FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Cetri igraca nisu zavrseni papiri?
-
- Kontakt:
Samo da ne popusimo ovu pricu sa ovom firmom iz Zenice. To je vjerovatno neka shema povezana sa ovom vlascu.
Gdje god se okrene lose urade ili probijaju rokove.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime BOŠNJAK, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Grupa iznad svakog pojedinca.
- mamonelafo
- Kontakt:
Koja su to četiri igrača? Zna li neko?
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
pretpostavljam ova dva nova spica, plus mali gojak (neko je ovdje pisao da ima probleme s registracijom). ne znam ko bi mogao biti cetvrti.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Šabić u21 mjesto?
- mamonelafo
- Kontakt:
Tako reče šef SŠ.
- mamonelafo
- Kontakt:
Dobro si. Nemam ni ja pojma, ne naumpada mi niko.
-
- Kontakt:
Cveta neće igrati u nedelju, možda ne bude ni Boljević u prvih 11, imam osjećaj da će biti malo izmiksan sastavOrvel je napisao/la: ↑25 jul 2025, 15:22Ako je vama Boljevic prva opcija pored Cvetanoskog, aferim.
Boljevic je igrac za max 30min, nikako za citavu tekmu. Cveta trci i nazad i dosta je prodorniji u napadu. Boljevic ima potez koji moze a i ne mora doci. Ulazak sa klupe je idealan za njega (bolesljivog) a i ua klub.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Zasto neće igrati Cveta? Možda pokušati sa Boljom na 9, Cveta i Sabic po krilima, Madzid 10.
Ne vidim razlog da ne igra.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑25 jul 2025, 19:40Cveta neće igrati u nedelju, možda ne bude ni Boljević u prvih 11, imam osjećaj da će biti malo izmiksan sastavOrvel je napisao/la: ↑25 jul 2025, 15:22Ako je vama Boljevic prva opcija pored Cvetanoskog, aferim.
Boljevic je igrac za max 30min, nikako za citavu tekmu. Cveta trci i nazad i dosta je prodorniji u napadu. Boljevic ima potez koji moze a i ne mora doci. Ulazak sa klupe je idealan za njega (bolesljivog) a i ua klub.
Fk Željezničar.
Kakve su ovo glupostizeljovolimte je napisao/la: ↑25 jul 2025, 17:59Samo da ne popusimo ovu pricu sa ovom firmom iz Zenice. To je vjerovatno neka shema povezana sa ovom vlascu.

vidi se da se sa lobotomije kupe narative tamo i onaj praskasti vozac paletera isto sere da bi ga Misimović u jednom cugu izgradio i da se nece smjeti skakati na jugu jer ga ovi grade

-
- Kontakt:
Gdje ce bolan takav igrac doc kod nas, uradio ga neko u nasem dresu cisto jer je komentariso objavu kad smo potpisali Koningsa.TvrtkoPrvi je napisao/la: ↑25 jul 2025, 15:47Bahahhahahahahahahhahahistokzeljo je napisao/la: ↑25 jul 2025, 15:37Ljudi šta se ovo šuška za Danjumu? Ima li tu kakve istine?

-
- Kontakt:
Kratak osvrt na Radnik
Iskreno, mislim da se pobjeda protiv Radnika uopšte ne bi trebala dovoditi u pitanje. Vrijeme je da konačno promijenimo mentalitet – svaku utakmicu moramo igrati kao da je finale. Godinama gubimo bodove protiv tzv. “slabijih” ekipa – Sloga, Radnik, Posušje, itd. – i to nas najviše košta u borbi za vrh.
Neko je nedavno napisao na forumu da trebamo promijeniti percepciju – ne da mi ulazimo sa respektom prema njima, nego da oni ulaze sa strahom jer igraju protiv Željezničara. I kući i u gostima. Mi smo Željo. Kad mi igramo pod pritiskom, pucamo. Kad protivnici igraju pod pritiskom – to mora biti naša prednost.
Očekujem da ekipa ponovi isti nivo zalaganja i igre kao protiv Kopera – to je standard koji moramo održavati ako želimo ozbiljan iskorak.
Iskreno, mislim da se pobjeda protiv Radnika uopšte ne bi trebala dovoditi u pitanje. Vrijeme je da konačno promijenimo mentalitet – svaku utakmicu moramo igrati kao da je finale. Godinama gubimo bodove protiv tzv. “slabijih” ekipa – Sloga, Radnik, Posušje, itd. – i to nas najviše košta u borbi za vrh.
Neko je nedavno napisao na forumu da trebamo promijeniti percepciju – ne da mi ulazimo sa respektom prema njima, nego da oni ulaze sa strahom jer igraju protiv Željezničara. I kući i u gostima. Mi smo Željo. Kad mi igramo pod pritiskom, pucamo. Kad protivnici igraju pod pritiskom – to mora biti naša prednost.
Očekujem da ekipa ponovi isti nivo zalaganja i igre kao protiv Kopera – to je standard koji moramo održavati ako želimo ozbiljan iskorak.
Zanimljiva pojacanja je doveo Radnik..
Rade u miru i tisini..
Rade u miru i tisini..
- WeekendOffender
- Kontakt:
Ma sve osim pobjede je ravno katastrofi realno, ako mislimo biti bolji i napredovati moramo ove 4 utakmice uzeti
Curva Sud
Konings, Rakic, Gojak , pa nema četvrtog ostali su igrali protiv Kopera.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Radnika smo prosle godine dobili 3x, ali dva puta kao u kosarci za zvukom sirene. Idemo sutra to rjesiti ranije.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 20:41Kratak osvrt na Radnik
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
rece adzem bez pet igraca smo protiv radnika. kaze erick ima kartone, a cetvorica jos nisu registrovana.bhsport je napisao/la: ↑25 jul 2025, 21:40Konings, Rakic, Gojak , pa nema četvrtog ostali su igrali protiv Kopera.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, mamonelafo, Sarun, worchester i 79 gostiju.