FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

maroon46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la maroon46 » 25 jul 2025, 12:00

Kakva noc i utakmica :tokralju: :tokralju: Gore odigrati pametno na kontre, Kyremeh i Jatta odma duple premije da dobiju. Posjeta sigurno veca za par hiljada. Ima li neko info za Ristovoskog, da li je bio samo udarac ili povreda?
Melji Rajvo :opaopa: :opaopa:

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 25 jul 2025, 12:01

Manuel je napisao/la:
25 jul 2025, 11:11
Jutros na poslu pricam sa navijacima Zelje u vezi tekme i kazu bili Rumuni bolji od vas,na stadionu bilo 16 hiljada,svakako cete ispasti.

Nije bolest sve sto boli.Volio bih da prodjemo vise nego ikad a da ne kazem koliko bi se pojeli da nekim cudom izborimo grupnu fazu.
Reci im neka broje ponovo

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 25 jul 2025, 12:08

Shategabri je napisao/la:
25 jul 2025, 11:19
Bordo10 je napisao/la:
25 jul 2025, 11:07
Seipronto je napisao/la:
25 jul 2025, 10:16
Tek progledah evo, grlo poderano ali zadovoljstvo ogromno, joj Jatte ono se ne pušta ispod 4 mil € majke mi.
Ostaje žal što ih nismo napunili 3-4 razlike ali svakako da smo favoriti gore, pokazali su se kao lošija ekipa od Aktobea
Kakva 4 miliona eura, ako nista dati 10 posto Andi Bari, ali ne dat ga ispod 8 miliona eura.
Malo se pretjeruje, ovo je momku zvanično 12. utakmica za prvi sastav, da kažemo da ima max 5 u kojima je odigrao ozbiljnu ulogu.
Da bi vrijedio toliko, treba da odigra naredne dvije sezone na nivou na kojem je bio sinoć.
A mi vec poceli odbijati milion za njega :opaopa:
19 godina, nije sklon povredama, ide na metak ako treba, tehniku popravlja iz dana u dan ubrzo ce i diktirati tempo i 4 mil uopce nije daleko.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 25 jul 2025, 12:10

Samo da vam cestitam momci na predobro odigranoj utakmici. Dugo neka nasa ekipa nije odigrala ovako kvalitetno evropsku utakmicu. Na uzvrat ste trebali ići barem sa 3-4 gola razlike.
Atmosfera top i mogu vam reci da vam je na zapadu top raja.
Sretno u uzvratu.
Volim tebe, više od sebe

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 25 jul 2025, 12:13

NajvecaRadosti je napisao/la:
25 jul 2025, 09:55
Joj kad se sjetim strucnjaka i komentara da ne treba Kyeremehu produziti kaze pustit ga :rol: :rol: :rol:
Njegova realna vrijednost je oko 3 miliona,Guli 5,Jatta 8

Ristovski primjer pravog profesionalca.Ovo je kapitalac a ne prevaranda i slicno

Imamo vec najbolji tim daleko,eventualno jos neko da šarne,neki da se vrate,spreme i to je to.
De molim te uozbilji se, jel i prosle godine protiv Aktobea i Trnave izgledao fantazija pa kasnije u ligi paprika. Jel sinoc kod 2:0 cistu fulio ono njegovo u golmana poslije toga se nije stigao pomjeriti jer je bilo ili njegovo ili Jovicevo da izadju u blok pa nije.
Guli overlapa 2x Beganovica ne koristi no za onaj gol mu skidam kapu. Realno je da je Kyeremeh 700k eura kao i Kulasin.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 jul 2025, 12:16

Yebemu nikako da se pomirim da je samo 2-1 zavrsilo, sad nikako nisam spokojan i miran za revans. Da je ostalo i 2-0 bilo bi lakse, nikako nismo zasluzili da pobjedimo „samo „ jedan razlike.

Steta ,steta

Al idemo ovako i tamo isto odigrati, 7 dana imano da se igraci jos vise uigraju i da im noge budu jos lakse. Za prvu zvanicnu tekmu ono sinoc je bilo fantazija

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 jul 2025, 12:18

Kyle88 je napisao/la:
25 jul 2025, 12:13
Joj kad se sjetim strucnjaka i komentara da ne treba Kyeremehu produziti kaze pustit ga :rol: :rol: :rol:

Ristovski primjer pravog profesionalca.Ovo je kapitalac a ne prevaranda i slicno

Imamo vec najbolji tim daleko,eventualno jos neko da šarne,neki da se vrate,spreme i to je to.
De molim te uozbilji se, jel i prosle godine protiv Aktobea i Trnave izgledao fantazija pa kasnije u ligi paprika. Jel sinoc kod 2:0 cistu fulio ono njegovo u golmana poslije toga se nije stigao pomjeriti jer je bilo ili njegovo ili Jovicevo da izadju u blok pa nije.
Guli overlapa 2x Beganovica ne koristi no za onaj gol mu skidam kapu. Realno je da je Kyeremeh 700k eura kao i Kulasin.

Porediš kulasina raspalog sa Kerom, daj ba uozbilji se, sta je to kulašin bolji od ovog samo sto je mladji par gosina, ovaj je najkorisniji igrac od prosle sezone nastavio je gdje je stao.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 25 jul 2025, 12:18

Kyle88 je napisao/la:
25 jul 2025, 12:13

Cuj u ligi paprika covjek ti donio finale kupa golom u BL,zabio eurogol na derbiju,finale kupa pokidao i jos neke golove zabio.Covjek stvoren za velike utakmice i jedan od najbolji igraca lige,krilo definitivno najbolje i to bez konkurencije.

Sta ti gledas jarane kakav Kulasin ovo nijedan igrac lige nema sto Francis ima
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 25 jul 2025, 12:27

Treba pohvaliti i Renana, bas je dobro razigravao.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 25 jul 2025, 12:28

Sinoc skoro pa perfektna utakmica, svaka cast svima.
Odma sam rekao da se moze igrati sa njima, pogotov nakon pobjede Shkendije njihova liga nije jaka uopste.
Samo sto oni imaju puno puno puno vise para od nas, al djaba kad ne trce milioni po stadionu.

Za nadati se da ce Elezi i Bralic biti spremni za bar 30 min u uzvratu i aBd da se niko nije povrijedio da svi budu spremni opet
Oni bi trebali tesku utakmicu u pon imati sa Clujom tako da jos jedan plus za nas

Samo jako izaci opet, sredinu moramo ojacati u uzvratu i ne srljati, na kontre ih cekat jer ce napast sigurno.
Citava zadnja linija im je tanka nogom.

Upratio sam Turdu da ima problem Palestinac mu bjezi iza ledja nekoliko puta, sreca pa su bekovi zatvorili pokusaje centasuta. Ostalo odigrao perfektnu utakmicu

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 25 jul 2025, 12:29

Tesko cemo mi uspjet zadrzati Jattu, ovo je vanserijski igrac kakav nasim prostorima nije krocio. Nemoguce da onako mlad momak odigra sa samopouzdanjem ko da igra 15 sezona evropu.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 25 jul 2025, 12:29

Ma Eberechi Eze za sirotinju, kako je nosi, kida momak. Svi dušmani koji kažu riječ za Keru, ne moraju više nikad ni doći ni pogledati.

Čovjek je odigrao na poziciji centralnog veznog, ko da ima 200 utakmica u nogama na istoj.
Došao kao krilo, igrao desnog winga, napadača, centralnog, kapa do poda.

Univerzalac kakvog nemamo u ekipi, vrijedi suho zlato. Dar mar je sinoć pravio, svaki kontakt je bio opasnost. Manjak koncentracije imaju i mnogo veće klase od njega, tako da Kera je opravdao svaku marku uloženu do sad, a isplatiće se sigurno mnogostruko.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 25 jul 2025, 12:31

antisisoja1919 je napisao/la:
25 jul 2025, 12:10
Samo da vam cestitam momci na predobro odigranoj utakmici. Dugo neka nasa ekipa nije odigrala ovako kvalitetno evropsku utakmicu. Na uzvrat ste trebali ići barem sa 3-4 gola razlike.
Atmosfera top i mogu vam reci da vam je na zapadu top raja.
Sretno u uzvratu.
Hvala! :bih:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

HeavyBassBlues
Kontakt:

Post Postao/la HeavyBassBlues » 25 jul 2025, 12:33

Bravo momci, bravo stručni štab, bravo navijači.
Odlična utakmica i svaka čast svim igračima bez da izdvajam ikoga.
Primljeni gol je iskljucivo posljedica umora i dekoncentacije. I Guli i Jovic su čekali onog drugog da izađe na igrača. Ovaj je uočio taj vakuum, iskoristio ga, opalio, posrecilo mu se. Sve ok, idemo dalje. To je direktna posljedica umora.
Kako bih sto kraće opisao sinoćnju utakmicu na kojoj sam imao čast i privilegiju prisustvovati;
Kad gledaš samo utakmicu - ne vidiš Renana, a kad gledaš samo Renana - vidiš cijelu utakmicu.
Tačno smo pali energetski kad je on pao. Jednostavno nam fali tih takmičarskih utakmica da budemo u fullu. Svjestan je Zekic i najvise mi je drago zbog toga što je to detektovao i pokušao jednako rasporediti napor na sve igrače. Uspio je do 70. minute. Za dalje stvarno nije bilo više ni snage, ni energije.
Šteta za Kerinu šansu, jer su to bili zadnji atomi snage tima i nažalost nisu se kapitalizirali još jednim golom. Ali, i ovako je super.
Ko god ima priliku da pogleda sinoćnju utakmicu u čitavom snimku, neka gleda samo Renana. Sve će mu se samo kazati.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 25 jul 2025, 12:38

Sta mislite za koliko bi Dinamo prodao Jattu da ga oni imaju??
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 25 jul 2025, 12:44

Kakva noc na Kosevu :bow: :bow:

Prije svega hvala Zekicu za onaku postavku i takticki pristup, hvala Mirvicu za ovakve igrace koje smo doveli i hvala igracima sto su pokidali sinoc, svi do jednog. Jattu bi izvukao kao pojedinca koji je pojeo bukvalno sredinu sam, svugdje ga je bilo i sve je lopte kupio. Malo ko bi rekao da ima 19 godina i da igra ovako bez imalo pritiska, pravi mix Yaya Toure i Patricka Vierre, zaista svaka cast momku i nadam se da ce otici za 8m€ u neku ligu petice. Drugi najbolji je bio Kera ne znam ali u svakok evropskoj utakmici se pretvori u Messija, kad se sjetim prosle godine protiv Aktobea kad je isto ovako letio po terenu i cak nadskakao one njihove velike stopere, sada je isto radio, strasno zahvalan igrac.

Steta ostaje sto nismo iskoristili momentum i da ih natrpamo jer ovaj 2:1 rezultat nam nije nikakav garant nazalost. U Rumuniji ocekujem isti pristup igraca samo bi mozda dodao jos Mamasa ako bude spreman a nadam se da hoce umjesto Renana a da Mlinaric igra laznu 9ku ono sto je Renan sinoc igrao.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 25 jul 2025, 12:46

3:53 odleti ciko na istoku :rol:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 25 jul 2025, 12:50

JavierBosnia je napisao/la:
25 jul 2025, 12:46

mislim da je ovo Pape taksista
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 jul 2025, 12:51

Al ekipa na zapadu koja je došla u PLAVIM dresovima reprezentacije :oops:
Mogli su komotno i komšijske obući, šta ima veze :D
Koševo Zapad

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 25 jul 2025, 12:54

JavierBosnia je napisao/la:
25 jul 2025, 12:46

Pokušao odbraniti udarac :rol:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 59 gostiju.