Zar nije "najbolji desni bek u historiji Premier Lige" otišao u Real iz Liverpoola?
English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: English Premier League
Kad je to Bradley napustio Anfield? 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- wadethegreat
- Kontakt:
U svako doba dana i noci sam prije za Gyokeresa nego za Isaka da dodje u Arsenal, a mi sa tim transferom kasnimo godinu dana, ali uvijek je lijepo kad ti se ispune snovi kad god to bilo
ARSENAL4ever
- Quartararo
- Kontakt:
Naravno da jeste. Pogotovo onih 30 godina kad nisu mogli uzeti titulu.kakarut je napisao/la: ↑25 jul 2025, 11:59Nadaj se seto... Al vam je Liverpul komplekse nabioQuartararo je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:22Kome, zašto? Valja opravdati uloženi novac. Ispadanje u kvoteru LP i kiks u ligi se smiješi. Biti će opasnih prozivki.![]()
![]()
Sta kaze, nabio komplekse, a on ide na temu Arsenala i pise koga je Liverpool doveoQuartararo je napisao/la: ↑25 jul 2025, 16:47Naravno da jeste. Pogotovo onih 30 godina kad nisu mogli uzeti titulu.kakarut je napisao/la: ↑25 jul 2025, 11:59Nadaj se seto... Al vam je Liverpul komplekse nabioQuartararo je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:22
Kome, zašto? Valja opravdati uloženi novac. Ispadanje u kvoteru LP i kiks u ligi se smiješi. Biti će opasnih prozivki.![]()
![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najjače što tvrde da je Gyokeres bolji od Isaka a još nije odigrao nijednu utakmicu za Arsenal. A Isak već godinama u PL i jedan je od najboljih napadača a u prošloj sezoni vjerovatno i najbolji. Ok, možda se Gyokeres ispostavi kao bolji, ali to tvrditi sa takvom sigurnošću bez ikakvog uzorka je presmiješno.
Hajmo sad realno ko je ovdje aktivno gledao tog Gyokeresa, nemojte hajlajte 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Najjače je što to niko ne piše osim ovog mosqudere koji u jednom postu piše protiv nas u drugom za nas, vjerojatno se zbuni s kojeg akaunta pišeFuerza je napisao/la: ↑25 jul 2025, 17:41Najjače što tvrde da je Gyokeres bolji od Isaka a još nije odigrao nijednu utakmicu za Arsenal. A Isak već godinama u PL i jedan je od najboljih napadača a u prošloj sezoni vjerovatno i najbolji. Ok, možda se Gyokeres ispostavi kao bolji, ali to tvrditi sa takvom sigurnošću bez ikakvog uzorka je presmiješno.
Isak je vjerojatno najbolja 9ka na svijetu trenutno, Gyokeres iako ima iza sebe sezonu sa najviše golova u evropi tek treba da potvrdi to na najvećem nivou
Rođen s tobom da budem
- Quartararo
- Kontakt:
Gubi se lik totalno. Al to je sigurno drugi profil nekog od ovih defektaša na temi. Ne poznajem osobu koja ima kompleke neke prema Loserpoolu.DamirT je napisao/la: ↑25 jul 2025, 17:40Sta kaze, nabio komplekse, a on ide na temu Arsenala i pise koga je Liverpool doveoQuartararo je napisao/la: ↑25 jul 2025, 16:47Naravno da jeste. Pogotovo onih 30 godina kad nisu mogli uzeti titulu.![]()
Jbt pricas ko da je rijec o nekom liku sto igra za klub sredine tablice u Svicarskoj ligi, a ne o igracu koji je najbolji strijelac u Europi.
U drustvu imam frendove sto su za Chelsea i Pool i svima je bio top zelja da predje u klubove za koje navijamo.
To sto neki ne vide dalje od EPL ne znaci da je tako svima, prate se nekad i europska natjecanja.
ARSENAL4ever
Bejagi on ima društvo

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Gastone otvoren sam za rasprave vezane za nogomet, a ove djecje fore u nastojanju spustanja imas recimo na temi sa onim Jayom 

ARSENAL4ever
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Al kakva je klasa Dzokeres. Sad sam mu pogledao dva youtube klipa. Ocekujem 30+ pogodaka u nba ove sezone. 

Za kaj
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.