Jasta nego je k od igraca.LavoviGabela je napisao/la: ↑26 jul 2025, 21:05Saric je k.urcina od igraca, al ok tek je početak.
Ima tu i solidnih igrača plus Sablic je dobar trener.
Sredina tablice je realna
3 ili 4 sa zada
Jasta nego je k od igraca.LavoviGabela je napisao/la: ↑26 jul 2025, 21:05Saric je k.urcina od igraca, al ok tek je početak.
Ima tu i solidnih igrača plus Sablic je dobar trener.
Sredina tablice je realna
jurisicduska je napisao/la: ↑26 jul 2025, 14:48Gromada intelektualna.Hrammm1921 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 14:12jurisicduska je napisao/la: ↑26 jul 2025, 13:41Kad pomisliš da ne može infantilnije od računovođe i njegovog kolege, dođe ovaj hram i razuvjeri te. Pored njega i oni izgledaju kao krug 99, Strajo Krsmanović i Adil Kulenović.
Sad sam skonto što oni misle za sebe da su pametni, vidi čim su okruženi. Kod njih malo fali da te smatraju genijalcem.
MomEK ajde sad na drugi profil, potvrdi ovo sto si napisao
Sebi brata napravio , kakav samo intelekt![]()
Ti poslije svake nase utakmice moras nalupetati neku glupost koju samo ti znas, a sve u cilju zaboravljanja najvece BiH poslijeratne sramote - partijanja sa najvecim cetnicima.
Jel to fakat nisii vidio slike. To sto neko partija i druzi se mimo stadiona i **** nas boli. Ali sto neko dovodi manijake po sjeveru to je vecErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:14Ti poslije svake nase utakmice moras nalupetati neku glupost koju samo ti znas, a sve u cilju zaboravljanja najvece BiH poslijeratne sramote - partijanja sa najvecim cetnicima.
Pa nijednom ti nije proslo, sto i dalje to radis?
Mozda su ga zarobili pa doveli kao taoca, jer noc prije utakmice su isprebijali zemunsku bracu.Predatod je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:23Jel to fakat nisii vidio slike. To sto neko partija i druzi se mimo stadiona i **** nas boli. Ali sto neko dovodi manijake po sjeveru to je vecErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:14Ti poslije svake nase utakmice moras nalupetati neku glupost koju samo ti znas, a sve u cilju zaboravljanja najvece BiH poslijeratne sramote - partijanja sa najvecim cetnicima.
Pa nijednom ti nije proslo, sto i dalje to radis?![]()
Nije ni cudo sto nikad sjever nece biti pun i sto nije pun 30 godina.
Sjever se punio kad je vas gledalo u prosjeku 2k ljudi i kad ste igrali Evropu pred 5-6k.U to vrijeme najjaca tribina u drzavi i sire od toga.Predatod je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:23Jel to fakat nisii vidio slike. To sto neko partija i druzi se mimo stadiona i **** nas boli. Ali sto neko dovodi manijake po sjeveru to je vecErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:14Ti poslije svake nase utakmice moras nalupetati neku glupost koju samo ti znas, a sve u cilju zaboravljanja najvece BiH poslijeratne sramote - partijanja sa najvecim cetnicima.
Necu Rajicu ili Krvavac, nije mi u genima da rusim, ali sve milo za drago, bit ce prilike
Visim niste upuceni ko vam hoda po sjeveru.Najprvi je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:34Mozda su ga zarobili pa doveli kao taoca, jer noc prije utakmice su isprebijali zemunsku bracu.Predatod je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:23Jel to fakat nisii vidio slike. To sto neko partija i druzi se mimo stadiona i **** nas boli. Ali sto neko dovodi manijake po sjeveru to je vecErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:14
Ti poslije svake nase utakmice moras nalupetati neku glupost koju samo ti znas, a sve u cilju zaboravljanja najvece BiH poslijeratne sramote - partijanja sa najvecim cetnicima.
Nije ni cudo sto nikad sjever nece biti pun i sto nije pun 30 godina.![]()
Sve ti meni isprica ali ne odgovori mi ko je bio na sjeveru. Jel to fakat nemas koga da pitas?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:39Sjever se punio kad je vas gledalo u prosjeku 2k ljudi i kad ste igrali Evropu pred 5-6k.U to vrijeme najjaca tribina u drzavi i sire od toga.Predatod je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:23Jel to fakat nisii vidio slike. To sto neko partija i druzi se mimo stadiona i **** nas boli. Ali sto neko dovodi manijake po sjeveru to je vecErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:14
Po meni tanki su bili u cetvrtak.Bez kortea kroz grad,koreografije,izbor pjesama tanko,brojka tanka.Istok izvukao prvo poluvrijeme.Pisali smo na nasoj temi o problemima te tribine i ne vjerujem da ce se tu stanje popravit.Ako se trenutna garnitura na tribini slaze sa onim saopstenjem njima FKS nije na prvom mjestu i veliki broj raje su izgubili s onim.Ja im zelim sve najbolje kao i svakome ko navija za nasu svetinju ali grupa ne moze biti ispred kluba odnosno pojedinci(nadam se)
Pa prosvjetli ljudi ovdje ko je bio kad si vec navalio ko junacPredatod je napisao/la: ↑26 jul 2025, 23:07Sve ti meni isprica ali ne odgovori mi ko je bio na sjeveru. Jel to fakat nemas koga da pitas?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:39Sjever se punio kad je vas gledalo u prosjeku 2k ljudi i kad ste igrali Evropu pred 5-6k.U to vrijeme najjaca tribina u drzavi i sire od toga.
Po meni tanki su bili u cetvrtak.Bez kortea kroz grad,koreografije,izbor pjesama tanko,brojka tanka.Istok izvukao prvo poluvrijeme.Pisali smo na nasoj temi o problemima te tribine i ne vjerujem da ce se tu stanje popravit.Ako se trenutna garnitura na tribini slaze sa onim saopstenjem njima FKS nije na prvom mjestu i veliki broj raje su izgubili s onim.Ja im zelim sve najbolje kao i svakome ko navija za nasu svetinju ali grupa ne moze biti ispred kluba odnosno pojedinci(nadam se)
Nije ni Posusje kanta za nabijanje, uredjen klub, gostoprimljivi ljudi, bas prava sportska sredina.Pact1921 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:55Je li iko gledao ovu tekmu siroki - posusje. Ja nisam imao prilike a vidim 1-1 . Iskreno ja koji do prije par godina nisam mogao zamisliti top 4 bez sirokog gdje su bili ko arsenal nigdje ih i samo odjednom uzmu mjesto za evropu cudno da sad igraju x protiv posusja kod kuce.
Ne znam, ja sam dosao ispostovati grupu i derati grlo. Zasto i je li neko bio od manijaka, trebate se prvenstveno vi zapitati. Vodja nije nikog dovodio, jedino ako racunas vodjama sve sa ograde od 2008 do danas.Predatod je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:23Jel to fakat nisii vidio slike. To sto neko partija i druzi se mimo stadiona i **** nas boli. Ali sto neko dovodi manijake po sjeveru to je vecErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:14Ti poslije svake nase utakmice moras nalupetati neku glupost koju samo ti znas, a sve u cilju zaboravljanja najvece BiH poslijeratne sramote - partijanja sa najvecim cetnicima.
Znaci ima nas i po zapadu i po sjeveruErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jul 2025, 23:26Ne znam, ja sam dosao ispostovati grupu i derati grlo. Zasto i je li neko bio od manijaka, trebate se prvenstveno vi zapitati. Znam da ih je par sa juga bilo na zapadu desno, dosli da gledaju evropsko Sarajevo. Moze li ta famozna slika u privatne?Predatod je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:23Jel to fakat nisii vidio slike. To sto neko partija i druzi se mimo stadiona i **** nas boli. Ali sto neko dovodi manijake po sjeveru to je vecErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:14
Ja majke mi ne znam ko je vodja.
Trenutno korisnika/ca: SamoTi4000, Zigazaga i 30 gostiju.