Jako glupa priča, pa je l mislite da sudije i ljudi iz saveza već nisu osigurani od strane najvećih kriminalaca i batinaša u državi preko političke hobotnice koja drži taj savez. Svi ti kriminalci zavise od političke elite i to je sve povezano. Puno stvari u našem fudbalu je jako profotablino od kladionica, para koje klubovi uzmu od evrope i ovih rekonstrukcija terena i stadiona na kojima uzimaju milione i milione. Ne možeš se sa rogatim bosti, to su ljudi koji imaju veze sa kriminalom zadnjih 30 godina.jurisicduska je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:59Ja da imam toliki novac sigurno bih zaštitio svoje ulaganje sa jednim side ulaganjem sa naglaskom na pošteno suđenje svim ekipama. Eventualne posljedice ne pridržavanja takvog dogovora bi bile kraj sudačke a vjerovatno i bilo koje druge karijere. Mislim da bi se jedna takva investicija sigurno isplatila.
Ja poslao 20 poruka Kazlagicu , frajer mi seen ostavio i nastavio po svom , boli njih briga za piskaranja, za obraz, za državu, kod njih samo sila igra ulogu. Tako da postoji ipak način.
Nešto kontam da uložim 10 miliona u posao i da mi to neko opstruira , pa uložio bi 1 milion da prestane opstruirat sigurno nekom ko ce to znat riješiti.
A zamisli i scenario da neko sutra ubije Kazlagića još 50 takvih jadova čeka u redu za njegovo mjesto i to je začarani krug koji se može prekinuti jedino da nekim čudom u ovoj državi zavlada kakav takav zakon i barem zrno pravde, a takav scenario nije ni na vidiku nažalost.