Nemoze ni jedan igrac iz ove ekipe u recenicu sa sampionskom ekipom.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mosa lošmi stićko tit-ula!
Daj Boze da ti budes upravu. Nikad mu go u Konjicu necu zaboraviti ako nista.
Slazem se za ovo zadnje. I onda neko kaze sta ce nam Makedonac stoper.maldini3 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:43Meni je ovo bas suprotnoNyema1921 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 11:56Juce protiv Romanije, prva ekipa top, Boljevic leti kad hoce, Suljo isto, samo iskreno mali Sabic bas zaostaje za ostatkom ekipe, manje se razlika vidjela kad je Foco usao po meni je bio i bolji puno.
Iz “druge” ekipe, Joey brz, zna s loptom i nije sidras, nesto drugaciji napadac nego sto smo mi navikli, Rakica svi hvale fino je odigrao.
Osmanovic pored Sukilovica izgleda ko Nesta bar meni, il je prvi toliko dobar il je drugi toliko los, Odinaka pokazao zasto je ovaj Holandez ispred njega, jos covjek uci osnove fudbala primi dodaj i to. Obradov nije los, po meni prispor za beka. Ostalo ok.
Sve sam vidio juce osim Simonija, sta je s njim ? Jel otpisan ?
Nissam vidio nista dobro kod njega u 2 utakmice u Hrasnici i sinoc. Kontrola lopte uzasna nema ni brzinu po meni veliki promasaj. U velikom cemo problemu biti kad u time ne budu Sedorf i Karamarko
Lijepa igra naseg Zelje

Cijeli tim je prelijepo deklasirao Romaniju
To i hocemo maksimalno timsku igru iz koje svi mogu zabiti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Hrammm1921
- Kontakt:
zlatandr je napisao/la: ↑24 jul 2025, 14:08Haram mu svaka marka, ljigo ljigaviEDobric1997 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 13:33
Jučer smo konačno završili i s Erminom Zecom. Iako je karijeru završio još na ljeto 2022 tek sada u julu 2025 i finansijski je stavio tačku na odnos s klubom. U tri godine je postigao ukupno 12 golova u zvaničnim utakmicama, a svaki nas je, kada se podvuče crta, koštao 52.500 KM.
Hvala mu!
Zasto da mu bude haram? Ugovor momak potpisao , oprostio je mnogo para kolko ja znam? Cuj haram , kakvi idiotu po forumu jel moguce?
Klub je kriv, on uzima ono sto mu po ugovoru pripada
Zasto se klub nije gradio u ugovoru u slucaju povreda ili manje minutaze, sve se to moze !
-
- Kontakt:
Iako me je zajebao za dres koji je obecao na forumu da cu dobiti,moram i ja reci da sam o njemu cuo dosta dobrih prica.Hrammm1921 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 17:12zlatandr je napisao/la: ↑24 jul 2025, 14:08Haram mu svaka marka, ljigo ljigaviEDobric1997 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 13:33
Jučer smo konačno završili i s Erminom Zecom. Iako je karijeru završio još na ljeto 2022 tek sada u julu 2025 i finansijski je stavio tačku na odnos s klubom. U tri godine je postigao ukupno 12 golova u zvaničnim utakmicama, a svaki nas je, kada se podvuče crta, koštao 52.500 KM.
Hvala mu!
Zasto da mu bude haram? Ugovor momak potpisao , oprostio je mnogo para kolko ja znam? Cuj haram , kakvi idiotu po forumu jel moguce?
Zasto se klub nije gradio u ugovoru u slucaju povreda ili manje minutaze, sve se to moze !
Da je sva lijecenja placao iz svog djepa,zbog velike zelje da zaigra ,da je cak i davao svoje pare da pogura kad je trebalo i kada se kasnilo.Govorio da isplate druge, da on moze cekati.Mnogo dobrih stvari sam cuo o njemu. Sad da li je sve istina i sta se poslije desavalo ne znam,da li je bilo nekih ultimatuma i slicno,stvarno nemam pojma. Ove price sam slusao od njegovih tadasnjih saigraca.
Nisu kod nas raja bas realna. Valjas ako,igras djaba,dajes golove,poguras kad zagusti,naravno sve to sto si dao,ne trazis nazad,a ako smo ti mi duzni sta para,veliki si supak ako to ne halalis.
Kuka se kad 5 KM poskupi karta a kamoli da vam neko dodje 250 000 hiljada.
Po meni jedini krivac za tu situaciju je dotični gospodin sa Zecom. Apsolutno ne vidim razliku između situacije sa Zecom, nedavnog pokušaja sa Čileancem i niza drugih nerazjašnjenih okolnosti.Hrammm1921 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 17:12zlatandr je napisao/la: ↑24 jul 2025, 14:08Haram mu svaka marka, ljigo ljigaviEDobric1997 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 13:33
Hvala mu!
U nekom normalnom društvo to bi se nazvalo "Nesavjesno poslovanje".
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
ima igraca koji se odreknu potrazivanja i njima svaka cast. neki drugi to ne zele, ali imaju puno pravo da traze sto im pripada i ne treba ih napadati. ljudima je to hljeb.
za zeca je davno prezvakana prica. tu je badzak kriv prvenstveno.
za zeca je davno prezvakana prica. tu je badzak kriv prvenstveno.
Igraci nisu krivi, to je njihov hljeb. Hvala svakom ko se odrekao ili oprostio dug.
Jedini i iskljucivi krivac je Uprava i ljudi koji su potpisivali takve Ugovore!!! U ovom slucaju, nista nije do Zeca, nego do ljudi koji su mu ponudili, dogovorili i s njim potpisali Ugovor.
Vise puta sam pisao, riba smrdi od glave. Ovdje je Uprava glavni krivac za sve, isto kao sto ce biti glavna za uspkeh kada dodje do njega.
Jedini i iskljucivi krivac je Uprava i ljudi koji su potpisivali takve Ugovore!!! U ovom slucaju, nista nije do Zeca, nego do ljudi koji su mu ponudili, dogovorili i s njim potpisali Ugovor.
Vise puta sam pisao, riba smrdi od glave. Ovdje je Uprava glavni krivac za sve, isto kao sto ce biti glavna za uspkeh kada dodje do njega.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- dubioza144
- Kontakt:
Sad bi tukli vikinga 0 2
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Bi
- dubioza144
- Kontakt:
Izasli su im ljudi visoko lopte iznijet ne mogu, spasio ih je vec golman 2 3x u 5 min
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Evo govore da je marin galic otišao kod Nenada Lalatovića pahuljice u buducnost podgorica. Koliko god im je kriminalna liga opet je buducnost bila prvak lige ove sezone .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Bolje Zeljo izgledao na Grbavici nego sad Viking
Imao je Koper svoje sanse za 1:1
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 jul 2025, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Tek sad vidim da je Malekinusic presao u Pazar
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Riquelme1921
- Kontakt:
Zeko je naš navijač a na jugu sam ga lično vidio u decembru 2023. protiv Veleža. Nije on kriv što je imao problema sa povredama. U svakom slučaju, ne razumijem zašto hejt. Da vi u firmi dobijete otkaz i ostanu vam dužni bruku para vi ih to ne bi tražili? Jedini krivac tu je Badžak. Tu se qrčio sa Zecom a sa Vargasom nam je umalo yebao majku.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Zato sto je popularno da nekog hejtaju.Riquelme1921 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 19:47Zeko je naš navijač a na jugu sam ga lično vidio u decembru 2023. protiv Veleža. Nije on kriv što je imao problema sa povredama. U svakom slučaju, ne razumijem zašto hejt. Da vi u firmi dobijete otkaz i ostanu vam dužni bruku para vi ih to ne bi tražili? Jedini krivac tu je Badžak. Tu se qrčio sa Zecom a sa Vargasom nam je umalo yebao majku.
Klasična nasa papanska prica, neko nam mora biti kriv pa se sere po Erminu.
Hvala kolegi gore koji je naveo i pozitivne stvari koje je Ermin imao a bilo ih je.
Vadi ga Jurhare **** ti sliku svoju, protiv nas si Kasiljas i Bufon bio.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
4:0 ova Jurhar ko da prvi put brani sve mu ****
Sto puta bolji mi bili
Viking 9 suteva cak 4 gola, a nista bolje od nas ne igraju brata mi eto
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, Google Adsense [Bot], svrakino1921, ŠTA_JE i 55 gostiju.