Ma samo tenis brate...Strux je napisao/la:Hajde ljudi za veceras ideje, 3 para preko 1.3![]()
Ja kontam stavit Bosh i Rose preko i jos mi nesto fali =)
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Isplata regularno ide..Sve po propisima
Odaberes poslovnicu,imas kod,odes,kazes username i cetvrto slovo passworda(mislim da ide tako) i uzmes pare..Isto kao i sve ostale kladionice,samo sto se isplacuje u poslovnici..Hajde lijepo
Trebace i sliku nekog dokumenta upload,pa cu taman da ulozim jos koji eur na kladionicu do sutrasnje isplate..100% ce raditi 
Zadnja izmjena: ever, dana/u 18 apr 2011, 23:30, ukupno mijenjano 2 puta.
- legenda reala
- Kontakt:
Dobio sam tri eura na račun evo odigro sam jedan tiket
a sad ću ovo da potrošim na ruletu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Šta bi ? Vodili 2 puta i na kraju izgube. Golemo.pintol_TM87 je napisao/la:Orebro-Gefle 1
Orebro je sjajan domaćin kući uvijek igraju dobro prošle godine skor 11 1 3. Dok je Gefle ne baš dobar gost što i rezultati govore samo 12 bodova na gostovanjima prošle godine a ove Startali sa neriješenim u gostima kod slabašne Syrianske.
Orebro do sada dvije utakmice dvije pobjede. Lagano se zaigravaju i igraju sve bolje vrijeme je i za treću pobjedu pogotovo jer imaju dobra iskustva sa Gefleom prošle godine dva puta igrali i oba slavili 3-1.
Sutra očekujem sličan rezultat.
Ozljede:
Orebro: Robin Staaf i Patrik Antonnen
Gefle: Hjalmar Ohagen , Erik Törnros, Mikael Dahlberg i Daniel Leino ,
Forma, stanje u momčadi, kvaliteta govori pobjeda domaćina! Sretno!
Who dares, wins !
Valjda me nece ovi kosevi povaljati...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
džabe...dao sve podatke al bonusa nema za lijekahodža je napisao/la:zato ja nisam dobio bonuslegenda reala je napisao/la:jesmo sve od A do Žhodža je napisao/la:pitanje za ove koji su dobili bonus : jeste li pri reg. upisali i lične podatke..ime, prezime, itd ???
Oj Ruletaaaaaaa Ludnicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
ništa nisam upisao
FORZA MARŠAL !!!
- Citizen-X
- Kontakt:
fala bogu - da je wiliams dao bonus - nije moglo u bolje vrijeme - da me popuste sa moljakanjima za pare za kocku na privat 
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Citizen-X je napisao/la:fala bogu - da je wiliams dao bonus - nije moglo u bolje vrijeme - da me popuste sa moljakanjima za pare za kocku na privat
Zar ima i takvih ?
Pa raja ajmo tenis postavljajte sutra vec od 11 se igra 
7153 D.Rose (Chicago) (26,5) 19.4. 03:00 Više 1,85
1194 Miami - Philadelphia(+9,5) 19.4. 01:00 1 1,85
7152 D.Granger (Indiana) (20,5) 19.4. 03:00 Manje 1,85
7149 L.James (Miami) (26,5) 19.4. 01:00 Više 1,85
Moze li ovo? Na 5 eura 53 dobitak
moja preporuka je da izbacis miami to bi lako moglo biti ispod 9 razlikeStrux je napisao/la:7153 D.Rose (Chicago) (26,5) 19.4. 03:00 Više 1,85
L.Deng
E.Brand
Preko oba ...
Sta mislite ?
E.Brand
Preko oba ...
Sta mislite ?
- Citizen-X
- Kontakt:
vjerov'o il' ne... znaci nisam mogao da vjerujem koliko neko moze bit tako drzakever je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:fala bogu - da je wiliams dao bonus - nije moglo u bolje vrijeme - da me popuste sa moljakanjima za pare za kocku na privat
Zar ima i takvih ?![]()
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Bit ce sutra,ako ne okasnim postavit,moram doktorumef617 je napisao/la:kelner svaka cast na listicu, al ne isprati ga nazalost, nisam stigao ....ti si nas spasitelj![]()
![]()
...izguraj nas da se izvadimo iz crvenog...heee
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
@Jaruga, bas drskost.. Ko god da je,nek' ga je stid..Das prst,hoce ruku..Mene stid kad pomislim da ti je neko to trazio,a da li je njega stid ?
Tugo moja..
Trpam na Rosulju veceras over,Banfield daje gol,Montreal kp1
Trpam na Rosulju veceras over,Banfield daje gol,Montreal kp1
- legenda reala
- Kontakt:
Banega ,šta trebam instalirati za Live klađenje jel ,nešta mi se pojavljuje ,
uzo sam na Ruletu 6 eura uplatio sam tiket i ostalo mi 4.5 eura

uzo sam na Ruletu 6 eura uplatio sam tiket i ostalo mi 4.5 eura
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
eee imam pitanje za sve vas koji su vec reg.na wwin.ba
I ja se reg.upravo i vidim da je racun u eurima, pa sutra kad uplatim na racun 10,20 KM ne znam hocel klepit puno, tj.koliko racunaju KM = Euro i jos kontam ako bi se dobilo sta pa da se isplati opet ce klepit ..
pa ako ko zna kako to ide da objasni.. hvala
I ja se reg.upravo i vidim da je racun u eurima, pa sutra kad uplatim na racun 10,20 KM ne znam hocel klepit puno, tj.koliko racunaju KM = Euro i jos kontam ako bi se dobilo sta pa da se isplati opet ce klepit ..
pa ako ko zna kako to ide da objasni.. hvala
Na kojoj stranici mogu da pratim broj koseva sad u 1h kad pocne NBA
Za provoziju nemamo pojma
nba.com ,nadjes odmah na pocetnoj par koji se igra i imas box score..Vidjeces..Tu ti je najbolje..
NBA . com misem preko utakmice i kliknes na TV CompanionBosnier je napisao/la:Na kojoj stranici mogu da pratim broj koseva sad u 1h kad pocne NBA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.