Valjda ce se dovesti jos jedan napadac, ma da mi je i to malo da smo samo na dva napadaca al hajd da vidimo sta ce uraditi.
Izgleda da se vcrs opet pregovaralo sa Bruggeom i izgleda da je dogovor blizu .
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Druze je l' se sprdas sa konstatacijom da imamo previše napadaca za 3 5 2 formaciju? Jesi gledao protiv Arsenala kako je to izgledalo, pogotovo kada je u pitanju Pulisic? A i Leao nije bio za pohvaliti u napadu. Nama treba bar jos 2 napadaca, jer ako se Gimenez ili taj neki jedan koji dodje povrijedi, ostaješ samo na jednoj opciji zdravoj. Na kraju mislim da uopće se neće forsirati 3 5 2 jer je to osudjeno na propast.meecko je napisao/la: ↑25 jul 2025, 11:26Inna lillahi we inna ilejhi radži'un.
Škarta se rješava Tare, ali uvijek se nekako nabavi tog materijala. Thiaw je obećao ali se pretvorio u škart....
Hajde prvo bočne da riješe, pa onda nekog napadača za klupu, jer Leao, Gimenez i Pulišić su i previše napadača za stil fudbala koji preferira Veseli
Zaje.bavam se mada znajući da Max igra ziheraški fudbal, nebi me začudilo da se ova moja zafrkancija pretvori u stvarnostAdi33 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 15:26Druze je l' se sprdas sa konstatacijom da imamo previše napadaca za 3 5 2 formaciju? Jesi gledao protiv Arsenala kako je to izgledalo, pogotovo kada je u pitanju Pulisic? A i Leao nije bio za pohvaliti u napadu. Nama treba bar jos 2 napadaca, jer ako se Gimenez ili taj neki jedan koji dodje povrijedi, ostaješ samo na jednoj opciji zdravoj. Na kraju mislim da uopće se neće forsirati 3 5 2 jer je to osudjeno na propast.meecko je napisao/la: ↑25 jul 2025, 11:26Inna lillahi we inna ilejhi radži'un.
Škarta se rješava Tare, ali uvijek se nekako nabavi tog materijala. Thiaw je obećao ali se pretvorio u škart....
Hajde prvo bočne da riješe, pa onda nekog napadača za klupu, jer Leao, Gimenez i Pulišić su i previše napadača za stil fudbala koji preferira Veseli
Jes doveli ih zadnji dan prelaznog roka, a ovdje se sad zeli da se sve zavrsi do prvog jula. Jbg stvarni svijet nije FM menager pa da ti nabrzinu pokupujes sta hoces. Mercato traje do septembra, tako da kad se zavrsi onda dati neki sud.Adi33 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 15:56Kazu naredna 2-3 dana ključna za Jasharija, hajde bar nije narednih 15 dana je ključno. Mada ključnih 45 je vec prošlo. Nekada smo za isti dan tj za 2 sata doveli Ibrahimovica i Robinha ali tada su bili Condor Galiani i Tata Bos Berla, a danas smradovi Moncada i Furlani
Slažem se u potpunosti. Al nije da mi ne ide na živce ovo natezanje sa Belgijancima po drugi put. Ima igrača i u drugim klubovima, ne trebaju njih više ni skautirati.ronaldo99 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 18:27Jes doveli ih zadnji dan prelaznog roka, a ovdje se sad zeli da se sve zavrsi do prvog jula. Jbg stvarni svijet nije FM menager pa da ti nabrzinu pokupujes sta hoces. Mercato traje do septembra, tako da kad se zavrsi onda dati neki sud.Adi33 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 15:56Kazu naredna 2-3 dana ključna za Jasharija, hajde bar nije narednih 15 dana je ključno. Mada ključnih 45 je vec prošlo. Nekada smo za isti dan tj za 2 sata doveli Ibrahimovica i Robinha ali tada su bili Condor Galiani i Tata Bos Berla, a danas smradovi Moncada i Furlani