Jel ja to pisem? Molim te ne svrstavaj me isti kos.let3 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 14:13Cuj ko, sta se pravis naivanmma_hz je napisao/la: ↑25 jul 2025, 14:07Kako imas obraza to pisati bolan.Ko se bolan ismijava,let3 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 13:59
Nije vama cilj da ukazujete na to, vec da ismijavate covjeka. Ono Adzem je idiot i ljudsko dno sa kojim cemo se sprdati ovdje, a mi imamo neke akademike za trenere. Tako ste pljuvali i Amara i Mulalica, sad je Adzem, sutra ce neko peti itd.
Ne vidim da zeljovci nesto idu po drustvenim mrezama drugih trenera, po X, instagramu, fb, da kopaju tamo sta pisu, pa ovdje ismijavaju.
Neka neko ukine Adzemu drustvene mreze. Kakav debil vodi klub poput Zeljeznicara, ne vjerujemBas je postalo jadno njega gledati,lik treba pomoc psihijatra,odavno je zreo da se smjesti u neku ustanovu.Nazivate covjeka debilom, pravite od njega nekog ludaka koji je zreo za psihijatrijske ustanove.Mislio sam da raja malo pretjeruje, ali evo otvorio sam mu Instagram da vidim. Bogu plakat.
Najnovija objava je Adzem skace u bazen na glavu, tehnjak u pozadini... zatim pozira za kameru nasmijan ispod vodenog mlaza, trlja glavu...
Ove gluposti sto pise necu ni komentarisat.
Dajte mu ljudi otkaz za njegovo dobro, covjek nije sav svoj. Boga mi eto ne provociram ovo nije ok s vase strane da njega gurate na takvu funkciju gdje se eksponira. Nadjite mu neki drugi posao.
Ja sam jedinka za sebe razumijes.