BH klubovi u Evropi 25/26
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 25/26
Padaju igraci Sarajeva fiziciki, valjda ce izdrzat da ostvare pozitivan rezultat
Frajer je čista perverzija. Bolesno dobar za svoje godine, bolesno..baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 21:49Jatta će bit prvi osmocifreni transfer u historiji lige.

Zbog ovakvih stvari cemo uvijek bit luzeri u svemu.
Umjesto da se osigura prolaz protiv ovog jada iz Rumunije, pravi se veresija.
Umjesto da se osigura prolaz protiv ovog jada iz Rumunije, pravi se veresija.
- ASD
- Kontakt:
Napadali su cijelo vrijeme, ne može se tako igrati 90 minuta.itatabisine je napisao/la: ↑24 jul 2025, 22:37Padaju igraci Sarajeva fiziciki, valjda ce izdrzat da ostvare pozitivan rezultat
U nasoj ligi u 5 min. dobija zuti da se smiri jer je prejak u duelima.fanatik19 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 22:39Frajer je čista perverzija. Bolesno dobar za svoje godine, bolesno..baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 21:49Jatta će bit prvi osmocifreni transfer u historiji lige.![]()
Skontao je to Vico.
-
- Kontakt:
Posto moj Velez ne igra cesto u europskim takmicenjima,jesam li ja nesto propustio ili nema var u ovim kvalama?
nista do 4. pretkola.Direktorcic je napisao/la: ↑24 jul 2025, 22:43Posto moj Velez ne igra cesto u europskim takmicenjima,jesam li ja nesto propustio ili nema var u ovim kvalama?
- Riquelme1921
- Kontakt:
Mislim tek od 4. pretkola.Direktorcic je napisao/la: ↑24 jul 2025, 22:43Posto moj Velez ne igra cesto u europskim takmicenjima,jesam li ja nesto propustio ili nema var u ovim kvalama?
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Zasto?koji je logican odgovor toga,naprimjer ova situacijs je bila za klasicni var kod kyremeha, u nekim ludim okolnostima moze biti od vaznosti. Stvarno ne mogu da dokucim sto nema var prijexinxee je napisao/la: ↑24 jul 2025, 22:44nista do 4. pretkola.Direktorcic je napisao/la: ↑24 jul 2025, 22:43Posto moj Velez ne igra cesto u europskim takmicenjima,jesam li ja nesto propustio ili nema var u ovim kvalama?
Škrta UefaDirektorcic je napisao/la: ↑24 jul 2025, 22:48Zasto?koji je logican odgovor toga,naprimjer ova situacijs je bila za klasicni var kod kyremeha, u nekim ludim okolnostima moze biti od vaznosti. Stvarno ne mogu da dokucim sto nema var prijexinxee je napisao/la: ↑24 jul 2025, 22:44nista do 4. pretkola.Direktorcic je napisao/la: ↑24 jul 2025, 22:43Posto moj Velez ne igra cesto u europskim takmicenjima,jesam li ja nesto propustio ili nema var u ovim kvalama?

Šteta za Sarajevo, umjesto da vode 3-4 razlike, prime jedan bezveze pogodak, zbog čega sebi su zakomplicirali prolazak dalje. Definitivno najzrelija igra od svih klubova iz PL BiH koji su igrali u pretkolima Evrope. Malo i sreće, što se sada desilo.
Sudija majmun koji vuče Rumunima jedno 10-15%
Sudija majmun koji vuče Rumunima jedno 10-15%
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Hrammm1921
- Kontakt:
Rumuni sigurno nece odigrati ovako kriminalno kuci, bice tesko pitarima Boga mi ..
U početku ni u grupama nije bio VAR, a kvalifikacije za EL i CL tek dvije godine imaju VAR. Uvešće se i u ove kvalifikacije postepeno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sarajevo dosta bolja ekipa, dobit će ih i u Rumuniji.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
GO Rumuna slicno kao Kopar u Sarajevu protiv Zelje.
Igrach ti suta u 16 metara , odbrambeni igrach umjesto da iskoristi ono pola sekunde kod namjestanja da pridje 2 metra ide na blok suta on krije glavu i okrece ledja kao na terminu.
Neoprostivo !!
To su ti tehnicki detalji i nedovoljna profesionalsnot / koncetracija koja nas dijeli od Evrope.
Ovo nije ni blizu gotovog bit ce svega, ovdje su Rumuni igrali na rezultat i to su uspjeli tamo ce biti sasvim druga pricha.
Uz to je Sarajevo pokazalo losiju spremnost ili rasporedjivanje energije.
Igrach ti suta u 16 metara , odbrambeni igrach umjesto da iskoristi ono pola sekunde kod namjestanja da pridje 2 metra ide na blok suta on krije glavu i okrece ledja kao na terminu.
Neoprostivo !!
To su ti tehnicki detalji i nedovoljna profesionalsnot / koncetracija koja nas dijeli od Evrope.
Ovo nije ni blizu gotovog bit ce svega, ovdje su Rumuni igrali na rezultat i to su uspjeli tamo ce biti sasvim druga pricha.
Uz to je Sarajevo pokazalo losiju spremnost ili rasporedjivanje energije.
Odlican rezultat za naseg predstavnika kad gledas rezultate drugih ekipa.
Morali imati vecu prednost.
Odlican rezultat za ispadanje.
Vidjet cemo, Rumuni smijesna ekipa ali domaci teren je cudo, vidjeli smo Koper. Na Grbavici smijurija ekipa, na domacem terenu ekipa kao da je Bologna.
Morali imati vecu prednost.
Odlican rezultat za ispadanje.
Vidjet cemo, Rumuni smijesna ekipa ali domaci teren je cudo, vidjeli smo Koper. Na Grbavici smijurija ekipa, na domacem terenu ekipa kao da je Bologna.
Nemate za čim žaliti divovi, niste kažnjeni za sve ove promašaje a mogli ste biti. Ovakve utakmice obično završe 2:2.
Zekić odlično pripremio utakmicu, s tim da je fizička sprema itekako upitna. Ovaj mali crnac će biti paklen igrač.
Zekić odlično pripremio utakmicu, s tim da je fizička sprema itekako upitna. Ovaj mali crnac će biti paklen igrač.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Puno bolji.
Odlicna i posjeta, cestitke
Odlicna i posjeta, cestitke

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, HordeSaSjevera, kogmagie46, mosarajvosa83, PeppermintSA, rishovski i 28 gostiju.