Jel zvanicno Kessie u Violama ili su samo pokazali interes za njeg. Ne znam ako dodje kojim slucajem, imat ce Pioli finu ekipicu na easpolaganju, mogli bi i top 4 zaganjati. Sve u svemu bice ih zanimljivo pratiti.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Danas su mu iz kluba izgleda rekli da moze ici, a Viole su ima vec 15 dana pokazale interes tj Pioli, kud ces bolju osobu da ga nagovori da dodje kod njega u ekipu od trenera kojem je ovaj bio glavni igrac u sampionskoj ekipi
Uzme od nas Ismu za 10M i upari ih opet zajedno. Sa Dzekom u napadu, topronaldo99 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 11:52Danas su mu iz kluba izgleda rekli da moze ici, a Viole su ima vec 15 dana pokazale interes tj Pioli, kud ces bolju osobu da ga nagovori da dodje kod njega u ekipu od trenera kojem je ovaj bio glavni igrac u sampionskoj ekipi
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Pa ne reci da ne bi bili na nekom zavidnom nivou nakon odredjenog vremena. Isma je bio top, povreda ga je unazadila, ali sa nekim kontinuitetom igranja vjerujem da bi se on dozvao opet. Kako god kod nas je sad visak i sretno mu dalje.milanist je napisao/la: ↑26 jul 2025, 11:59Uzme od nas Ismu za 10M i upari ih opet zajedno. Sa Dzekom u napadu, top![]()
Pioli je rekao na pressu, vidio sam da nas Max nije stavio medju ekipe koje su kandidati za LP, zabiljezicu to na tablu pa cemo vidjeti na kraju sezone

MILAN (3-5-1-1): Maignan; Tomori, Thiaw, Pavlovic; Saelemaekers, Loftus-Cheek, Ricci, Fofana,, Bartesaghi; Pulisic; Leao
Skoro sve isto samo Fofana umjesto Musaha.
Neka nam je Bog na pomoći
Skoro sve isto samo Fofana umjesto Musaha.
Neka nam je Bog na pomoći
Opusteno

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ybte k'o da je finale LP pa se trebamo sikirati jel'. Pripremna je utakmica, nek se momci uigravaju. Ide Rafa danas ko djeca iz skole 
Stresate se zbog pripremnih utakmica koje ne da nemaju nikakav znacaj nego ne mogu posluziti ni kao pokazatelj buduće forme.
Da dobiju sve pripremne utakmice po 5-0, nece znaciti apsolutno nista kada sezona krene. Isti je slucaj ako izgube svaku.
Sačuvajte živce za pocetak sezone, trebat će vam.
Da dobiju sve pripremne utakmice po 5-0, nece znaciti apsolutno nista kada sezona krene. Isti je slucaj ako izgube svaku.
Sačuvajte živce za pocetak sezone, trebat će vam.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Beduin
- Kontakt:
Zna se sta dobije ko je u pravu. 
Milanista halali, kad vidim kakvi sve bolidi tipkaju skontam da sam ae ogrijesio o tebe.
Milanista halali, kad vidim kakvi sve bolidi tipkaju skontam da sam ae ogrijesio o tebe.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Barem je u Hong Kongu stadion pun za razliku od Singapoura.
Prijateljska je tekma ljudi, nije finale LP, ne kontam ljude stvarno
Prijateljska je tekma ljudi, nije finale LP, ne kontam ljude stvarno
To je to sto ce Max napraviti od ekipe, cvrsta odbrana , a prema naprijed ce se desiti nesto
.
Iskreno ovo je najvise razlog bio sto sam zelio Maxa, jer iskreno mucno mi je goedati Milan gdje svaki protivnik je sigurqn da ce ti dati go. Mogao bi Majk ove sezone imati dosta CS-ova
A sto ga Dominik zavuce ejvala mu.

Iskreno ovo je najvise razlog bio sto sam zelio Maxa, jer iskreno mucno mi je goedati Milan gdje svaki protivnik je sigurqn da ce ti dati go. Mogao bi Majk ove sezone imati dosta CS-ova
A sto ga Dominik zavuce ejvala mu.
Zadnja izmjena: ronaldo99, dana/u 26 jul 2025, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
Max barem nabaca kamaru igraca u sredini terena pa to barem na nesto i lici. Dojadio mi je autoput kroz nasu sredinu, protivnik krene naprijed kod nas nikog nazad. Ovakve fizikalce kao sto su RLC, Fofana i Ricci imam osjecaj da ce Max bas da korisi. Jos kad tu dodas Modrica da stane na loptu kad treba onda super.
Vidjeti cemo kako ce se Pervis uklopiti, treba nam jos desni bek i stoper kakav dobar. Te jedan napadac makar za rotacije. I dalje vjerujem u Gimeneza da ce biti pojacanje.
Vidjeti cemo kako ce se Pervis uklopiti, treba nam jos desni bek i stoper kakav dobar. Te jedan napadac makar za rotacije. I dalje vjerujem u Gimeneza da ce biti pojacanje.
A tek kakvih Bossova mafije iza tastature, koji imaju daMu do koljena malo je reci. Mafije koja je bliska sa navijackim skupinama iz Tz. Ih kakvi su to tek bolidi i to na Hibridni pogon
Kakav je Parmak RLC i kakav pregled igre, pozavidjeli bi mu i iz Premijer Lige BiH.
A sto ne ubaci Torrianija, yebo te Teracijano u paksu 
Zanimljo da parmak dade go
Leti Rafa danas rekoh ja. Bravo Loftus, fin pas i Okafora 
- Beduin
- Kontakt:
Zna momak znanje, zato Robaldo suti i trpi. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.