FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveća razlika u kvaliteti se upravo ogleda u tempu i aktivnostima na terenu. Kako ćeš ti razvit igru koju preferiraš i biti u presingu i u kontinuiranim napadima kad svirne 30 nepostojećih faula po tekmi. Razbije ti i ritam i sve sto planiraš igrat. Jednostavno odbrana protivnika puca pod pritiskom , kako će pucat kad im ovaj da 17 prilika da odmore, izmisli nešto , nije isto. Jednostano je liga neregularna i to je tako. Pogledajmo aktivnu igru protiv Rumuna i onda ćemo pogledat aktivnu igru protiv bilo koga u BiH, to su drastične razlike.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Vojvodina neki dan kupila crnca iz CSKA Sofije za milion eura. Trebali bi se i mi u buducnosti poceti ovako otvarati, ako zelimo najvise ciljeve.
-
- Kontakt:
Kod njih je to puno isplativije mislim, u srbiji se igra brzi fudbal. Kod nas ko sto su maloprije rekli "sjecka" se puno igra. Jos je kod nas najbolje traziti igrace ko Jatta i kupovati igrace sto su navikli na ovakvu igru kao npr mlinaric
-
- Kontakt:
Titulu ce biti jako tesko uzeti . Prvi razlog sudije ,bit ces kaznjavan gdej god bude prilike posebno u manjim utakmicama gdje nije veliki fokus na tu utakmicu,kartonima,penali,var izmišljanja itd . Drugi razlog je da Borac ima vec 48 bodova sigurnih Radnik,Rudar,Sloga,Posušje ,a mi cemo morati iskrvariti za svaki bod .
Treba dovesti boačija i kapitalce tipa benko, stojcev, cimirot, rahmanovic.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Meni je nevjerovatno da ovdje ima pojedinaca koji stvarno vjeruju u onu: "Ako mi budemo pravi, sudije nam ne mogu nista"
Ljudi moji, zivimo u Bosni Hercegovini, drzavi, u cijim temeljima pocinje korupcija.
Ljudi moji, zivimo u Bosni Hercegovini, drzavi, u cijim temeljima pocinje korupcija.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ovaj frajer fakat ne odustaje od pisanja gluposti. Jel išta pozitivno napisao poslije pobjede u četvrtak?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Naravno da ne bi mogli, zato je tu Jakirova 4-2-3-1 i svi na svojim pozicijama.rimljanin90 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 17:49Ni jedan od tih igraca osim rahmanovica mozda ne bi mogro igrati u sistemu ovom
Yebavanje mrtvih i zivih pocinje za 3, 2, 1…tabba77 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 17:52Naravno da ne bi mogli, zato je tu Jakirova 4-2-3-1 i svi na svojim pozicijama.rimljanin90 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 17:49Ni jedan od tih igraca osim rahmanovica mozda ne bi mogro igrati u sistemu ovom
alacious je napisao/la: ↑26 jul 2025, 17:54Yebavanje mrtvih i zivih pocinje za 3, 2, 1…tabba77 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 17:52Naravno da ne bi mogli, zato je tu Jakirova 4-2-3-1 i svi na svojim pozicijama.rimljanin90 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 17:49
Ni jedan od tih igraca osim rahmanovica mozda ne bi mogro igrati u sistemu ovom

-
- Kontakt:
Pun forum strucnjaka a zekic platu uzima...tabba77 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 17:52Naravno da ne bi mogli, zato je tu Jakirova 4-2-3-1 i svi na svojim pozicijama.rimljanin90 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 17:49Ni jedan od tih igraca osim rahmanovica mozda ne bi mogro igrati u sistemu ovom
Svega sam ja svjestan i sve ste u pravu ali zislite kakvo je yebavanje majke na kantonalnom nivou i to djeci od 16-21 godine i djeca se zainate i nalože. Ne može mi niko pričati o sjebavanju profesionalaca koji igraju za 10-30.000 E. Kralju znam da je teško, ako sam mahnit nisam čorav, vidim sve ali sam ubijeđen da sa onakom igrom kao protiv rumuna i ovakvim rosterom možemo do titule. Prošle godine smo imali utakmica bez udarca u okvir gola. Ja nikad nisam skidao gaće i predavao se unaprijed pa i protiv rumuna 85 % postova je bilo da su jači i da nemamo šanse pa ih ubismo ko Kuduz Bademu.
-
- Kontakt:
Sazg je napisao/la: ↑26 jul 2025, 18:08Svega sam ja svjestan i sve ste u pravu ali zislite kakvo je yebavanje majke na kantonalnom nivou i to djeci od 16-21 godine i djeca se zainate i nalože. Ne može mi niko pričati o sjebavanju profesionalaca koji igraju za 10-30.000 E. Kralju znam da je teško, ako sam mahnit nisam čorav, vidim sve ali sam ubijeđen da sa onakom igrom kao protiv rumuna i ovakvim rosterom možemo do titule. Prošle godine smo imali utakmica bez udarca u okvir gola. Ja nikad nisam skidao gaće i predavao se unaprijed pa i protiv rumuna 85 % postova je bilo da su jači i da nemamo šanse pa ih ubismo ko Kuduz Bademu.
Mozemo mi do titule i mislim ako ne ove sezone onda ne znam kad. Ali ne mozes nikad u nasoj ligi igrat ko sto u evropi igras
Mozes ti pricat sta hoces, ali na svakog jednog naseg igraca od kojeg se nesto moze napraviti dodje dvadeset ovakvih kao Jatta, daleko najbolja opcija je ukljucivanje u trziste Afrike i drugih zemalja, jer od nasih u najvecem slucaju nema nista, naslusao sam se ja kroz zivot prica, “ da vidis kakav talenat, igra se sa loptom, nema mu ravnog, ide u Milan” neka nama sto vise ovih, sto nas jezik ni pricati ne znaju, a vidim i postuju nas vise nego nasi, Guli produzi ugovor Jatta produzi ugovor, samo Mirvicu dovodi, ovakvi ce nas dignuti u visine.Pantelija je napisao/la: ↑26 jul 2025, 14:05Da, kada je tek dosao, igraci i u juniorima su tekli da je fizički nespreman, da ima problema sa snagom.
U tim trenutcima nije bio za prvi tim.
Njemu je najvise pomoglo to sto je igrao i radio sa radnikom to ce vam reci svako ko je upucen u njegov razvoj kod nas.
Ps. Svaka cast ko je ukljucen u njegovo skautiranje i dovodjenje, normalno da je imao bolji uvid nego neko na forumu.
Ja sam imao info sa treninga i utakmica od igraca i svi su rekli da ima talenat i da je dobar ali da je nejak i da mu treba dosta rada.
Hvala bogu ocigledno momak ima glavu i radio je i evo fizicki je ojacao, dokaz njegovom rastu je tekma protiv Trabzona u19 kada je trebao pored onog crvenog i ranije dobiti isti, a razlog je bio samo i samo losa fizicka sprema i nedostatak snage gdje je uuzimanje lopte duelom mjenjao startovima koji su za crvenog.
A da sam napisao da je loš, da nije za nas i sl. Nisam jer sam ga gledao u u19 i tamo je bio sasvim dobar.
Za pripreme sam napisao tada jer ga nisam vidio u tom trenutku u prvom timu i to je to.
I dalje tvrdim da je klub fulio sa nekim mladim igracima, koji danas tabore zbog losih odluka menagera i roditelja po premjer ili federalnoj ligi.
Licno mislim da je npr Talha Tabakovic mogao i morao vise , da bi puno vise napredovao da je dobio koji minut za prvi tim.
Od nove generacije npr volio bih da vise minuta dobije Koso koji mi se bas svidio protiv pazara, vidjelo se da ima glavu za seniore, evo vidim da je sa radnikom Hadžići...
Ja bih te podržao i slažem se u svemu što si napisao ali bojim se da ću od pojedinaca biti pogrešno shvačen i da to radim samo zbog neke materijalne koristi.Sazg je napisao/la: ↑26 jul 2025, 18:08Svega sam ja svjestan i sve ste u pravu ali zislite kakvo je yebavanje majke na kantonalnom nivou i to djeci od 16-21 godine i djeca se zainate i nalože. Ne može mi niko pričati o sjebavanju profesionalaca koji igraju za 10-30.000 E. Kralju znam da je teško, ako sam mahnit nisam čorav, vidim sve ali sam ubijeđen da sa onakom igrom kao protiv rumuna i ovakvim rosterom možemo do titule. Prošle godine smo imali utakmica bez udarca u okvir gola. Ja nikad nisam skidao gaće i predavao se unaprijed pa i protiv rumuna 85 % postova je bilo da su jači i da nemamo šanse pa ih ubismo ko Kuduz Bademu.

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ja te podržavam 100% i slažem se sa svim napisanim pa nek pojedinci misle da to radim zbog neke materijalne koristi.Sazg je napisao/la: ↑26 jul 2025, 18:08Svega sam ja svjestan i sve ste u pravu ali zislite kakvo je yebavanje majke na kantonalnom nivou i to djeci od 16-21 godine i djeca se zainate i nalože. Ne može mi niko pričati o sjebavanju profesionalaca koji igraju za 10-30.000 E. Kralju znam da je teško, ako sam mahnit nisam čorav, vidim sve ali sam ubijeđen da sa onakom igrom kao protiv rumuna i ovakvim rosterom možemo do titule. Prošle godine smo imali utakmica bez udarca u okvir gola. Ja nikad nisam skidao gaće i predavao se unaprijed pa i protiv rumuna 85 % postova je bilo da su jači i da nemamo šanse pa ih ubismo ko Kuduz Bademu.

-
- Kontakt:
Nema protivnika da smo zasticeni, dokaz vam je ona lakrdija protiv Veleza,ono je bilo ponizavanje naseg kluba i igraca.bordobijeli je napisao/la: ↑26 jul 2025, 17:37Titulu ce biti jako tesko uzeti . Prvi razlog sudije ,bit ces kaznjavan gdej god bude prilike posebno u manjim utakmicama gdje nije veliki fokus na tu utakmicu,kartonima,penali,var izmišljanja itd . Drugi razlog je da Borac ima vec 48 bodova sigurnih Radnik,Rudar,Sloga,Posušje ,a mi cemo morati iskrvariti za svaki bod .
-
- Kontakt:
Ma ne moze raja nazalost
Ne postoji tim na svijetu koji moze citavu sezonu 36 kola drzati formu.Mi kad budemo spremni za to bit cemo i za ligasku fazu lige prvaka ali to nazalost nije moguce.
Sasvim je normalno da ce se desiti pad forme nekada i 2-3 uzastopna kiksa i gdje treba i gdje ne treba.Razlika sto cemo mi kiksati a drugi ne mogu kiksati.
Ako vide da ne kiksas do septembra kao sto je slucaj bio prosle godine poslat ce sudiju da te povali 2 gostovanja i gotova prica.
Preduga je sezona za vase zamisli.I ja bi volio da moze ali nisu roboti nego ljudi
Ne postoji tim na svijetu koji moze citavu sezonu 36 kola drzati formu.Mi kad budemo spremni za to bit cemo i za ligasku fazu lige prvaka ali to nazalost nije moguce.
Sasvim je normalno da ce se desiti pad forme nekada i 2-3 uzastopna kiksa i gdje treba i gdje ne treba.Razlika sto cemo mi kiksati a drugi ne mogu kiksati.
Ako vide da ne kiksas do septembra kao sto je slucaj bio prosle godine poslat ce sudiju da te povali 2 gostovanja i gotova prica.
Preduga je sezona za vase zamisli.I ja bi volio da moze ali nisu roboti nego ljudi
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 26 jul 2025, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, AVNOJ, GalileoGalilei, juka55, nedimmmm1337, ubipara i 40 gostiju.