Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Padovan » 27 jul 2025, 00:39

Luiz je K , zajedno sa holanskim bilmezom, zapakovati i pustiti nizvodu, pa Melo i Diego su bili korisniji od ta dva panja.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jul 2025, 09:47

OM im daje 15 mil eura za Weaha. Umjesto da kazu onoj gospodji iz DM-a da ga sto prije upakuje jos, oni se bune i traze 20.

A Mirettija bi da daju od 10 do 15 zbog capital gaina :D

Koja ce biti ljepota ako odu Vlahovic, Luiz, Weah, Kostic i jedan od Rugani/Kelly. Ne samo sto se rijesavas budala vec mozes kupiti i koga normalnog.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 28 jul 2025, 08:50

Pogba je napisao/la:
26 jul 2025, 21:24
Nevjerovatno kakav govedji klub je Juventus.
Da nastavim, Juventus u jos jednoj, ko zna kojoj epizodi sramnog tretiranja igrača kao predmeta.

Doveli klauna Comollia koji koristi svoje algoritme i matematiku i prahistorijske metode ponašanja sto je samo nastavak retardirane divljačke politike prethodnika.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 28 jul 2025, 10:41

Pogba je napisao/la:
28 jul 2025, 08:50
Pogba je napisao/la:
26 jul 2025, 21:24
Nevjerovatno kakav govedji klub je Juventus.
Da nastavim, Juventus u jos jednoj, ko zna kojoj epizodi sramnog tretiranja igrača kao predmeta.

Doveli klauna Comollia koji koristi svoje algoritme i matematiku i prahistorijske metode ponašanja sto je samo nastavak retardirane divljačke politike prethodnika.
Jel to jos uvijek nije sve profunkcionisalo otkako je otisao Allegri = "jedini problem Juventusa" ?

Nekako bi se pomislilo da seres u prazno, ali svi znamo da to nije istina :bih: :urnebes:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 28 jul 2025, 13:18

Mrš

#MaxOUT

Montoya
Kontakt:

Post Postao/la Montoya » 28 jul 2025, 13:20

I opet će se naći budala i reći do Tudora je,do Motte je,do Allegria je,do Vlahovića je,do Savone je!!! Nije i nije nikad ni bilo!!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 28 jul 2025, 13:20

Pustio bi Weahu da ide, nije neki igrac

78 ukupnih nastupa, sa 7 golova i 7 asistencija u svim takmičenjima
Smijesna statistika
1946

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 28 jul 2025, 17:00

Montoya je napisao/la:
28 jul 2025, 13:20
I opet će se naći budala i reći do Tudora je,do Motte je,do Allegria je,do Vlahovića je,do Savone je!!! Nije i nije nikad ni bilo!!
Naravno da jeste, u njihovom domenu. Tudor, a pogotovo Smotta su panjevi od trenera, Allegri je bivsi trener kao Mourinho, bez posla duzi niz godina jer se srozao na niske grane i niko ga ni u snu nije htio.
Burberry46 je napisao/la:
28 jul 2025, 13:20
Pustio bi Weahu da ide, nije neki igrac

78 ukupnih nastupa, sa 7 golova i 7 asistencija u svim takmičenjima
Smijesna statistika
Nije ovdje rijec o igraču Weahu koji je mediokritet nego tretmanu kluba prema igračima.

To postoji jos od tiranije Moggia preko Marotte, metode gdje igrača lagano guras pa kasnije pričaš kako je sam želio otići. U zadnjih par godina ta represija se intenzivira pa tako svaki drugi igrac priča lose o klubu kad ode. Jos od Alexa na ovamo je to intenzivirano.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 28 jul 2025, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.

#MaxOUT

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jul 2025, 17:17

Kakav tretman prema igracima? Pa u Juventusu dok je najjaci bio su neke od svjetskih klasa otjerane kao psi, a oni koji su ih tjerali se danas predstavljaju kao gospoda u pricama.

Kada su jednom Henryu mogli reci ides sutra, mogu i smijesnom klaunu Weahu. Neko je procijenio da se sa Weahom ne osvajaju trofeji i rekao mu da treba otici. Ne vidim sta je problem. Sto je ljut? Neka nadje klub po mjeri jer nije u planovima trenera. Nije Juventus humanitarna ustanova, pa da se on blamira po terenu, a ostali zbog njega iz godine u godinu dobijaju otkaze.

On ucjenjuje, odbio Forest. Hoce gdje on zeli po cijeni koju bi on da diktira. Mislim nije lijepo okretati se protiv kluba i pecati na rijeci jednog klauna i njegovog agenta crnca nekog prokletog za parama.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 28 jul 2025, 17:49

@Pogba
Ma kakvi igraci isti su oni svi gledaju samo svoj interes. Klub treba biti na prvom mjestu, ja bi ih sve otjerao osim par njih realno nista pokazali nisu, sve zamjenjivi pogotovo ovi koji su se vratili sa posudbi.
Ok mi je stav kluba u ovom slucaju treba izvuci sto vise ako misle da moze ali ja mislim da iznad 15 miliona tesko da mozes za njega uzeti
1946

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jul 2025, 18:26

Luiz ne dodje na pripreme na vrijeme. Zbog takve gluposti izgubi 100 000 eura na racunu. I po fan stranicama jos uvijek ima ljudi koji kazu da vjeruju u njega. A sam opet dokazao ovim potezom da nije za vjerovati.

Za sve ove lancane reakcije je kriv Vlahovic koji je trula jabuka. Pa drugi vide on moze, pa cemo i mi. Sve to rastjerati sto prije..

Montoya
Kontakt:

Post Postao/la Montoya » 28 jul 2025, 19:59

Koliko se uprava i trenera promijenilo,a Arthur i Rugani su još Juventusovi igrači?? Nije to krivica ni tih igrača ni trenera,pa neće niko reći na poslu,evo ja ću ići u drugu firmu za duplo manje para!! Da se razumijemo ovaj Rugani bi meni igrao prije pola naših stopera,al fazon je da se ljudi vuku u klubu predugo,a ništa se ne riješava!! I takvih se svaki prelazni rok nakuplja sve više i više!!

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 28 jul 2025, 22:23

Meni nije jasno kako vama nije jasno.. :?

Sta su igraci? Nista vise nego RADNICI, isto kao i svi ostali koji nemaju svoj business, prosto da prostije ne moze biti..
Kada te klub/firma zaposli tvoje je da radis, cim nisu zadovoljni oni ti fino daju nogu...mi ovdje pricamo o igracima koji su ipak ZASTICENI ugovorima..Vlahovica niko ne moze otjerati a da mu ne da njegove pare, osim u slucaju da se dogovore..tako je u Juventusu, tako i u svim drugim klubovima.
Svi igraci se dovode sa nekim ciljem, nekada ispadne dobro, nekada lose i vrijeme dodje za rastanak..Vlahovicu, Whei, Luizu se nude opcije, da svaka strana bude koliko toliko zadovoljna, oni nesto glume i glupiraju se...sto se tice ovoga, ja sam vec rekao moj stav...neces, ok, ides u U23.. :wave:

Koliko je nasim igracima nudjeno smanjenje plate, nisu pristali, otisli dalje i potpisali za duplo/troduplo manje?? Sta im je bila poenta?
Ovdje samo rade lopine manageri, bez grama truda, koji uzimaju "lake" pare i tako iskoristavaju i klub i igrace..ti danas da dovedes 5 igraca, moras managerima isplatiti 50m i jos toliko igracima...samo to nije problem fair play, eufa, fifa, figca... :kafa:
Vlahovic ima 12m neto, i hoce da ide u Milan i igra za 6...ali yebe Juventus, zato sto mu se moze... :puke: zato sto ga manager savjetuje...qurac bi on meni otisao, cijelu sezonu bi presjedio na tribinama ili u U23..ali opet ovo nije u interesu kluba..
PSG se tako inatio, i evo, osvojise ljudi.. :kafa: Samo oni maju pare, i to sve po propisu iz uefa i fair play.. :sick:
Vlahovicev manager zna da ako ovaj ostane u Juventusu do kraja ugovora, bice slobodan, ima prostora da se pregovara sa slijedecim timom i uzmu dobre pare..bonusi za "free" transfer, ovo ono..
Ako ode, opet ce se neki bonusi skupljati..za njega je win-win..

Samo pogledajte koliko se klubovi grcaju u dugovima, sirom evrope/svijeta...to se fifa/uefa puno brine??
Danasnji fudbal je sveden na tim od 22+ igraca da samo izguraju sezonu, u poredjenju od prije 20/30 godina gdje si imao startnih 11+ 2/3 rezerve i ostatak se samo bukvalno krpio sa bilo cime, uposte nije bilo vazno ko je tu..

Danas Juventus/Milan/bilo ko....imaju vise povrijedjenih igraca nego cijela Serie A od prije 20/30 godina..i sve te igrace treba platiti..milione i milione.

Svako ima svoje greske, uprava/manageri/treneri...tako bi bilo i nama da radimo te poslove..i o nama bi se pisalo po forumu kako smo levati.. :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 29 jul 2025, 07:37

Jedino rjesenje s ugovorima u fudbalu je da se prepise iz americkog fudbala ...imas zagarantovano toliko i toliko , ako ne zadovoljavas mrsh ugovor ti se moze prekinuti bilo kad ...to bi npr. u slucaju Vlahovica bilo ; imas zagarantovano 3,5mil ako budes igro kako treba dobit ces 12 mil , ako ne prekidamo ti ugovor i vozdra ...

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 29 jul 2025, 16:13

jelle je napisao/la:
29 jul 2025, 07:37
Jedino rjesenje s ugovorima u fudbalu je da se prepise iz americkog fudbala ...imas zagarantovano toliko i toliko , ako ne zadovoljavas mrsh ugovor ti se moze prekinuti bilo kad ...to bi npr. u slucaju Vlahovica bilo ; imas zagarantovano 3,5mil ako budes igro kako treba dobit ces 12 mil , ako ne prekidamo ti ugovor i vozdra ...
Pa to je htjeo Andrea Agnelli...zbog toga je Juventus platio cijenu...to je svima jasno osim nekima sa podforuma Serie A, a ima ih i po ostatku foruma..sve su to biseri do bisera..
Sjecam se...upropastice fudbal...Ceferin spasioc...ovo ono...najvaznije u prici je bilo da se popljuje Juventus, Agnelli...i slag na tortu da nas syebu..iskreno, treba reci, uspjeli su...sjecam se da nam je uefa nudila "pomoc" samo da izadjemo is super lige...vjecno im hvala.. :kafa:

Ljudi nisu ni svjesni koja mafija upravlja fudbalom i koliko se tu love vrti...pocevsi od saveza, preko uefe, fife...
Da je njima stalo do nekog fair playa, bilo cega, zastitili bi oni i klubove i igrace...

Meni je najjace kada oni kao nesto naprave, pa stave koliko su para dali za xy klub...a koliko imaju? I zasto toliko imaju na racunu? Koliko je placen Ceferin?? Koliko su placeni ostali i koliko uhljeba ima u uefi/fifi?

Danas su igraci ugrozeni...malo malo vidis/cujes/procitas kako je neko umro od srcanog. Zdravi ljudi umiru od necega.. Ima li kakvih regulacija u svijetu fudbala?
Danas igraci igraju preko 50/60 utakmica u sezoni...pa to je bilo nezamislivo prije 20-30 godina..
U Americi se recimo trenira zestoko i igra duga sezona...kosarka, baseball, soccer...ali svaka liga ima pauzu od oko 4 mjeseca...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 30 jul 2025, 07:54

Nije to nego superliga ..veze nema s ovim ..

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.