FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mlinaric je motor...
Nema gdje momka nije bilo, a o onom istrcavanju i centarsutu za Gulija apsurd je bilo sta reci...
Svaka cast momcino...
Nema gdje momka nije bilo, a o onom istrcavanju i centarsutu za Gulija apsurd je bilo sta reci...
Svaka cast momcino...
-
- Kontakt:
To je renan odigro ako mislis na asistenciju za golObjektivac1946 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:40Gledam ponovljene snimke golova, kako Jatta odigra dupli pas petom sa Kyeremehom![]()
Najjači frajko na istoku naučio rumunjske psovke i urla kad god se oni približe aut liniji hahahaha
- Objektivac1946
- Kontakt:
Jeste, izvini. Sve mi nešto Jatta na umurimljanin90 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:47To je renan odigro ako mislis na asistenciju za golObjektivac1946 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:40Gledam ponovljene snimke golova, kako Jatta odigra dupli pas petom sa Kyeremehom![]()

Renan sinoć jako podcijenjen bio, svuda je bio
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Nigdje ne nađoh da su odgodili ovu utakmicu u ponedjeljak protiv Un. Cluj. Nemaju oni toliku širinu da odmore dosta igrača. Možda nam je tu šansa jer očekujem da se tamo oni više troše pa valjda se otvori prilika iz brze tranzicije koja nam je jača strana. Zekić je strašnu pripremu napravio, usudio bih se reći da nisam od rahmetli Džene vidio bolje postavljeno Sarajevo protiv (bar na papiru) superiornog protivnika.
-
- Kontakt:
... i nesto sto mora ostati u klubu sto je moguce duze, moraa, ne samo zbog sinosnjeg unistavanja protivnika, nego generalno lik koji je FKS u svakom smislu!!hurem je napisao/la: ↑25 jul 2025, 07:02I pored pobjede ostaje gorak okus jer se pitanje prolaska moglo riješiti da igrači u pojedinim situacijama nisu bili sebični.
Kjeremeh - od prvog dana sam govorio da je jedan od najboljih igrača koje imamo.
Mlinaric - kako je samo izvukao centarsut kod drugog gola, svaka čast. 90% igraca bi ono poslalo u ruke golmanu.
Zekic - najbolje sto imamo i zbog čega se nadamo većim mogućnostima u Europi.
Imamo ekipu koja može ravnopravno igrati evropske utakmice protiv Craiove i sl.timova.
Za Europu su ti potrebni brzi igrači naprijed koji u svakom trenutku mogu napraviti problem protivnickoj odbrani...a to sada imamo u većoj mjeri nego ikada u prošlosti.
npr. Turkeš koji se i nije naigrao kod Zekića, s kakvim postovanjem govori o njemu, i to dovoljno govori o Zoranu, a Boga mi i o Aldinu

- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Svi su bili odlicni, malo Jovic dekoncentrisan, ali okej. Premalo se prica o vrhunskoj partiji Turde, doktorski, a drugi podcijenjeni je Renan.
Banic je odlican golman, Mlinaric kao na trotinetu citavu utakmicu, o Ristovskom ne treba trositi rijeci.
U revansu me strah nase realizacije opet, kao i glupih golova tipa onog sinoc.
Banic je odlican golman, Mlinaric kao na trotinetu citavu utakmicu, o Ristovskom ne treba trositi rijeci.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
- Kontakt:
Ne krivim te, ne bi me cudilo da je na kraju i jatta go zabio gdje je sve na terenu bioObjektivac1946 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:54Jeste, izvini. Sve mi nešto Jatta na umurimljanin90 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:47To je renan odigro ako mislis na asistenciju za golObjektivac1946 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:40Gledam ponovljene snimke golova, kako Jatta odigra dupli pas petom sa Kyeremehom![]()
Renan sinoć jako podcijenjen bio, svuda je bio
- Shategabri
- Kontakt:
Renan je u ulogi vodonoše, lažne desetke i odlično je odradio posao.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:57Svi su bili odlicni, malo Jovic dekoncentrisan, ali okej. Premalo se prica o vrhunskoj partiji Turde, doktorski, a drugi podcijenjeni je Renan.
Našao se i u dvije prilike.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Auhhh kakva agresivnost, smirenost na lopti i disciplina u igri, ono je sinoc na vrhunskom nivou odigrao, moderno!!GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:57Svi su bili odlicni, malo Jovic dekoncentrisan, ali okej. Premalo se prica o vrhunskoj partiji Turde, doktorski, a drugi podcijenjeni je Renan.
Zekic je na press konf. najavio da ce igraci ostaviti srce na terenu, sinoc su ostavili i vise od toga. Ja ne pamtim kad je sarajevo odigralo bolju utakmicu, ako ovako budemo igrali u ligi onda nas samo sudije mogu zaustaviti
Stvarno nam treba stadion. Ovo ovako vise nije ozbiljno. Sa ovakvim uslovima se ne moze biti ozbiljan klub. Ogromna je investicija krenuti u izgradnju stadiona, ali definitivno treba vec danas krenuti u tom smjeru. Prvo treba napraviti idejni projekt da se ima neka finansijska konstrukcija, a onda krenuti ka UEFA, NFSBiH, sarajevskim opcinama, kantonu i investitorima da se polako iskristalise lokacija, zemlja, sufinansiranje. Onda krenuti u glavni projekat ali ne nesto megalomanski, vec srazmjerno potrebama i polako zatvarati finansijsku konstrukciju i graditi u fazama:
faza 1: pripremiti dokumentaciju i zemljani radovi (pola godine)
faza 2: izvrsiti betoniranje i raubau radove (godina dana)
faza 3: izvrsiti pokrivanje tribina i spremiti travu (pola godine)
faza 4: postavljanje travnjaka i stolica (pola godine)
faza 5: fini radovi i infrastruktura (ona je najskuplja) - pola godine
Evo slicnog primjera za stadion cca 20.000 sjedecih mjesta (Elazığ Atatürk Stadium). Pocela gradnja 2019 godine, zavrsena 2023 godine (korona usporila 2020-2021). Cijena do otvorenja stadiona je 2023 iznosila 128 milion turskih lira i po tadasnjem kursu oko 24 miliona dolara to je nekih danas 25-30 miliona EUR uzevsi inflatorne parametre.

faza 1: pripremiti dokumentaciju i zemljani radovi (pola godine)
faza 2: izvrsiti betoniranje i raubau radove (godina dana)
faza 3: izvrsiti pokrivanje tribina i spremiti travu (pola godine)
faza 4: postavljanje travnjaka i stolica (pola godine)
faza 5: fini radovi i infrastruktura (ona je najskuplja) - pola godine
Evo slicnog primjera za stadion cca 20.000 sjedecih mjesta (Elazığ Atatürk Stadium). Pocela gradnja 2019 godine, zavrsena 2023 godine (korona usporila 2020-2021). Cijena do otvorenja stadiona je 2023 iznosila 128 milion turskih lira i po tadasnjem kursu oko 24 miliona dolara to je nekih danas 25-30 miliona EUR uzevsi inflatorne parametre.

Da li neko zna, ako sarajevo prodje rumune jeli prva kuci protiv Trnave,da znam planirat ??
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Kakva 4 miliona eura, ako nista dati 10 posto Andi Bari, ali ne dat ga ispod 8 miliona eura.
SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 jul 2025, 11:14Ma vidi moraš baš biti beton od igrača da tri puta ipadneš,a da te skauti moćnog Sarajeva primjete i dovedu prije jenog Rapida,Craiove,Staue itd.napoleon72 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 11:11Pa nije ispao on sam. Ispao je i Liam Delap iz lige pa ga je Chelsea kupio.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 jul 2025, 11:07
Možda ipak jer je sa tri kluba,tri puta ispao u drugu ligu.Nekako mi nema smisla takve igrače dovoditi,imaš već Paskaleva nije vala ni on Kanavaro,a kud i kamo je igrao u ozbiljnijim klubovima.
Ligike nema,ali sačekati ćemo.

Nema sanse da je bilo samo 20k. Bilo je preko 25
HOCEMO STADION ISMIRE
HOCEMO STADION ISMIRE
To je Mahdi Tiric on je zaduzen za stanove igracajohntravolta123 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:14Cisto informativno me zanima ko je ovaj momak
Non stop je sa igracima u slobodno vrijeme ocito je zaduzen za njihov boravak u gradu (1:38 )
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Jutros na poslu pricam sa navijacima Zelje u vezi tekme i kazu bili Rumuni bolji od vas,na stadionu bilo 16 hiljada,svakako cete ispasti.
Nije bolest sve sto boli.Volio bih da prodjemo vise nego ikad a da ne kazem koliko bi se pojeli da nekim cudom izborimo grupnu fazu.
Nije bolest sve sto boli.Volio bih da prodjemo vise nego ikad a da ne kazem koliko bi se pojeli da nekim cudom izborimo grupnu fazu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
21k navijaca s ulazniacama i bar 2k djece minimalno.
-
- Kontakt:
...bitno li je sta kazu, bitno li je imalo!!!??? Oni mjera nekome za nesto? De pošteni nas njih!!Manuel je napisao/la: ↑25 jul 2025, 11:11Jutros na poslu pricam sa navijacima Zelje u vezi tekme i kazu bili Rumuni bolji od vas,na stadionu bilo 16 hiljada,svakako cete ispasti.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, gh0stHZ, napoleon72, nedimmmm1337, Proximic, samoFKS, tenpenny i 82 gosta.