PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- majestic24
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
fubjai hajmo sad ligasku pokusati
znas vec gdje sam..eu2,room majestic,pass 123
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
eu2, pass: rapajic
sad sam gledao tvoj speedtest, imas relativno ''los'' net, odnosno brzinu, jos ako je wireless.. nece ni sad biti bolje, vjeruj..majestic24 je napisao/la:fubjai hajmo sad ligasku pokusati
probat cemo sutra
Novi vlasnik PSV-a se javlja na duznost. Idem dici Toivonena na vrh liste strijelaca
...
Glory Glory Man United!
Novi vlasnik PSV-a je Anderson8, pa tako da znate od 13. kola kome se trebate obratiti za utakmice protiv PSV-a
Anderson8, samo bi te još zamolio da pročitaš pravila lige, a ona se nalaze na ovom mjestu (da ne bi bilo kasnije nesporazuma): http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=4457
Anderson8, samo bi te još zamolio da pročitaš pravila lige, a ona se nalaze na ovom mjestu (da ne bi bilo kasnije nesporazuma): http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=4457
Anderson8 je napisao/la:Novi vlasnik PSV-a se javlja na duznost. Idem dici Toivonena na vrh liste strijelaca...
Imas i Koevermansa i Toivonena,zasto samo Toivonena..Jesam ti namjestio sve,gdje ces bolje
Hvala ever - red devilu mojever je napisao/la:Anderson8 je napisao/la:Novi vlasnik PSV-a se javlja na duznost. Idem dici Toivonena na vrh liste strijelaca...
Imas i Koevermansa i Toivonena,zasto samo Toivonena..Jesam ti namjestio sve,gdje ces boljeImas najbolji tandem,zajedno 18 golova
Reci hvala
Sretno sa PSV-om
btw ima li ko raspolozen za prijateljsku jednu?
Glory Glory Man United!
haj napraviAnderson8 je napisao/la:
eu 2 ,juventus 0244 je napisao/la:haj napraviAnderson8 je napisao/la:
soba Zmaj od Bosne
pas fid
Glory Glory Man United!
Hehe,salim se ja za tu zahvalu..Vjeruj mi za formaciju..4 4 2 .Odbrana i golman ostavis kako jeste..Umjesto Hutchinsona ubacis Labyaada,umjesto Berga Koevermansa..Toivonena gurnes skroz na vrh,ali skroz,kao i Koevermansa,obojica CF..U veznom redu blize odbrani (CMF) Engelaar,AMF Dzsudzsak,Lens lijevo krilo,Labyaad desno..Ides prodor po krilima i ubacujes na glavusu napadacima,a kada to dosadi,onda samo dodajes napadacima koji su jaki u duelu,ali i precizni u sutu(ovo ako znas driblati "na snagu")..Ako ovo sve ispostujes neces se pokajati..Bolje sa PSVom ne moze..Proucio sam ih..Sretno 
boze, kakav nas strateg napusta, veliki gubitak, pozz everu, kralju 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
hehehe fakat, i meni je zao.. coJk doktorirao igru PSV-om xD
pozdrav i vrati nam se brzo
pozdrav i vrati nam se brzo
Ma pusa ljudine moje
Vidimo se mi u sljedecoj sezoni aBd,nemoj da neko od vas ne zaigra..Glavnu rijec cemo da vodimo
Sretno vam obojici do finala 
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja sam bio protiv da se Andersonu dodjeli PSV, ionako ga nemozes zaustavit, jos kad mu das PSV
@ever, sretno, cuvaj se
@ever, sretno, cuvaj se
-
jasko_juve
- Kontakt:
ispade sad da on moze birati koga ce uzet..a u prethodnim postovima je neki drugi forumas pitao moze li dobiti neki drugi klub koji je takodjer bio slobodan vi ste odgovorili NE..niste fer,niste isti prema svima..al et..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Goalgetter
- Kontakt:
Anderson8, kad je stigao u ligu, mogao je birati izmedju Celtica i PSV, jer su ti klubovi slobodni. I @miamiheat25 je sebi birao klub, jer su 3 bila slobodna, i izabrao je Bolton. Ako je jedan klub slobodan, dodjelimo mu taj sto je preostao.
A onaj drugi (VILLA7) cini mi se, upitao je da preuzme Bolton, a vec je igrao ligu sa Galatasarayom, to naravno, ne ide.
A onaj drugi (VILLA7) cini mi se, upitao je da preuzme Bolton, a vec je igrao ligu sa Galatasarayom, to naravno, ne ide.
-
jasko_juve
- Kontakt:
nije on mogao birati..jer je samo Celtic bio slobodan i ti si sam napisao da preuzima Celtic..i to je to..i onda EVER odusta i daj mi sad PSV..znaci ne svidja mu se Celtic koji je vec bio dobio i daj mi PSV,bolji su oni..a SYLAR i VILA 7 su takodjer dobri igraci i dobili su ekipe koje su stvarno lose i ljudi su pitali da zamijene,vi niste dali..a dali ste andersonu da mijenja postojeci klub jer si ti sam napisao da preuzima CELTIC..jel vidis da je isto???al nebitno vala..*ebaji ga..samo hocu da vidite da niste fer ispali prema svima..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hahah pa nije na baterijeee,,,sve se da zaustaviti i preslusatiGoalgetter je napisao/la:Ja sam bio protiv da se Andersonu dodjeli PSV, ionako ga nemozes zaustavit, jos kad mu das PSV![]()
@ever, sretno, cuvaj se
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
pa jel taj anderson tako dobar, pa tolka frka oko njega, druze ako budes tu , javi se da odigramo koju prijateljsku, da vidim i ja o cemu se radi 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.