FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Najteže je preuzeti ulogu favorita. Ukoliko podcojenimo Radnik, mogli bi u probleme upasti. Prvo, ne znamo čime raspolažu. Drugo, ne možeš bez 100% dobiti ni jednu ekipu u wwligi.
Najveća nepravda će biti ukoliko ne bude igrao cvetanoski u nedjelju. Jedino mi je logično, ako će neko gledati Boljevića (neki menadžer).
Visoko izać pa šta Bog da.
Najveća nepravda će biti ukoliko ne bude igrao cvetanoski u nedjelju. Jedino mi je logično, ako će neko gledati Boljevića (neki menadžer).
-
- Kontakt:
Kakve veze Boljevic ima sa Cvetanoskim?bablaz1 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 23:05Najteže je preuzeti ulogu favorita. Ukoliko podcojenimo Radnik, mogli bi u probleme upasti. Prvo, ne znamo čime raspolažu. Drugo, ne možeš bez 100% dobiti ni jednu ekipu u wwligi.
Jel ne mogu igrati obojica, kao protiv Kopera, kad je Pejic izasao?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ima zbog U21 pravila sto ce igrati Sabic.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 23:49Kakve veze Boljevic ima sa Cvetanoskim?bablaz1 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 23:05Najteže je preuzeti ulogu favorita. Ukoliko podcojenimo Radnik, mogli bi u probleme upasti. Prvo, ne znamo čime raspolažu. Drugo, ne možeš bez 100% dobiti ni jednu ekipu u wwligi.
Madzid je jedno krilo a drugo Bolja/Matej sa tim da Matej nema snage za vise od poluvremena
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Joj Adzema i izjava na presici, sam sebi ce skociti u stomak i raja ce ga uzeti dodatno na zub a vec je na ivici od kad je dosao.
Ovo je liga 10, prvi put ali vrijeme je da se zna ko je favorit. Svi su jaki, mi moramo biti jaci, pogotovo kuci. Godinama se dobija podrska za mrljave igre bez nekih rezultata, vrijeme je da se postavimo vec jednom na nacin da ovakve tekme ne smiju dolaziti u pitanje. Ako se neces boriti, nemoj ni igrati.
Ovo je liga 10, prvi put ali vrijeme je da se zna ko je favorit. Svi su jaki, mi moramo biti jaci, pogotovo kuci. Godinama se dobija podrska za mrljave igre bez nekih rezultata, vrijeme je da se postavimo vec jednom na nacin da ovakve tekme ne smiju dolaziti u pitanje. Ako se neces boriti, nemoj ni igrati.
Najgore od svega, Boljevic ce se vuci, mahati rukama, nece vrsitti presing, ici u skok duel, pomagati beku i nece ga zamjeniti.Orvel je napisao/la: ↑26 jul 2025, 00:01Joj Adzema i izjava na presici, sam sebi ce skociti u stomak i raja ce ga uzeti dodatno na zub a vec je na ivici od kad je dosao.
Krpic, kakav god da je, sve ce ovo raditi, boriti se, potuci se sa osbranom svakom i on ce ga zamjeniti.
A izjavljuje da hoce mangupluk od igraca, ne skaci sam sebi usta prije vremena bolan ne bio
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Pa prema zadnjoj (Romanija), igraće Boljević a Cvetanoski ne. Al et vidjećemo. Po meni najbolja opcija je Gojak kao u21, ali nije registrovan. I nekako razmišljam da baš ni Radovac neće moći izgurati tempo koji zahtjeva visoki presing.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 23:49Kakve veze Boljevic ima sa Cvetanoskim?bablaz1 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 23:05Najteže je preuzeti ulogu favorita. Ukoliko podcojenimo Radnik, mogli bi u probleme upasti. Prvo, ne znamo čime raspolažu. Drugo, ne možeš bez 100% dobiti ni jednu ekipu u wwligi.
Ako ne bude igrao Cvetanovski fakat nema smisla,on je bas odigrao top prvu utakmicu protiv Kopera,prolazio i stvarao sanse bas sto jedno krilo treba uraditi.
U Sloveniji je bio tanak kao i svi ostali.
U Sloveniji je bio tanak kao i svi ostali.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Adzem odgovoran za rezultat, nek stavi koga hoce. Ne bude li rezultata na pocetku, trazi zamjenu odma za tiktokera.
Sretno mu
- WeekendOffender
- Kontakt:
Pustat im ovo svaki dan i ako se jedan pocne vuc ko slina po terenu na klupu ga nabit
Curva Sud
- NerminFatic
- Kontakt:
Hoce li Zeljo dobiti od Turaka naknadu za treniranje malog KuMasina? Red je, zar ne?
Može li mi neko objasniti zašto je Željo uvijek na MYTV? Prošle sezone nijedna utakmica nije bila na areni, a evo i ove godine izgleda da ce isto da bude...
-
- Kontakt:
Upravo tako.Argentina je napisao/la: ↑25 jul 2025, 22:04Radnika smo prosle godine dobili 3x, ali dva puta kao u kosarci za zvukom sirene. Idemo sutra to rjesiti ranije.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 20:41Kratak osvrt na Radnik
Iskreno, mislim da se pobjeda protiv Radnika uopšte ne bi trebala dovoditi u pitanje. Vrijeme je da konačno promijenimo mentalitet – svaku utakmicu moramo igrati kao da je finale. Godinama gubimo bodove protiv tzv. “slabijih” ekipa – Sloga, Radnik, Posušje, itd. – i to nas najviše košta u borbi za vrh.
Neko je nedavno napisao na forumu da trebamo promijeniti percepciju – ne da mi ulazimo sa respektom prema njima, nego da oni ulaze sa strahom jer igraju protiv Željezničara. I kući i u gostima. Mi smo Željo. Kad mi igramo pod pritiskom, pucamo. Kad protivnici igraju pod pritiskom – to mora biti naša prednost.
Očekujem da ekipa ponovi isti nivo zalaganja i igre kao protiv Kopera – to je standard koji moramo održavati ako želimo ozbiljan iskorak.
Ne samo da izbjegnemo te glupe situacije, nego i da sebi stvorimo naviku – da nam to postane standard. Takve ekipe se moraju gaziti.
- Hrammm1921
- Kontakt:
WeekendOffender je napisao/la: ↑26 jul 2025, 03:41Pustat im ovo svaki dan i ako se jedan pocne vuc ko slina po terenu na klupu ga nabit
Najveci nas svabo babo

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Kojih 5 igraca nije registrovano?
Hocemo li staviti neko platno, prekriti radove necim da se ne vide ko sto je Zrinja uradio i svi normalni klubovi…ili ce sutra falit pola stolica i razrovan jug s bagerima ko da smo u Kambodzi 

-
- Kontakt:
Znaci sutra standard Bolja Radovac Krpic.Nemoze u nas drukcije uvjek se vraćamo na staro.Zasto 5 igraca nije regristovano od toga 2 napadaca koja su dovedena.Koga vi vise zaje….
-
- Kontakt:
Nisu u stanju odraditi registracije drug a da im padne na pamet to za jug.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, perodeformero i 25 gostiju.