FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da li dolazi Slovak ili je propalo ?
P.S. Gdje nam je lutka nasa samo da nam kaze nesto ?
P.S. Gdje nam je lutka nasa samo da nam kaze nesto ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme na nivou liga petice.Imao sam sumnju u Jatu zbog manjka iskustva ali je momak odigrao ko Makelele iz najboljih dana.
Šteta zbog glupo primljenig gola ali vjerujem da u Rumuniji možemo ponoviti igru iz prvog poluvremena što će sigurno biti dovoljno za prolazak.
Šteta zbog glupo primljenig gola ali vjerujem da u Rumuniji možemo ponoviti igru iz prvog poluvremena što će sigurno biti dovoljno za prolazak.
Ako smo prije susreta imali šanse za prolaz 20-30% sad imamo barem 50%. Nadam se da se nećemo totalno povući u revanšu. Imamo brze igrače i možemo na kontre puno uraditi, ali nam baš treba pametna utakmica i bolja završnica. Ako prvi zabijemo gol bićemo veoma blizu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Dođeš kući oko 2:30 .... na poslu od 7:00 <3 Nudili su se tetku im, mislim da će oni puno bolji bit u uzvratnoj.. Ali mozemo ih rijesit i gore siguran sam, na njima je pritisak ! volim te Sarajvooo
Ne znam šta su mislili ovi u Craiovi, ali oni u ponedjeljak igraju ligašku utakmicu, ako se u međuvremenu ne odgodi. Nakon 70 sati igrat ćemo revanš. Dobra prilika za nas da se još bolje skautira ekipa. Mislim da oni ne mogu braniti ovo što mi igramo, tri visoka štopera su u panici čim lopta na zemlji prilazi njima pogotovo ako su visoko pozicionirani. Samo ih je sreća spasila da Sarajevo napuste sa pet golova razlike. Mislim da Zekić ima spremnu taktiku i za revanš i da neće početi sa istim sastavom. Za Elezija je rano, sinoć se pred kraj utakmice utopio u umorni sastav, nekoliko duela je izgubio bacajući se prije istog. Po meni Krdžalić ili Mamas ukoliko bude zdrav moraju pojačat sredinu. Sve u svemu kapa dole Zekiću i igračima totalno su pročitali Rumune.
- Maroon1946
- Kontakt:
Odavno nismo odigrali ovako dobru tekmu, svima ocjena 10/10. Atmosfera je također bila na nivou. Francis sinoć najbolji igrač ali šteta što nije dodao Guliju - 3:0 bi značilo da smo osigurali prolaz 100%. Sve u svemu može se proći, jučer smo bili puno bolja ekipa. Dok je odlične postavke Zekića i velikog zalaganja kao sinoć ne sumnjam da možemo stići do play-offa pa ćemo vidjeti ko će nam tu doći. Sva pojačanja odigrala odličnu tekmu. Smiješi se titula ove sezone a vjerujem i prolaz u grupnu fazu KL 

Zajebano ce viti tqmo, sreca pa ih prati taj peh od lose igre u evropi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Shategabri
- Kontakt:
Opasni su kad pređu pola.Zeko87 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 09:01Ako smo prije susreta imali šanse za prolaz 20-30% sad imamo barem 50%. Nadam se da se nećemo totalno povući u revanšu. Imamo brze igrače i možemo na kontre puno uraditi, ali nam baš treba pametna utakmica i bolja završnica. Ako prvi zabijemo gol bićemo veoma blizu.
Problem im je tranzicija lopte od zadnje linije, naš vezni red ih je presingom ubijao.
I desna strana propuh kod njih.
Odbrana visoki, al tromi.
Imamo itekako šanse.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ovo je ziva istina,dvije tekme gdje ti svira lakrdiju te totalno izbace iz ritma,dovoljno da ove politicke prcije pobjegnu par bodova al eto nadamo se mada znamo sta ce biti.Zeko87 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 08:10Ne bih da zvučim skeptično, ali prije će biti da smo mi sinoć bili na 300% a ne na 20-30% od svojih mogućnosti. Onakav momentum i motivaciju ćeš šipak imati u ligi protiv Sloge u gostima ili na Koševu protiv ekipa koje ti igraju bunker a Kazlagić ti presijeće 50 napada i pokaže 10 kartona. Nadam se samo da ćemo biti na onom nivou protiv konkurenata, a ove manje utakmice dobijati kako znamo i umijemo.
Navijači moraju uvijek biti vjetar u leđa ekipi, a ne da se poslije prvog kiksa mrškaju igrači i tjeraju treneri. Sinoć je bilo slabije navijanje, ali tako ti je kad imaš sadržaja na terenu.
-
- Kontakt:
Samo se sjetite spartaka...
Milion sansi i 0:0
Sinoc 2:1 tako da elham!
Milion sansi i 0:0
Sinoc 2:1 tako da elham!
-
- Kontakt:
Ja mislim da se prijavljena ekipa pred rundu ne moze mijenjati tako da nema Mamasa i Butica da ih dzaba ne spominjete za revans
- Shategabri
- Kontakt:
Negdje sam pročitao da se mogu 2 nova igrača pisati za drugu utakmicu.johntravolta123 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 09:26Ja mislim da se prijavljena ekipa pred rundu ne moze mijenjati tako da nema Mamasa i Butica da ih dzaba ne spominjete za revans
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Upisali smo 2 igraca prije prve utakmice tj prije runde i da se nmg mijenjati za ovo pretkolo tek za sljedece mozeShategabri je napisao/la: ↑25 jul 2025, 09:33Negdje sam pročitao da se mogu 2 nova igrača pisati za drugu utakmicu.johntravolta123 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 09:26Ja mislim da se prijavljena ekipa pred rundu ne moze mijenjati tako da nema Mamasa i Butica da ih dzaba ne spominjete za revans
Opet cu reci ja mislim da je tako mozda i grijesim
Bordo jutro bordo nacijo! 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jata ima fiziku Viere, a razmišljanje Busquetesa.Vanja8 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 00:24Ali mene je nasmijao do suza kad izbaci onu dvojicu rumuna na sredini, zatvaraju ga sa dvije strane, cekaju da je vrati nazad, on mrtav-hladan polukruzno na suprotnu stranu oni ko u metro proletise naprijed...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 00:16Najaca scena izbaci lik Jattu totalno iz ravnoteze,kontam sad ce proci i gol sansa,kad Jatta u padu sa onom nogom od dva metra mu izbi loptu,u nasoj ligi bi odma crveni dobio.Vanja8 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 23:51Bravo momci, zasluzjete naklon do poda...![]()
Bravo sefe, razmontirao si ovog Rumuna taktikom i postavkom...
Sad talabusiti, filozofirati i praviti se pametan, kako je to nasa liga, klasika i slicne gluposti je p.reseravanje...
Odlicno kretanje bez lopte, pozicioniranje, tranzicija, jednostavno nemam rijeci...
Onaj Jatta je predator, jedna sportska magija...Dao Bog da ti kod nas docekas kraj sezone, ali sa 19 godina odigrati onako brutalnu utakmicu, fascinatno...
Mlinaric je zvijer iz drugog plana, momak ima pluca ko "foke"
Ristovski, momak me je kupio onim klizecim za sva vremena...
BRAVO MOMCI; SRCE KO SARAJEVO...![]()
![]()
![]()
![]()
Kakva partija decka od 19 godina...![]()
Mi nikada odustati necemo...
- Shategabri
- Kontakt:
Moguće, bilo je ovih promjena u zadnji časjohntravolta123 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 09:38Upisali smo 2 igraca prije prve utakmice tj prije runde i da se nmg mijenjati za ovo pretkolo tek za sljedece mozeShategabri je napisao/la: ↑25 jul 2025, 09:33Negdje sam pročitao da se mogu 2 nova igrača pisati za drugu utakmicu.johntravolta123 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 09:26Ja mislim da se prijavljena ekipa pred rundu ne moze mijenjati tako da nema Mamasa i Butica da ih dzaba ne spominjete za revans
Opet cu reci ja mislim da je tako mozda i grijesim

Koševo Zapad
Ma tamo će biti preteško. Nadam se samo da neće biti neki glupi crveni karton, penal ili nešto slično.
Nego ko nas moze zapast u play offu ? 

Ne igramo protiv Reala u gostima koji vam je? Ako se povucemo i branimo fol ovaj rezultat ispast cemo. Ako izadjemo sa zeljom da igramo 90% prolazimo. Rumunski fudbal je u padu. To se najbolje vidi i po prvaku njihov Steaui. Izgubili protiv Andoraca (istina prosli su ali jedva). Izgubili sad prvu utakmicu protiv Shkendije.
Ostalo rumunski klubovi takodje slabo u odnosu na prosle godine.
Izaci lijepo i natamburati ih i tamo. A onda Trnava.
Ostalo rumunski klubovi takodje slabo u odnosu na prosle godine.
Izaci lijepo i natamburati ih i tamo. A onda Trnava.
Zadnja izmjena: Lavcina, dana/u 25 jul 2025, 09:54, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, Bing [Bot], Guest1945, JavierBosnia, juka55, Lik, mire971, Napapijri, Rodman, skoJaa, Varijantas8 i 92 gosta.