Zna li neko gdje bi se moglo gledati?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Bit ce na istoj onoj stranici ahbabuCoolpanda24 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 19:59Starter večeras u Eusebio kupu protiv Fenera. Zadužio broj 17.![]()
Zna li neko gdje bi se moglo gledati?
Link231983 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 20:04Bit ce na istoj onoj stranici ahbabuCoolpanda24 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 19:59Starter večeras u Eusebio kupu protiv Fenera. Zadužio broj 17.![]()
Zna li neko gdje bi se moglo gledati?![]()
Evo na ytCoolpanda24 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 21:07De molim te link proslijedi, ovaj od kolege iznad mi ne radi.
Hvala punoSheyi je napisao/la: ↑26 jul 2025, 21:07Evo na ytCoolpanda24 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 21:07De molim te link proslijedi, ovaj od kolege iznad mi ne radi.
https://www.youtube.com/live/nHasEFacYT ... L5jr0VClwt![]()
Potpuno si upravu, samo cu da dodam, i kad imas s kim da igras, kvalitet jos vise dolazi do izrazaja. Pogledaj samo kako benfica igra pas igru, i guranje u prostor, pretesko je ovo ispratiti. Trkacki su spremni, tehnicki prejaki. Mozda, a pokazat ce vrijeme, najbolji potez kada je u pitanju odabbie Amara da ide u Benficu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 21:53Odlično prvo poluvrijeme. Momak nakon pola godine konačno igra na svojoj poziciji sa ofanzivnim zadacima, što i voli.
Plus kad na to dodaš da je željan dokazivanja nakon neslavne epizode u Marseju, pun pogodak.
Mora i kod nas igrati desno, a lijevo nek izmisle nekog kako znaju i umiju.
I ja sam siguran da je ovo pravi potez i da će napraviti igračinu od njega. Lijep fudbal igraju, slažem se sa svim napisanim.Iniesta12 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 21:57Potpuno si upravu, samo cu da dodam, i kad imas s kim da igras, kvalitet jos vise dolazi do izrazaja. Pogledaj samo kako benfica igra pas igru, i guranje u prostor, pretesko je ovo ispratiti. Trkacki su spremni, tehnicki prejaki. Mozda, a pokazat ce vrijeme, najbolji potez kada je u pitanju odabbie Amara da ide u Benficu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 21:53Odlično prvo poluvrijeme. Momak nakon pola godine konačno igra na svojoj poziciji sa ofanzivnim zadacima, što i voli.
Plus kad na to dodaš da je željan dokazivanja nakon neslavne epizode u Marseju, pun pogodak.
Mora i kod nas igrati desno, a lijevo nek izmisle nekog kako znaju i umiju.
I da dodam, koliko samo je desni bek "visoko" na polovini Benfice, toliko da zadnji vezni gine nazad za Amara. Ali to je Benfica, samo napad....
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, HariTz i 17 gostiju.