FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

BocaJuniors1905
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 25 jul 2025, 16:11

Tritolone je napisao/la:
25 jul 2025, 13:09
Jedno pise Gazeta drugo CDS u svakom slucaju nema ekipe u Serie A koja ce ponuditi 40 mil € za njega, bit ce 25-30 i neki bonusi ili igrac. Ja vjerujem da ce nakon Lookmana on biti iduci transfer, samo ce ici na prodaju viska prva (Aslani, Taremi, Seba Esposito, Palacios, Acerbi)

Buchanan za 10 mil i 20% od prodaje u Villarreal.
Ne znam, Gazeta je baš vaša novina, najbolje su upućeni kada je Inter u pitanju
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 25 jul 2025, 18:22

Najpouzdaniji su Mari, Guarro, i Maroni koji je bio brzi od vecine poznatijih novinara sa nekim informacijama ovo ljeto i Biasin, a nisam primjetio da su oni nesto pisali za Leonia danas, ali to ne mijenja cinjenicu da Parma nece dobiti 40 mil € za njega. Decku je ovo prva ozbiljna sezona, nije cak ni cijelu odigrao, a proslo ljeto je kupljen za 6 mil €.

Bit ce na kraju transfer 28+Esposito za njega samo da zgotove Lookmana prvo i prodaju visak.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 avg 2025, 18:31

Atalanta je odbila ovu zadnju ponudu, a Lookman se napizdio i obrisao sve sta ima veze sa Atalantom na IGu :urnebes: drama

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 01 avg 2025, 19:30

Ma drama smo mi sa cigancenjem

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 avg 2025, 19:48

Klub se ocito ne da ucjenjivati, u posao su usli tako sta je agent od Lookmana prvi prisao i ponudio svog igraca za cifru od 40 mil zato sta mu je tako bilo obecano prosle sezone kad su odbili PSG, cak je ponuđeno i vise od toga u (5 mil € sa bonusima), sad imaju nezadovoljnog igraca koji je to javno pokazao.

A Lookman ima 28 godina, vjerojatno racuna da mu je ovo zadnji vlak za neki veci klub, ocito je da zeli ici, posto je odbio i novi ugovor Atalante za placu vecu od one koju mu mi nudimo.

Spominje se Nkunku kao druga opcija, to bi mi bio dobar posao da je on igrac kakav je bio u RBL ali lik se raspao u ove dvije sezone uz to je ozljeđen svako malo. Openda se spominjao prije Lookmana i on bi mi bio prvi pick ali mislim da to nije realno bez ponude vece od 50 mil eura.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 01 avg 2025, 20:36

Volio bih Ademolu jer je jedan od najboljih igrača lige a tek mu 27, rijetko imamo priliku dovest takvog igrača ali nije sad smak svijeta i ako ne dođe jer će Pio i Bonny imat više minuta a veliki su potencijali. Ako ne dođe Ademola ne trebaju nam nikakve zamjene što se spominju (Nkunku i sl)
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 avg 2025, 21:18

4 igraca za formaciju gdje ti za prvih 11 trebaju 3 (ako igramo 3-4-1-2) dosta riskantno. Ostali smo bez Corre i Arnautovica od kojih je svaki imao 900+ minuta odigranih u proslom prvenstvu i 99% odlazi Taremi koji ima skoro 2000 minuta, ako bi slucajno ostali na ovoj cetvorki koju trenutno imamo to znaci da bi vrlo vjerojatno Lautaro i Thuram igrali vise nego prosle sezone i opet bi imao krepale igrace tamo kad se lomi sezona, ili bi ti jedan od dvojca Mikhy, Frattesi igrao jednu od te tri pozicije naprijed kad budes rotirao, a uzmi i u obzir moguce ozljede i onda si u ****. Jednog ofenzivca koji je u stanju nesto sam napraviti moras dovesti, ako nisi u stanju dovesti Lookmana onda se treba izmisliti transfer kao sta je bio Alexis kad je prvi put dosao, netko iskusniji a jos uvijek dobar igrac a ne raspad kao Arnautovic i onda novce koje si mislio potrositi na Lookmana potrositi za neku drugu poziciju (stoper?)

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 02 avg 2025, 15:43

Tritolone je napisao/la:
01 avg 2025, 21:18
4 igraca za formaciju gdje ti za prvih 11 trebaju 3 (ako igramo 3-4-1-2) dosta riskantno.
Ako taj 1 neće bit neki veznjak (Miki ili Frattessi) onda imamo viška veznjaka.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 02 avg 2025, 19:45

Imas, zato se i pokusava prodati Aslani i bili su otvoreni za prodaju Hakana.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 03 avg 2025, 14:02

Lookman sam na IGu potvrdio ono o cemu se pisalo prethodnih dana, Atalanta mu je obecala transfer ranije i nasa ponuda zadovoljava ono sta je Atalanta dogovorila sa igracem.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

miki09
Kontakt:

Post Postao/la miki09 » 03 avg 2025, 14:17

Ma nema sanse da lookman ostane u bergamu nakon ovoga sto je napisao na instagramu. Samo je pitanje gdje ce zavrsiti, kod nas ili negdje drugo...

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.