Arsenal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Radi ovih padobranaca mi bude zao normalnih navijaca istoimenih suparnickih klubova jer ih se svrsta sve u jedan kos, a sa nekima se stvarno moze lijepo pisati
ARSENAL4ever
-
- Kontakt:
Vjerovatno Jey i njegov 234572 profil...
Ali neka krilaju bice sladje kad padnu
Ali neka krilaju bice sladje kad padnu
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne pamtim kad je ovako neki igrač imao želju da dođe ovdje, isforsira transfer i šta već ne. Pun emocija i samopouzdanja, i 14ku je zadužio. Lijepo za vidjeti i nek mu je sa srećom

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ako neko ponudi i 5 miliona, prodati odma. Stalno povrijeđen frajer, raspada se, još bi skinulo sa kluba 270k sedmično. Odma se može potpisati neko u tom rangu (Eze/Rodrygo?).
-
- Kontakt:
Bez razmišljanja Jesusa uvaliti i za male pare, promašaj.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
[Fabrizio Romano] Arsenal after some outgoings, are still thinking about Eze. Eze to Arsenal remains a story we have to keep an eye on. Player keen and Eze high on list of targets at Arsenal

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Za sat vremena (20:00) zvanična objava navodno, klub je već greškom bio postavio članak bez ikakvog teksta ili slike na zvaničnom webu pa izbrisao

https://www.arsenal.com/news/viktor-gyo ... ns-arsenal
Evo još uvijek je tu, samo je sad access denied

p.s Reiss u Fulhamu vjerovatno, Ornstein objavio, posudba + obavezan otkup. Nadam se da je otkup 20m, bio bi jako dobar posao. Usput se i rješavamo njegovih 100k+ sedmično.
Jesam za Ezea i volim spanere, al ono sto me brine ako ga vec dovedemo je samo da ne postane onako nonsalantan kakav zna bit i da ne dobijemo na kraju novog Grealisha, a dat cemo velike pare svakakobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 17:05[Fabrizio Romano] Arsenal after some outgoings, are still thinking about Eze. Eze to Arsenal remains a story we have to keep an eye on. Player keen and Eze high on list of targets at Arsenal![]()
ARSENAL4ever
Jbte ovo oko Gyokeresa je prejebalo hajp oko Ozila. Steta sto je forum izumro. Ona vece i dan se nikad nece ponoviti. 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
-
- Kontakt:
Aleluja, da smo i ovo dočekali.
Ako na kraju sezone ne bude bar jedan trofej onda stv ne znam.
Ako na kraju sezone ne bude bar jedan trofej onda stv ne znam.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nek je sa srećom sa Đerkezom trebaće vam protiv Liverpula, Čelzija i Sitija
Da imate boljeg trenera mogli bi i do titule
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Zvjerka ce pocepat, nemrem vam opisat kolko sam sretan, tim vise kad se poklopi da ti zeljeni igrac predje u voljeni klub 

ARSENAL4ever
Ti nabrojani iz sezone u sezonu nemaju sreće protiv Arsenala, nikako da nas dobiju, druga vremena neka.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 20:15Nek je sa srećom sa Đerkezom trebaće vam protiv Liverpula, Čelzija i Sitija
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nisam mislio direktno u duelu s njima, nego duga je sezona a vi najviše kiksate protiv slabijih protivnika, mislio sam u tom kontekstuchily-rz je napisao/la: ↑26 jul 2025, 20:46Ti nabrojani iz sezone u sezonu nemaju sreće protiv Arsenala, nikako da nas dobiju, druga vremena neka.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 20:15Nek je sa srećom sa Đerkezom trebaće vam protiv Liverpula, Čelzija i Sitija
MANIJACI JUG 1987
Samo da ovi kriminalci u vrhu lige omoguće poštene i jednake uslove za sve pa nek osvoji ekipa koja bude najbolja i najsretnija.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 21:01Nisam mislio direktno u duelu s njima, nego duga je sezona a vi najviše kiksate protiv slabijih protivnika, mislio sam u tom kontekstuchily-rz je napisao/la: ↑26 jul 2025, 20:46Ti nabrojani iz sezone u sezonu nemaju sreće protiv Arsenala, nikako da nas dobiju, druga vremena neka.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 20:15Nek je sa srećom sa Đerkezom trebaće vam protiv Liverpula, Čelzija i Sitija
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.