RŠD Velež Mostar

salmy

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la salmy » 10 jun 2025, 16:42

Pozdrav svim Rođenim, zna li se kad počinju pripreme i ima li nekih naznaka za novog trenera, priča li se išta ozbiljno na tu temu...Hajde malo više informacija da nam podjele naši Rođeni bliski upravi Veleža. Ono što smo do sada mogli saznati je da će nam se uskoro pridružiti Oliviera, Jatta i Šerbečic...ostaje li Hadžikic, šta nam je sa Halilovicem, Đuric i Sreckovic bi trebali ostati, kao i Hrkać. Iskreno ja bih volio da ostane i Haskić.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 23 jun 2025, 16:16

VictoriasFikret je napisao/la:
04 jun 2025, 11:15
RA Jablanica :salut:
slika

:tokralju: :salut: :bih:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jul 2025, 07:39

Velez igracki jaci nego lani.

Zaista se nadam da nisu toliko ludi da u sezonu udju sa 36 godisnjem Haskicem kao jedinom opcijom u napadu.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 18 jul 2025, 22:51

Velez dobar protiv Novog pazara

Puno bolja pas igra,brze se igraci krecu, tecnija igra, samo jos napadaca sredit da bude slag na tortu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 19 jul 2025, 04:54

Srce mi je na mjestu sada kada smo vratili Ibru Rahimica ... covjek ljudina sa zdravim shvatanjem fudbala i velikom ljubavi za Velez.

Oprastam sve pogresne poteze za ovaj potez. .. :tokralju:

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 19 jul 2025, 09:10

MostarNeretva je napisao/la:
19 jul 2025, 04:54
Srce mi je na mjestu sada kada smo vratili Ibru Rahimica ... covjek ljudina sa zdravim shvatanjem fudbala i velikom ljubavi za Velez.

Oprastam sve pogresne poteze za ovaj potez. .. :tokralju:
Puno dobrih potez je uprava uradila u zadnje vrijeme.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 jul 2025, 19:20

Najjace, najvise ulozeno u odbranu :rol:

Opet pocetak sezone identican, k od ekipe, nema napadaca.

Navijaci i simpatizeri Veleza su mislili da ne moze gore nego lani, evo moze.

Vezni red i napad ne postoje, odbrana spora kao SDI.

Bravo :thumbup:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 jul 2025, 20:10

Pustis Mlinarica, a dovedes? Nikoga.

Iz veznog reda pustili Prsesa, jedini zna sa loptom nesto, igra nakav Mesic, ulazi nakav Raca. Krilni igraci ne postoje, napadac misaona imenica, ubacuje Haskica koji drugu godinu igra rekreativno fudbal.

Ko god radi na igrackom kadru u Veleza, veze nema sa fudbalom a niti sa ovom ligom.

Teska borba, jos teza nego lani za ostanak u ligi.

I jos nesto, Pidro invalid kao lani, vise van terena nego na terenu, i u ovoj sezoni isto, zaposlit ga negdje za salter u banci ili telekomu, nije on za fudbala vise.

milihadz
Kontakt:

Post Postao/la milihadz » 26 jul 2025, 22:50

Dobru nam je vrli predsjednik ekipu slozio 🤣🤣🤣. Hoce li ovi novinari zvani "petoba" još koju odu radosti o predsjedniku napisati 🤣🤣🤣. Gdje je onaj sto nas je uvjeravao da smo doveli najboljeg golmana.

milihadz
Kontakt:

Post Postao/la milihadz » 26 jul 2025, 23:00

Neutral je napisao/la:
26 jul 2025, 20:10
Pustis Mlinarica, a dovedes? Nikoga.

Iz veznog reda pustili Prsesa, jedini zna sa loptom nesto, igra nakav Mesic, ulazi nakav Raca. Krilni igraci ne postoje, napadac misaona imenica, ubacuje Haskica koji drugu godinu igra rekreativno fudbal.

Ko god radi na igrackom kadru u Veleza, veze nema sa fudbalom a niti sa ovom ligom.

Teska borba, jos teza nego lani za ostanak u ligi.

I jos nesto, Pidro invalid kao lani, vise van terena nego na terenu, i u ovoj sezoni isto, zaposlit ga negdje za salter u banci ili telekomu, nije on za fudbala vise.
Tri plate se duguju. Sve se uljepšava, crvena noc, Kodro, Vaha... A klub u nikad vece dugu i to zahvaljuci samo jednom covjeku - uspjesnom biznismenu Admir u Rahimic, sta je dotakao to se i ugasilo ili gasi. Boze samo da nam se od kluba makne.

milihadz
Kontakt:

Post Postao/la milihadz » 27 jul 2025, 06:03

Balorda je napisao/la:
27 jul 2025, 00:58
Lijepa debilana je ostala na temi.
Ocito da Don Kihot ili Bob Gedolf vama ne kasni kao igračima. Vidim tekstovi se i sponzorisu na Facebooku. Garant od Velezovih para. Jos malo, do Borca i onda lagano na selo odakle se i sljeglo u grad.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 27 jul 2025, 09:54

milihadz je napisao/la:
27 jul 2025, 06:03
Balorda je napisao/la:
Ocito da Don Kihot ili Bob Gedolf vama ne kasni kao igračima. Vidim tekstovi se i sponzorisu na Facebooku. Garant od Velezovih para. Jos malo, do Borca i onda lagano na selo odakle se i sljeglo u grad.
Nemam ništa protiv tvog stava jer Velež sigurno ima najviše degenerika na virtualnim općilištima ali imam protiv tvog piččkastog ponašanja. Zašto to sve ne napišeš na Veležovom forumu gdje piše skoro petsto ljudi. Očigledno je da patiš od javnog pljuvanja gdje si siguran ali gdje treba stati iza svojih stavova si miš. Ili je problem što registracija nije besplatna kao ovdje gdje niko ne piše

milihadz
Kontakt:

Post Postao/la milihadz » 27 jul 2025, 11:28

Threeplanetrees je napisao/la:
27 jul 2025, 09:54
milihadz je napisao/la:
27 jul 2025, 06:03
Balorda je napisao/la:
Nemam ništa protiv tvog stava jer Velež sigurno ima najviše degenerika na virtualnim općilištima ali imam protiv tvog piččkastog ponašanja. Zašto to sve ne napišeš na Veležovom forumu gdje piše skoro petsto ljudi. Očigledno je da patiš od javnog pljuvanja gdje si siguran ali gdje treba stati iza svojih stavova si miš. Ili je problem što registracija nije besplatna kao ovdje gdje niko ne piše
Pisao i tamo pod drugim nikom ali brzo me placenici banuju. Ali to nije ni vazno, samo je vazno da se cuje glas istine. Ona je za nas bolna, znaju to svi ali dragi eurici od Don Kihota. Igraci najbolje znaju kakva je situacija a izaci ce i na vidjelo kakve su se kombinacije vrsile i u ovom prelaznom roku.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 27 jul 2025, 11:35

Kakav smećar i lažov, bukvalno niko još nije banovan :bow:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 27 jul 2025, 11:42

Lažeš tamo nikada niko nije banovan i nikada niko nije pisao ništa slično. I da je napisao nije problem jer svako ima slobodu da iznese svoj stav. Priznaj nam da nisi član ili te strah stati iza svog mišljenja jer si tamo ti dok si ovdje Mili Hadžiabdić. Uostalom i da si banovan nova su članstva kao i novi brojevi članskih možeš se opet registrovati. Budi uporan da se čuje glas istine gdje je srce pravih veležovih navijača. Otvori im oči Toza

milihadz
Kontakt:

Post Postao/la milihadz » 27 jul 2025, 12:30

Vuna vam, banova dva puta u 5 dana. Sloboda misli i rijeci kod placenika ne postoji. Sve vi znate, samo nece ni vase jos dugo. Do Borca a onda cete poceti okretati plocu i govoriti istinu. Do tada sam ja tu da je iznosim.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 27 jul 2025, 12:43

Kakav klaun :rol:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

milihadz
Kontakt:

Post Postao/la milihadz » 27 jul 2025, 12:44

Balorda je napisao/la:
27 jul 2025, 12:43
Kakav klaun :rol:
Sta je leglo jutros. Sendvic kao kod AV ili 10 eurica 🤣🤣🤣.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 27 jul 2025, 12:48

milihadz je napisao/la:
27 jul 2025, 12:30
Vuna vam, banova dva puta u 5 dana. Sloboda misli i rijeci kod placenika ne postoji. Sve vi znate, samo nece ni vase jos dugo. Do Borca a onda cete poceti okretati plocu i govoriti istinu. Do tada sam ja tu da je iznosim.
Stani malo ti hoćeš da kažeš da si u pravu, a tamo petsto ljudi na klubskom forumu slijepci i plaćenici. Još lažeš da si bio i da si banovan iako se ova priča koju vrtiš ovdje tamo nikada nije pojavila. Zbog čega si banovan? Lažeš momački ali eto nije ni to problem nego jedino što si piččka i što ne smiješ stati iza svojih stavova sa brojem članske

milihadz
Kontakt:

Post Postao/la milihadz » 27 jul 2025, 12:59

Threeplanetrees je napisao/la:
27 jul 2025, 12:48
milihadz je napisao/la:
27 jul 2025, 12:30
Stani malo ti hoćeš da kažeš da si u pravu, a tamo petsto ljudi na klubskom forumu slijepci i plaćenici. Još lažeš da si bio i da si banovan iako se ova priča koju vrtiš ovdje tamo nikada nije pojavila. Zbog čega si banovan? Lažeš momački ali eto nije ni to problem nego jedino što si piččka i što ne smiješ stati iza svojih stavova sa brojem članske
Znate vi ko sam po broju clanske, ne pravite se mahniti. Isto sto i prava raja zna sta Don Kihot uz vasu asistenciju od kluba radi. Pokusavate usutkati raju koja voli klub bez interesa ali polako, jos koji dan do Borca a onda cete vidjeti na tribinama sta raja misli o rukovodstvu ali i o vama placenickoj brigadi.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.