Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Mocvara1991
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la Mocvara1991 » 25 jul 2025, 16:26

Kod nas su 99 posto politicari,ministri,ljudi na funkcijama oni koji bi da nisu usli u politiku jedva prezivljavali. Uglavnom su to polupismeni propaliteti s kupljenim ili na guz zavrsenim fakultetima. Kako da neko uredi drzavu,omoguci gradjanima bolji zivot,ako sam sebi nije uspio u realnom sektoru omoguciti bolje,nego morao na budzet,lizati guzice jedni drugima. Da ima drzave neko ko u zivotu nije ostvario neki kontinuirani uspjeh u datoj oblasti ne bi mogao biti ministar. Ministar finansija- 15+ godina da si imao svoju firmu,uspjesno poslovao,da su ti radnici zadovoljni,da ti firma nije duzna doprinose i poreze. Ministar sporta- uspjesna sportska karijera,itd,itd. A ovi nasi da nisu na budzetu i uhljebili se s svojom pamecu i svojim rukama ne bi dogurali dalje od OFR (obicni fizicki radnik), ne umanjujuci ni to posteno zanimanje.

JackW
Kontakt:

Post Postao/la JackW » 25 jul 2025, 16:37

kraljttbvb je napisao/la:
25 jul 2025, 15:58
tiketoke je napisao/la:
25 jul 2025, 15:45
Konacno dobra odluka. Zatvori Bingo sa tim nemam problem, ali pusti STR da rade.
Na vakat se sjetio :rol: :rol:

Male trgovine i obrti najbolje rade (i zarade) ljeti na domacim i stranim turistima, a on ce im dozvoliti da rade od septembra, kad prodje ljeto :crazy: :crazy:

Gdje samo pronalaze ova rjesenja i ove ministre kojima logika nije jaca strana...
Bolje i od septembra nego nikad. :yawn:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 25 jul 2025, 16:44

JackW je napisao/la:
25 jul 2025, 16:37
kraljttbvb je napisao/la:
25 jul 2025, 15:58
tiketoke je napisao/la:
25 jul 2025, 15:45
Konacno dobra odluka. Zatvori Bingo sa tim nemam problem, ali pusti STR da rade.
Na vakat se sjetio :rol: :rol:

Male trgovine i obrti najbolje rade (i zarade) ljeti na domacim i stranim turistima, a on ce im dozvoliti da rade od septembra, kad prodje ljeto :crazy: :crazy:

Gdje samo pronalaze ova rjesenja i ove ministre kojima logika nije jaca strana...
Bolje i od septembra nego nikad. :yawn:
To jest, ali su trebali "zalediti" odluku od maja do septembra i da ljudi rade, pa zimus o tome raspravljati.

Ja sam ima više od pola godine ovdje pisao da je trebalo ljudima dati da odluče koji dan u sedmici neće raditi, ali su glasniji od mene bili ovi što su preko stele dosli na budzet i što u zivotu nisu marku zaradili...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 25 jul 2025, 20:06

Ide taj Klauflant :salut:

05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 25 jul 2025, 20:15

Centre forward je napisao/la:
25 jul 2025, 20:06
Ide taj Klauflant :salut:

Fakat zenićani idu u Vitez u kupovinu???

:rol:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 25 jul 2025, 23:52

Ono kad imas transfer blama zbog drugog. Nismo mi ovakvi, on je migrant u Zenicu, nije zeničanin. Majku j... samo Bingo ima dva velika trgovačka centra, Lukovo Polje i Kamberovića polje. Nije to ni bitno nego zamislite telad zeničku kad im je ovo gradonačelnik. Ma sta nismo ovakvi i gori smo. Stoka zenička. Seljak je opasniji od atomske bombe. Covjek od 1995 godine u fotelji, 30 nekretnina, 20 miliona imovine, hidrocentrale, benziske pumpe, carinski terminal, žena dom zdravlja Zenica 13 000 plata, prodali LIDLU zemlju za 5 miliona prije 3 mjeseca i pazi sad ovo svaki mjesec 60 000 KM od iznajmljivanja poslovnih prostora u gradu.
Ovakvi su narodu ogadili SDA. Pa onda kao nezavisni. Telad zenička puše foru. Sve nas pobiti treba kad ti je ovaj vuk sto zavija iz Vakufa gradonačelnik. Covjek se zapalio pijan benzinom, imaju slike sa ove presice ispod stola u papucama i previjen..tačno si mi zicu pogodio da se istresem na nekome...
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 26 jul 2025, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 jul 2025, 00:02

"Mi smo Srbi, Samardžić je srpsko prezime i Srbija je uvijek bila u mom srcu."

Dijete drago, da znaš nešto više o svom prezimenu, sad bi igrao sa Gulerom, Calanoglom i Yildizom.

Samardžić, nastalo od esnafa (osmanski esnaf znači zanat), dakle zanata, samardžija, majstor za izradu i popravku konjskih opanaka, odnosno opreme za konje, kao i ostalih metalnih predmeta, poput potkovica. Bili su često i kovači.

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Školstvo i Srbija/srpska, glup i gluplji.

JackW
Kontakt:

Post Postao/la JackW » 26 jul 2025, 00:21

avenija je napisao/la:
25 jul 2025, 23:52
Ono kad imas transfer blama zbog drugog. Nismo mi ovakvi, on je migrant u Zenicu, nije zeničanin. Majku j... samo Bingo ima dva velika trgovačka centra, Lukovo Polje i Kamberovića polje. Nije to ni bitno nego zamislite telad zeničku kad im je ovo gradonačelnik. Ma sta nismo ovakvi i gori smo. Stoka zenička. Seljak je opasniji od atomske bombe. Covjek od 1995 godine u fotelji, 30 nekretnina, 20 miliona imovine, hidrocentrale, benziske pumpe, carinski terminal, žena dom zdravlja Zenica 13 000 plata, prodali LIDLU zemlju za 5 miliona prije 3 mjeseca i pazi sad ovo svaki mjesec 60 000 KM od iznajmljivanja poslovnih prostora u gradu.
Ovakvi su narodu ogradili SDA. Pa onda kao nezavisni. Telad zenička puše foru. Sve nas pobiti treba kad ti je ovaj vuk sto zavija iz Vakufa gradonačelnik. Covjek se zapalio pijan benzinom, imaju slike sa ove presice ispod stola u papucama i previjen..tačno si mi zicu pogodio da se istresem na nekome...
Prosuo asfalt po selendrama, zbog toga nikad neće izgubiti izbore. Njegovi simpatizeri nisu stanju prostu rečenicu sklopiti. :yawn:

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 26 jul 2025, 00:24

Trebaš se ti negdje ubaciti do sljedećih izbora, boljitak zagarantovan.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

JackW
Kontakt:

Post Postao/la JackW » 26 jul 2025, 00:28

Kad postanem nepismen i bez škole, hoću. :yawn:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 jul 2025, 00:46

JackW je napisao/la:
26 jul 2025, 00:21
avenija je napisao/la:
Ovakvi su narodu ogradili SDA. Pa onda kao nezavisni. Telad zenička puše foru. Sve nas pobiti treba kad ti je ovaj vuk sto zavija iz Vakufa gradonačelnik. Covjek se zapalio pijan benzinom, imaju slike sa ove presice ispod stola u papucama i previjen..tačno si mi zicu pogodio da se istresem na nekome...
Prosuo asfalt po selendrama, zbog toga nikad neće izgubiti izbore. Njegovi simpatizeri nisu stanju prostu rečenicu sklopiti. :yawn:

slika

Kulin Ban :rol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Quartararo
Kontakt:

Post Postao/la Quartararo » 26 jul 2025, 01:03

JackW je napisao/la:
avenija je napisao/la:
Zeničani su debilniji nego što sam mislio.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 26 jul 2025, 01:15

Quartararo je napisao/la:
26 jul 2025, 01:03
JackW je napisao/la:
avenija je napisao/la:
Zeničani su debilniji nego što sam mislio.
Propali grad i sramota Bosnjaka.

Na stranu @Marsal.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 26 jul 2025, 02:02

soko je napisao/la:
25 jul 2025, 15:22
19vendetta87 je napisao/la:
25 jul 2025, 13:55
Zna li neko cijenu maslaca u Americi?
Eto ti, hoces organic ili obicni. Jedan pound.
Nije ko u Njemackoj euro sto je drug postavljao :mrgreen:

slika

slika
Sve iz Poljske i sl. Meggle babo

Fun fuct: Jedes smece od putera.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 26 jul 2025, 06:13

Trade Republic, iFG i sve ostale neobanke od sredine jula/početka augusta dodaju i predzadnje zemlje na popis zemalja čijim stanovnicima su usluge omogućene - Kosovo i Moldavija. Da ne zaboravim i Curve isto.

Jedina zemlja čiji stanovnici usluge ne mogu koristiti je BiH, logično. Bio Aircash malo, lihvarski bankarski lobi u FBiH i to ukinuo i sabotira svaki dan, u RS-u sve radi normalno.

Nema većih kriminalaca na kontinentu kompletnom od našeg domaćeg bankarskog sektora, pravi kartel.

Bace udicu narodu jednom godišnje da će ubaciti AP, ko što su je bacili prije cca mjesec dana da će ovo ljeto svim građanima biti dostupan AP i onda šutnja 8-9 mjeseci pa sve u krug. Izgorili daBogda do temelja.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 26 jul 2025, 10:04

😭😭😭😭
I found freedom. Losing all hope was freedom.

JackW
Kontakt:

Post Postao/la JackW » 26 jul 2025, 10:20

Trećina stanovnika Gaze danima nije jela, 90.000 žena i djece treba hitno liječenje
2025.godina, 21.st

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 26 jul 2025, 12:14

s obzirom na broj stanovnika, imam osjecaj da se najbolesnija ubistva najcesce desavaju u CG, svako malo neki pokolj iz banalnih razloga
Don't believe the hype.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.