FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Objektivac1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jesmo li prosli tih famoznih 20 k. vise.
Mislim da će dva sektora sjevera i dva sektora zapada bit prazna, ostalo će bit popunjeno.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
S obzirom da je istok vjerovatno rasprodan, ja mislim da bi zapad mogao biti ko protiv spartaka prosle godine.
Samo da Jatta ne dobije zuti u prvom poluvremenu
Gazi Rajvosa...

Gazi Rajvosa...
-
- Kontakt:
Zašto vam je bitno da li će biti 20 ili 24 hiljade? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Izgleda da je obustavljena online prodaja ulaznica, usao maloprije da vidim kad ono pise nema karata u prodaji.
Zadnja izmjena: Fouzi1, dana/u 24 jul 2025, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Znaš li koliko je to zapravo?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nista covjek nije pogresno reko. Tako je bilo i protiv Aktobea i Trnave sto se sjevera tice.
Kakav je to bio sukob sinoc nasih i Manijaka, zna li neko nesto više ?
- Objektivac1946
- Kontakt:
Objavili su da je online prodaja zatvorena, trenutno samo fizička prodaja
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- luckystrike
- Kontakt:
Ne znam više ni kol'ko sam budan u cugu, ni kol'ko sam kutija u tom ispušio... samo da hoće početi... i da pobjedimo! 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Umjesto da skupa rumune tuku...
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hamagara, Lavcina, Mocvara1991, Napapijri, napoleon72, nedimmmm1337, Proximic, SineTalexy i 73 gosta.