FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znc vezni red vjrv Jatta i Krdzalic i gore Mlinaric. Nema sanse da ce Elezija odmah gurnut momak dosao prije nekoliko dana, vjrv ga ubaci u drugom. Ugl ide krpljenje veznog reda, na hajr.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 24 jul 2025, 10:02, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Davno već rečeno, ali džabasoe je napisao/la: ↑24 jul 2025, 09:58Bubanja svakako nebi igrao i da nije prodat.belosevic23 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 09:54eto tako ti se desi da prodas bubanju pred evropsku tekmu, odjavis mamasa i nemas pravog zadnjeg veznog...mali jatta moze odigrat za 10+ a moze i puci pod pritiskom...oni su sigurno kvalitetna ekipa i sredina terena će biti presudna
Portal objavio ja samo kopirao.
-
- Kontakt:
Naravno.Ja sam postavio pitanje i u toku priprema zašto se konstantno šikanira,tu je od početka priprema,a nikad nije dobio šansu kod Zekića za razliku od svih ostalih,a nije da nam ne bi valjao.Fouzi1 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 09:29Julardzija koliko sam gledao nije ni na pripremama bio, tacnije na pripremnim utakmicama. Njega tek ne bi trebao prijavit.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 jul 2025, 09:15Što nije Jularđiju prijavio,vazda su neke muljaže u pitanju.
To što ga je dovao Ibričić i što su sa njim na ratnoj nozi nije fer prema samom igraču.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
A sta su nego uposlenici?ErosViverosViv je napisao/la: ↑24 jul 2025, 09:12Ne vjerujem da je baksuzluk. Ne zovem ih uzalud uposlenici Sarajeva, svi do jednog. Kako se to neko ne ozlijedi dan prije potpisa ugovora![]()

1946
2:0 Guliashvili, Oliveira
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ima razlog što je tako i to zna Zekić samo. Vodio ga je prošle godine i zna šta i koliko može.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 jul 2025, 10:06Naravno.Ja sam postavio pitanje i u toku priprema zašto se konstantno šikanira,tu je od početka priprema,a nikad nije dobio šansu kod Zekića za razliku od svih ostalih,a nije da nam ne bi valjao.Fouzi1 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 09:29Julardzija koliko sam gledao nije ni na pripremama bio, tacnije na pripremnim utakmicama. Njega tek ne bi trebao prijavit.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 jul 2025, 09:15Što nije Jularđiju prijavio,vazda su neke muljaže u pitanju.
To što ga je dovao Ibričić i što su sa njim na ratnoj nozi nije fer prema samom igraču.
Razlog je njegova nedovoljna kvaliteta. I to je to.
On nece da raskine ugovor, klub je u obavezi da mu da opciju treninga i klupskih aktivnosti, pod sta spada ovo sa fan shopom. Ocigledno ne moze naci drugi angazman, a Ibricic i Rozman su ga dobro udomili sa kvalitetetnim primanjima...i sada je tu status quo.
On nece da raskine ugovor, klub je u obavezi da mu da opciju treninga i klupskih aktivnosti, pod sta spada ovo sa fan shopom. Ocigledno ne moze naci drugi angazman, a Ibricic i Rozman su ga dobro udomili sa kvalitetetnim primanjima...i sada je tu status quo.
- FKS -
-
- Kontakt:
Smrad strumfovski nas je unistio sa polovnjacima.
Steta ocekivao sam Mamasa u prvi 11.Kad se povrijedi frsjer ne znam.Strah me da nas ne uzmu danas na sredini.
Steta ocekivao sam Mamasa u prvi 11.Kad se povrijedi frsjer ne znam.Strah me da nas ne uzmu danas na sredini.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ja kontam da je znao odma za njih dvojicu da nece igrat al ovako takticki malo izvedeno. (Nadam se da je tako haha)
Ne bi me cudilo da Bralic igra zadnjeg veznog 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Kakva kontrola lopte kod Papeta strasno 150 mil bi vrijedio u danasnjem fdbaluegocentrik je napisao/la: ↑24 jul 2025, 09:31Kakva jeza me obuze ko da ih sad gledamhase73 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 08:05Šta je ovo mila majko, kakvi su ovo igraci, kakvi golovi.
Gledam ovaj video pet puta i kontam kako bi ova ekipa na danasnjem Transfermarktu vrijedila minimum 150 miliona eura.
Sam Pape je igrac od današnjih 100 miliona a paja, husref, jozic i hadzibegić nijedan nebi bio ispod 10 miliona.
Definitivno od kada je došao ne znam jel vezo vise od dvije utakmice zaredom.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Neki dan su ovdje pisali da je Mamas povredjen pa kao zezali se, eh sta je tacno i kako je ko cega znati .
Ma dovedt cemo jos jednog dmf-a ko da gledam
Ps:Vanja dze je slovak
Ps:Vanja dze je slovak

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.