Direktorcic je napisao/la: ↑26 jul 2025, 19:02
IMResurrected je napisao/la: ↑26 jul 2025, 18:49
Sloga je igracki jaca od Veleza. Malo je ekipa u ovoj ligi da su slabije. Sa sigurnoscu mogu reci da je Rudar slabiji, za ostale ne mogu.
Los kadar i lose odradjen prelazni rok, gdje se Dizdarevic koji ne brani u sestoj ligi Francuske dovodi kao zamjena Hadzikicu, gdje su Ziljkic i Karjasevic najzvucnije akvizicije i ne moze puno bolje od ovoga.
Ove novajlije iz Hrvatske koji danas nisu u kadru, oni bi mogli biti okej. To je barem pozitivno, ali ostalo ne obecava. Samo se nadam da se kola nece slomiti na Sablicu, on nije los trener.
Kako god, ovaj Velez je nazalost daleko od Europe i budala je ko misli drugacije.
Ne bi se trebalo slomit na sablicu par losih rezultata na otvaranju,vise ce ova utakmica posluziti da kodro i rahimic kazu upravi da probuse svoje kasike,odvoje para i dovedu dobre igrace. 5 od 10 dovedenih igraca je pokusaj zaloga za buducnosti,jos uvijek ne mogu da konkurisu za prvih 11. Ali napadac je potreban vec u ponedjeljak
Druze moj, ne treba im ova utakmica. Svako ko ima oci je zakljucio na uzorku od nula utakmica da od ove ekipe nema nista. Ja sam o tome pisao ima mjesec dana, pa i vise. Udji mi na profil pa pogledaj.
Nisam ja nesto specijalno pametan niti znam vise o fudbalu od Kodre i Ibre, ne znam sigurno, ali ovo je jako lose i to treba svakome biti jasno.
Jako, jako tanak igracki kadar sa prinovama od kojih su Ziljkic i Karjasevic najbolji igraci. Velez se moze nositi sa Slogom, eto kao i nosio se nekako danas. Moze i sa Sirokim, Posusjem, Rudarom, Radnikom, ali protiv Sarajeva, Zeljeznicara, Borca i Zrinjskog nema sta da trazi. Igraces po cetiri puta sa tim ekipama, znaci 16 utakmica gdje je upitno da li imas pravo ikakvim bodovima da se nadas.
Ima jos vremena da se ovo ispravi, ali treba to zavrsavati sto prije da ne bi opstanak dosao u pitanje.