AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Znaci otisli u sredini Tijani, Benacer(?), Pobega (mada on i Adli nisu bili tu ni prosle sezone), a dosli Jashari, Ricci i Modric. Mislim da mozemo reci kako nam je sredina jaca i iskusnija za narednu sezonu.
Ne znam jos za Adlia i Musaha, ali u tom slucaju bi onda moreli dovesti jos jednog za sredine terena.
Sad pod hitno ganjati stopera, napadaca i desnog beka.
Ne znam jos za Adlia i Musaha, ali u tom slucaju bi onda moreli dovesti jos jednog za sredine terena.
Sad pod hitno ganjati stopera, napadaca i desnog beka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tranz.icija iz odbrane u napad i otvaranje kontre za 10 ku
Jesmo li mi ovog Bonda kupili ili smo ga zaboravili vratiti?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Mislim da je Bondo jos zimus kupljen . Evo ne znam nek neko napise ako nije tako
- Beduin
- Kontakt:
Kako smo odigrali generalno danas, ko je gledao tekmu?
Kao sto sam govorio i prije ove turneje, nista rezultati na ovim utakmicama ne znaci niti ce se nesto posebno znati oko tima i same igra nakon ovih par utakmica. Jos dosta posla je pred Maxom, a i pojacanja dok stignu pa se to ukomponuje tek napon par kola ce se moci reci o samom timu.
Edit:
Evo sad sam pogledao golove, vrhunska tranzicija nasih igraca. Mozda cemo vise forsirati kontre i brzinu nasih krila, samo da to dobro uigraju i na konju smo.
Kao sto sam govorio i prije ove turneje, nista rezultati na ovim utakmicama ne znaci niti ce se nesto posebno znati oko tima i same igra nakon ovih par utakmica. Jos dosta posla je pred Maxom, a i pojacanja dok stignu pa se to ukomponuje tek napon par kola ce se moci reci o samom timu.
Edit:
Evo sad sam pogledao golove, vrhunska tranzicija nasih igraca. Mozda cemo vise forsirati kontre i brzinu nasih krila, samo da to dobro uigraju i na konju smo.
075 ❤
075 ❤
Ma odgledao sam ja, igra je onakva kakvu sam ocekivao pod Maxom, vjerovatno dolaskom Jasara i Modrica cemo i dobiti na igri sa loptom pogotovo u tekmama gdje ce protivnik pustiti nama da napadamo. Al ono sto ocekujem u derbi utakmicana je ocakva igra , gdje se dobro branimo i onda ide brza tranzicijq preko Rafe koji ce se dosta koristiti kao napadac ocigledno.
Ostalo se nema puno sta reci, ono uvijek je fino kad se pobjedi ali apsolutno nebitno, najbitnije je da se niko ne povrijedi i da se isprobaju neki igraci i neke trenerske zamisli.
I da jos nesto, nadam se da ova dva gola Okofara mogu dodatno nekoga privuci pa da ga kupi da se i njega rijesmo. In Tare we trust
Ostalo se nema puno sta reci, ono uvijek je fino kad se pobjedi ali apsolutno nebitno, najbitnije je da se niko ne povrijedi i da se isprobaju neki igraci i neke trenerske zamisli.
I da jos nesto, nadam se da ova dva gola Okofara mogu dodatno nekoga privuci pa da ga kupi da se i njega rijesmo. In Tare we trust

Gledao sam prvi dio, nije baš sjajno, ali nema više autoputa kroz sredinu. Još uvijek su panične reakcije u odbrani. Leao opet ono njegovo i dobro i loše. Iskreno lepršave igre i ne očekujem dok je Max trener. Bojim se da će biti kao što sam se i zezao, Leao i Pulišić naprijed. Čisto sumnjam da će se trgati previše za napadačima, naročito jer se i Okafor pomalo iskazuje. Što neko reče ove prijateljske nisu nikakvo mjerilo kvalitete
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ova tranzicija i kontre su meni ok, al ne mozes citavu sezonu ovako igrati, biti ce ovakvih utakmica sigurno, pogotovo protiv jacih protivnika....a kako cemo probijati bunker protiv slabih ekipa to je upitno....sta znam, vidjet cemo sve....
I ja takođe mislim da bi Loftus Cheek mogao eksplodirati s Allegrijem. Čvrsta i borbena sredina terena sa više energije i agresivnosti i da se prima manje pacerskih golova - to je formula za ovu sezonu, a naprijed će sigurno biti golova, bez brige.milanist je napisao/la: ↑26 jul 2025, 14:22Max barem nabaca kamaru igraca u sredini terena pa to barem na nesto i lici. Dojadio mi je autoput kroz nasu sredinu, protivnik krene naprijed kod nas nikog nazad. Ovakve fizikalce kao sto su RLC, Fofana i Ricci imam osjecaj da ce Max bas da korisi. Jos kad tu dodas Modrica da stane na loptu kad treba onda super.
Vidjeti cemo kako ce se Pervis uklopiti, treba nam jos desni bek i stoper kakav dobar. Te jedan napadac makar za rotacije. I dalje vjerujem u Gimeneza da ce biti pojacanje.

Nisam nikad gledao prijateljske, niti me zanimaju, ali mislim da svi znamo šta smo dobili sa Allegrijem. Po meni, jedini uz Contea, gdje znaš da će biti struktura, red i disciplina u prvom planu.
Žao mi je što je Theo fenomenalni Hernandez napustio klub, piši atrakcija manje na San Siru, a vjv je se tim potezom i pozdravio sa repkom pa i SP 26. Sa Milanove strane svakako peglanje knjiga zbog propuštenih 80M CL, nadam se da će se vratiti kad se zasiti rijala, dirhama, dinara i arapske pustinje
Šteta što Thiaw ne želi u Como, nadam se da Tare neće napraviti mali Balkan od squadre, kao u Naziju. Jashari mi smrdi na novog CDK, nebi da pokojni Maradona lično dolazi...
Žao mi je što je Theo fenomenalni Hernandez napustio klub, piši atrakcija manje na San Siru, a vjv je se tim potezom i pozdravio sa repkom pa i SP 26. Sa Milanove strane svakako peglanje knjiga zbog propuštenih 80M CL, nadam se da će se vratiti kad se zasiti rijala, dirhama, dinara i arapske pustinje

Šteta što Thiaw ne želi u Como, nadam se da Tare neće napraviti mali Balkan od squadre, kao u Naziju. Jashari mi smrdi na novog CDK, nebi da pokojni Maradona lično dolazi...
Max ga bas gotivi, ja bi volio da dodje neko drugi a ne Dusan. Skupo je i dvije pare dati a lik se muci primiti loptu a kamoli drugo sta. Ovakvi balvana ima svugdje

Danas Nedelja, negdje sam citao kao da planiraju zavrsiti Jasara do danas. Nigdje ne vidjeh do sad da je to gotovo. Previse su oduzili brate. Ponudi im sto nudis, kazi vise od ovog ne moze ni cenat, imate roka dva dana da odgovorite, u suprotnom okrenes se drugim metama. Pa ybem ga na nije Ronaldinho, niti je dokazan igrac liga 5, talenat i obecava DA, ostalo sve pod ?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Emerson Royal oficijalno u Flamengo za cijenu od 9 mil , gdje dolazimo do cifre od 70 ak mil u + , da li ce i koliko uložiti vidjet ćemo.
Otišla nova i zadnja ponuda za Jasharija. Opet blam da ne moze veći. Ponuda glasi 33,5 mil eura + dodatnih 5 mil bonusa, i gle čuda i jake ponude koja je poboljšana za VELIKIH 1 mil. Bruka i sramota. Ne kažem da igrac toliko vrijedi, ali 40 ak dana se pregovara i poboljšava ponuda od 2+3 mil kako kroz bonuse tako i kroz fiksni dio. U startu se znalo da Belgijanci neće popustiti a ako nisi spreman da ispunis zahtjeve, kreneš dalje. Možda bi i krenuli da nisu zemljaci Tare i Jashari .
Otišla nova i zadnja ponuda za Jasharija. Opet blam da ne moze veći. Ponuda glasi 33,5 mil eura + dodatnih 5 mil bonusa, i gle čuda i jake ponude koja je poboljšana za VELIKIH 1 mil. Bruka i sramota. Ne kažem da igrac toliko vrijedi, ali 40 ak dana se pregovara i poboljšava ponuda od 2+3 mil kako kroz bonuse tako i kroz fiksni dio. U startu se znalo da Belgijanci neće popustiti a ako nisi spreman da ispunis zahtjeve, kreneš dalje. Možda bi i krenuli da nisu zemljaci Tare i Jashari .
Vjerovatno će u dogovor uvaliti neki procenat od naredne prodaje.
S obzirom koliko ova saga traje i da nijednog momenta nisu htjeli odustati od Jašara, čisto sumnjam da će i sad posao propasti radi 1-2 miliona koji se mogu lako nagurati kroz neke bonuse.
S obzirom koliko ova saga traje i da nijednog momenta nisu htjeli odustati od Jašara, čisto sumnjam da će i sad posao propasti radi 1-2 miliona koji se mogu lako nagurati kroz neke bonuse.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vjerovatno je i Maxova zelja kao i Vlahovic, zele mu vjv udovoljiti i tjt. Ja isto ne vjerujem da ce to oko Jasara na kraju propasti pogotovo kad se uzme u obzir da trenira odvojeno od ekipe, da nije dns u tosteru za prvenstvenu tekmu itd.
-
- Kontakt:
Ono što me ljuti i što mi nikako nije jasno je to da znaju da ovi neće prihvatiti manju cifru od one tražene a izgubili su preko mjesec dana da bi na kraju dali nekih milion manje ako ovi to uopće prihvate. Igrač je već odavno mogao biti na pripremama.
Što se tiče priprema vidi se napredak u igri između Arsenala i Liverpoola. Bez obzira na rezultat vidi se promjena i u odnosu prema igri. Desni bek, stoper I napadač su tri pozicije koje se moraju poboljšati.
Da i ne spominjem gol koji je postigao vidi se napredak u igri kod Loftus-Cheeka. Još mora popraviti odluke u završnici (kad je tad dao loptu Leaou a ne Saelemaekersu) ali raduje to što se vidi da je čvršći u duelima i na lopti jer je prije tu bio baš tanak.
Što se tiče priprema vidi se napredak u igri između Arsenala i Liverpoola. Bez obzira na rezultat vidi se promjena i u odnosu prema igri. Desni bek, stoper I napadač su tri pozicije koje se moraju poboljšati.
Da i ne spominjem gol koji je postigao vidi se napredak u igri kod Loftus-Cheeka. Još mora popraviti odluke u završnici (kad je tad dao loptu Leaou a ne Saelemaekersu) ali raduje to što se vidi da je čvršći u duelima i na lopti jer je prije tu bio baš tanak.
- Beduin
- Kontakt:
Vidjeli smo i za lijevog neka koliko je bilo informacija o nekim igracima i kojekakvim natezanjima, a onda dovedose mozda i najbolje rjesenje na lijevoj strani.
Mozda su tako i za Jasharija kalkulisali i gledali jos neke opcije kao plan B, a da trener zeli upravo ovaj profil igraca pa zato zaponju. Ali je glupo natezanje za 2-3 miliona gdje si odmah to mogao rijesiti i prikljuciti igraca ekipi na vrijeme.
Mislim da je on nas igrac i da je stvar formalnosti.
Mozda su tako i za Jasharija kalkulisali i gledali jos neke opcije kao plan B, a da trener zeli upravo ovaj profil igraca pa zato zaponju. Ali je glupo natezanje za 2-3 miliona gdje si odmah to mogao rijesiti i prikljuciti igraca ekipi na vrijeme.
Mislim da je on nas igrac i da je stvar formalnosti.
075 ❤
075 ❤
Ti jarane pravo u trendu, k'o moja djeca. Oci me zabole kad citam nesto sto napisu. Tjt, vjv, dns
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!