Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sta se desava s nama ovaj rok nista mi nije jasno
odakle tolike pare ovakav spending spree je nezapamcen

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Newcastle trazi top napadaca, na kraju ide Nunez + pare za Isaka 
Plovite u mutnim vodama 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Nunez i Eliot za Isaka,pare od Diaza za Rodryga i taman jos ostane za Guehija.Produzit Konateu i mirni 3 godine sa transferima
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Najbolje i Ekitikea prodat odma jelde, dok nije broj izabrao.LiverpoolREDS je napisao/la: ↑24 jul 2025, 15:11Nunez i Eliot za Isaka,pare od Diaza za Rodryga i taman jos ostane za Guehija.Produzit Konateu i mirni 3 godine sa transferima
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Treba i za Wissu poslat ponudu radi reda.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Cudi me da je Ekitike pristao doci ako ce biti opcija s klupe u slucaju da dodje Isak. Mozda planiraju prodati Diaza pa rotirati Gakpa i Ekitikea kao i Isaka po potrebi. Opet bi nam falio jedan napadac ako odu Nunez Diaz i Chiesa.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Slotu ce ova sezona biti veci izazov nego prosla. Dok se to sve uveze, neki ce se ljutiti na klupi.
- JayCatwright
- Kontakt:
Salah, Wirtz, Isak, Ekitike, Gakpo, Frimpong, Ngumoha
Nema sanse da idemo po jos nekog u napadu
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Neka ga kad Ramo odmaro on ce uletit.Sto se mene tice moze Wirtz na krilo samo da Ramo dođe.gaston je napisao/la: ↑24 jul 2025, 15:14Najbolje i Ekitikea prodat odma jelde, dok nije broj izabrao.LiverpoolREDS je napisao/la: ↑24 jul 2025, 15:11Nunez i Eliot za Isaka,pare od Diaza za Rodryga i taman jos ostane za Guehija.Produzit Konateu i mirni 3 godine sa transferima
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ma odužit će se ovo u svakom slučaju.
Njukaš neće ni počet pregovore dok zamjena ne bude spremna. Haman da će to bit Šeško najprije.
Njukaš neće ni počet pregovore dok zamjena ne bude spremna. Haman da će to bit Šeško najprije.
- JayCatwright
- Kontakt:
Wissu i Šeška će vjerovatno uzeti
Ma za dvije džume je kod nas.
Bradley Konate VVD Kerkez
Macca Slobo Wirtz
Salah Isak Etiketa
Damn sexy
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Koje ludilo, fkt ide Isak
Wallahi nece, treba Klopp ovo pogurat

Pazi da ne pogura, moš mislit koliko mu je vokri sto Slot ovoliko troši. 

- SoloControTutti
- Kontakt:
I can’t recognise my club anymore
Ox i Keita u 2021/22

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.