3:1. 

Julardzija koliko sam gledao nije ni na pripremama bio, tacnije na pripremnim utakmicama. Njega tek ne bi trebao prijavit.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 jul 2025, 09:15Što nije Jularđiju prijavio,vazda su neke muljaže u pitanju.
Ma Jatta i Krdzalic ce veceras da preoru teren i eksplodiraju.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- egocentrik
- Kontakt:
Kakva jeza me obuze ko da ih sad gledamhase73 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 08:05Šta je ovo mila majko, kakvi su ovo igraci, kakvi golovi.
Gledam ovaj video pet puta i kontam kako bi ova ekipa na danasnjem Transfermarktu vrijedila minimum 150 miliona eura.
Sam Pape je igrac od današnjih 100 miliona a paja, husref, jozic i hadzibegić nijedan nebi bio ispod 10 miliona.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
- Kontakt:
Svakako je losa kombinacija Jatta - Mamas nema kreativnosti ...
Mislim da ce Jatta 100% poceti.
Sad uz njega mozda zaigra ovaj Elezi i Krdjalic (jako se dobro na pripremama pokazao)
Samo jako i sa mudima
Mislim da ce Jatta 100% poceti.
Sad uz njega mozda zaigra ovaj Elezi i Krdjalic (jako se dobro na pripremama pokazao)
Samo jako i sa mudima
Nije bas u fullu i na pripremnim utakmicama znao je odigrati po 10 minuta.
-
- Kontakt:
Sretno večeras, nadam se da će Mlinarić igrat napadača a ne iza napadača. U formi je, ima njuh za gol.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Ustani BORDO NACIJOOOOO, idemo zajedno svi ko jedan, FKS nas treba, gaziii BORDO DIVE!!!
Za KOSEVOOOOO za SARAJ'VOOOOO za HORDEEEEEEE ZLAAAAAA sad pjevam ja daj go SARAJ'VOOOOOOO, nama vise ne treba...
Za KOSEVOOOOO za SARAJ'VOOOOO za HORDEEEEEEE ZLAAAAAA sad pjevam ja daj go SARAJ'VOOOOOOO, nama vise ne treba...
EST. 1946
EST. 1987
OOOOOOOO ŠTA SE DESILO PA TE LUDO VOLIM SARAJ'VOOOOOOOOOO!
AAAAAAAAA NIKO NIKADA NEĊE SAZNAT ŠTA SE DEŠAVAAAAAAAAA!
Biljane mi moje!!!
Željannaaaaaa kurvoooooooooooooo!!!
EST. 1987
Biljane mi moje!!!
luckystrike je napisao/la: ↑24 jul 2025, 07:23Vutra je napisao/la: ↑24 jul 2025, 00:14SARAJ'VOOOOOOOOOO, NA NA NA NA NA NA NA NA NA SAMO TI U MOM SRCU SI....luckystrike je napisao/la: ↑24 jul 2025, 00:07neka mi ne svane, nek' me nema, nek' me ne bude, neka me bez tebe ne probude...
Za početak dana![]()

EST. 1946
EST. 1987
Biljane mi moje!!!
EST. 1987
Biljane mi moje!!!
Prema posljednjim informacijama, dosad je prodano skoro 20.000 karata, a očekuje se da će taj broj biti veći jer se na dan utakmice proda najveći broj karata
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 24 jul 2025, 09:48, ukupno mijenjano 1 put.
Sanjao sam 3:1 za nas. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Shategabri
- Kontakt:
- belosevic23
- Kontakt:
eto tako ti se desi da prodas bubanju pred evropsku tekmu, odjavis mamasa i nemas pravog zadnjeg veznog...mali jatta moze odigrat za 10+ a moze i puci pod pritiskom...oni su sigurno kvalitetna ekipa i sredina terena će biti presudna
Informaciju je objavila crna hronika al s obzirom da kad se pocne pricat o prodanim kartama svako kaze drugu cifru ja ne bi vjerovao nikom dok ne bi doso na stadion

-
- Kontakt:
Volio bi vidjeti vezni red Jatta ,Elezi ,Krdzalic u napadu Mlinaric i Guly . Ako bas bude trebalo i Djordjevic i Hamzic mogu pa nije to lose . Nebi volio Francis da igra u vezi a bit ce ko sto gledam .
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 24 jul 2025, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.
Bukvalno je njihov trener rekao da im je osnovni cilj da zavladaju sredinom terena, malo me brine sve ovo, na hair. Večeras pobjeđuje onaj ko bude imao više sreće tj ko iskoristi svoje prilikebelosevic23 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 09:54eto tako ti se desi da prodas bubanju pred evropsku tekmu, odjavis mamasa i nemas pravog zadnjeg veznog...mali jatta moze odigrat za 10+ a moze i puci pod pritiskom...oni su sigurno kvalitetna ekipa i sredina terena će biti presudna
Bubanja svakako nebi igrao i da nije prodat.belosevic23 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 09:54eto tako ti se desi da prodas bubanju pred evropsku tekmu, odjavis mamasa i nemas pravog zadnjeg veznog...mali jatta moze odigrat za 10+ a moze i puci pod pritiskom...oni su sigurno kvalitetna ekipa i sredina terena će biti presudna
- belosevic23
- Kontakt:
Nadat se da će Elezi poderat ko nekoć Mirko Oremuš protiv CelticaSeipronto je napisao/la: ↑24 jul 2025, 09:57Bukvalno je njihov trener rekao da im je osnovni cilj da zavladaju sredinom terena, malo me brine sve ovo, na hair. Večeras pobjeđuje onaj ko bude imao više sreće tj ko iskoristi svoje prilikebelosevic23 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 09:54eto tako ti se desi da prodas bubanju pred evropsku tekmu, odjavis mamasa i nemas pravog zadnjeg veznog...mali jatta moze odigrat za 10+ a moze i puci pod pritiskom...oni su sigurno kvalitetna ekipa i sredina terena će biti presudna